TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Czech This Future #2 aka United B-Day Trance Party

• Toto téma obsahuje celkem 283 odpovědí. Do diskuze (53 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Paya a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 291)
  • Autor
    zooropa
    Člen

2 Milan – vleze se jich tam opravdu hodne, toho bych se nebal

milan
    Člen

Prochi – Já o tom uvažuju, ale nevím jestli stihnu vlak. Bylo by dobrý, kdyby nějakej moravák vzal auto. V práci končím v 18:00 a poslední vlak kterej přichází v úvahu (abych nepřijel až moc pozdě) jede v 18:13. Navíc k nádraží to mám nějaký 3km. No budu dělat všechno pro to, abych to stihl.
    edit – Kolik tam vleze lidí?sm2

Flash2001
    Účastník

small: Taky se připojuju ke gratulaci. Že je tan flyer luxusní, to jsem věděl, ale tohle je fakt masakr! Jen tak dál, chlape!

Jinak to vypadá, že se asi dost zmastím. Vzhledem k současné situaci na Gulagu (tzn. současná práce), to bude nutnost. Ale navzdory všem protivenstvím si to chci užít a těším se na všechny, kdo přijdou!

prochi
    Člen

zdarec jede někdo z moravy?hoky mě naštval,nejede….nechce se mi samotnymu…případně kdo se o mě postará sm6

Voky
    Člen

neboj Gizmo, já tě posbírámsm15

Gizmo
    Člen

Small : sm10 připojuji se ke gratulaci

Takže aktuálně to vypadá u mě tak, že bych měl dorazit společně s Voky a kolegou, který mi bude dělat taxikáře abych mohl kolem půlnoci zavelet k ústupu – což je ta horší zpráva – ráno budu nucen vstávat. Někdo o mě rozhlásil pomluvu, že fotím a jak se někdo v širokém dalekém okolí rozhodne udělat neuvážený krok, tak mě nutí vstávat brzo, fotit zdobení aut a plačící tatínky a koktající místostarosty a nadávající maminky a opíjející se kamarády a a a tak vůbec … Aspoň, že se tentokrát mám dostavit až na 9.

Kvůli tomu ale budu muset oželet Zooropovo sekecmazec … budu se teda muset spokojit s čtvero rozsekáním a trojím sešitím … S tím, že Tigi a Alexx budou muset zabrat od začátku a pokud se jim povede tak mi někdo pak musí pomoct s naložením rozsekaných ostatků do auta…sm15sm15sm15sm15

prochi
    Člen

+1
    chtěl jsem s gratulaci přijít první ale byl jsem předběhnut

Paya
    Člen

wow, připojuji se ke gratulaci! sm3

vyrys
    Člen

Small: gratulace ke tretimu mistu na rave.cz
    Flyerada aneb kdo má nejhezčí 358.leták

jj, Al Yankovic má tyhlety parodie dokonalé sm15

Palda61
    Člen

To je skvělý sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

to je konec sm15

Raduška
    Člen

ježkovy voči to je smrtelnej song

zooropa
    Člen

No kdyz uz sme u toho rezani a sesivani, tady mam navrh na hymnu tehle akce sm3sm3sm3

Gizmo
    Člen

Pokud jde o šití … podle poučky 2/100 (každý správný hokejista má uražené alespoň 2 zuby a 100 stehů) jsem hokejisotu (nikdy jsem to nehrál jinak než na místním rybníku). Ale pokud se najde někdo, kdo mi bude něco šít, podstoupím to jen pod podmínkou, že výsledkem bude humanoid bezmezně krásný s dokonalými proporcemi… sm15sm15sm15

dozvěděl jsem se o „akci“ která by účast mohla ohrozit ale doufám, že ne …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 291)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.