TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Czech This Future #2 aka United B-Day Trance Party

• Toto téma obsahuje celkem 283 odpovědí. Do diskuze (53 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Paya a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 291)
  • Autor
    alexx
    Člen

TIGI: tobě stačí lubrigační gel sm10 ? A já vůl ti koupil 30 cm dildo sm0

TIGI
    Člen

zooropa napsal(a):
    ——————————————————-
    > Super, ja furt nevedel co ti dat. Chces jahodovej?

Ze ty me mas prokouknuteho ? sm0
    Jahodovej beru ale jeste mi ho musi schvalit pan SHP :oD

zooropa
    Člen

Super, ja furt nevedel co ti dat. Chces jahodovej?

TIGI
    Člen

Tak presne tohle jsem chtel pod stromecek. Ale nevadi k narozeninam taky hezky darek :o)
    Beru lubrigacni gel tedy sm0

alexx
    Člen

sm15sm15sm15sm15

SHP
    Člen

Takže služby přehozeny, takže zbývá se poprat s nakřupnutím chřipkou sm6 Pokud vyhraji, tak samozřejmě dorazím. Všichni oslavenci mají u mě panáka, kromě jediné slečny, která slaví. Ta má u mě zdarma sexuální služby. Takže TIGI, připrav si řiť sm16

Gizmo
    Člen

Bajkal : V sobotu denní ??? To budeš chlastat přes den a musíš se šetřit ???sm0sm15sm15sm15sm15

Já pivo tradičně ochutnám abych neurazil bo jestli jsem dobře viděl mají tam o5 můj oblíbený staropramen (možná by měli začít v podnikách čepovat ještě starobahno). Tak já nepivařim, Bajkal málo … aby zbytečně nenakoupili moc piva – vzhledem k tomu, že jedním z oslavenců je Blesk 2001 tak bych doporučoval objednávku jednoho sudu piva nahradit jedním sudem Bechera (ale velkym – jestli dorazí i Buchťák a zbytek spolku tak by štěně nemuselo stačit) sm0sm0sm0sm15sm15sm15

Bajkal: jinak já to nemyslel tak, že bych ti to nedal, ale že se máš připomenout abych to nenechal doma – víš, že mám tu nemoc … tu …no … jak si zrovna nemůžu za živýho … toho … jak řek „budiž to….. no … opak tmy … sm15“ vzpomenout na to jak se jmenuje … akorát vim, že to slovo začíná na … to písmeno jak vypadá jako stopa za … tim zvířetem jak i když jde tak leží. sm15sm15sm15

bajkal
    Člen

Super :-)Jinak neboj Gizmiku vsechno si od tebe vezmu sm3.A pipy se zas tak bat nemusite,sm4,bohuzel mam v sobotu denni,ale nevadi.

dance-girl
    Člen

jinak pro všechny, kdo se tam hodlaj vypravovat tramvají: na Lipanský je momentálně výluka, tramvaje končej na Husinecký, ale odtamtud je to jen kousíček po směru tramvají do kopce Seifertovou ulicí a po levý straně je i nějakej transparent na Anubis, takže by neměl bejt problém to najít sm4 je tak cca 5 minut od zastávky

Armin
    Člen

No taaaakze, vsechno vyreseno, taaaakze uz se na vaaaas vsecky tesim…
    btw. Prochi, z Moravy jedu ja, ale to bude spis tak , ze se o m budes starat ty :-* 😀
    naloz me pls. ve 4 na vlak na Brno, ok? :-d

Petros99
    Člen

small: Taky i z mé strany welká gratulace!!sm4

zooropa: Hustý video, doufám, že něco takowýho nás nečeká w pátek….to bych se pak bál pomalu přijítsm10

TIGI
    Člen

hellman napsal(a):
    ——————————————————-
    > zachraňte pípu!!!!

sm15sm15sm15sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

zachraňte pípu!!!!

Gizmo
    Člen

… a jeje to bude zase v alejich …. kurna BAJKAL JDE !!!!! hele draku mas u mě nějaký to CD a DVD taxe připomeň jinak budeš muset přijet na pivo sm3

bajkal
    Člen

tos to ja taky dorazimsm15.A uz se na vas vsechny moc tesimmmmmmm.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 291)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.