TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Czech This Future #2 aka United B-Day Trance Party

• Toto téma obsahuje celkem 283 odpovědí. Do diskuze (53 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Paya a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 291)
  • Autor
    alexx
    Člen

zooropa: tak ty to budeš mít už jednoduchý, jelikož budou rozsekaní od nás sm0 // Alexx & Tigi

zooropa
    Člen

a ja jen dodam, ze vas hodlam vsechny rozsekat na hadry tak si setrete sily na konec

Anonymní uživatel
    Neaktivní

a já jen dodám, že budu hrát poprvý z playerů, takže když to budu paldovi kazit… sm15

Palda61
    Člen

Jen dodám, že budu poprvé hrát před lidma, takže když to budu hellmanovi kazit, tak nebít prosím sm0

Flash2001
    Účastník

Tak kdo si se mnou date Karlovarskou stihacku (=dvojtej Becher s Redbullem)?

Raduška
    Člen

Kucí a děvčata já se tak těšim. Po megasenzejšn musím říct, že není většího potěšení než malý akce s bandou skělejch lidí! Takže doufám, že se akce povede a těším se na viděnou.

Snad tentokrát tu Štítného žlázu 14 nebudem tak dlouho hledat, koneckonců už se tam jednou slavilo, že?

small
    Člen

– dnes byly vyrobeny letacky pro distribuci v Praze a okoli na podporu akce, tady je nahled obou stranek:

small

prochi
    Člen

palda:jsem hluboce zklaman že nebude live,ale co už,tak aspon trenuj na playback sm15sm15

… pekelník a pádlo a tigi a stepan a vyrys a dave a alex a hlavně psíčkovej zooropa….a b-day oslavenci….o to se nesmí přijít! sm11 snad doufam že se mi podaří dorazit…

edit: …a snad tam nebude zima, jako posledně sm15

vyrys
    Člen

Paya: ja bych byl prozatim v klidu a byl smutnej az v den akce, kdy budes mit jistotu, ze Deivis opravdu nedorazism3

DjDkD@ve
    Člen

A je vam doufam jasny, ze tam vsichni musite byt uz pred 19. hodinou!!!!!! sm15

Paya
    Člen

deivis, SHP: sm7
    Fox: áha – takže za rok! sm3

Fox Mulder
    Člen

Teda to jste do toho mohli zahrnout i mě. sm7 Zrovna 20. června mám taky půlkulatiny…

versusio
    Člen

Jste kolíci sm15 , určo přijdu , kde jinde si člověk poslechne příval tak kvalitní hudby …sm5

komar
    Člen

No vypadá to na slušné peklo, teď jenom doufám, že mám ještě pořád ten den volno…sm5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 291)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.