TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Czech This Future #2 aka United B-Day Trance Party

• Toto téma obsahuje celkem 283 odpovědí. Do diskuze (53 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Paya a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 291)
  • Autor
    SHP
    Člen

Hlasuji za necenzurované verze fotek! sm0

vyrys
    Člen

takze tadyk je nas tracklist a link ke stazeni. jen je mi lito a stve me to, mistama je to nahravani prebuzeny, neuhlidal sem v te euforce hlasitost nahravani, ale aj tak enjoy

stepan bruck b2b vyrys@czech this future 2

1. Paul van Dyk – Forbidden Fruit (Album Version)
    2. Paul van Dyk feat. Wayne Jackson – The Other Side (Deep Dish Other Than This Side Remix)
    3. Martin Roth & Alex Bartlett – Off The World (Gareth Emery Remix)
    4. Antidote – Transcentral (Electrotech Mix)
    5. Miikka Leinonen – Galactic Evolution (Original Mix)
    6. Miikka Leinonen – Last Call From London (Original Mix)
    7. Alex M.O.R.P.H. & Woody van Eyden feat. Michelle Citrin – Turn It On (Original Mix)
    8. Armin van Buuren feat. Racoon – Love You More (Daniel Kandi’s Shiver Remix)
    9. Paul van Dyk feat. Rea – Let Go (Album Version)
    10. Adam Skovajsa & Stepan Bruck – Gladiator Theme (2nd Version)
    11. Vast Vision pres. Mungo – Summer Blush (Aly & Fila Remix)
    12. Breakfast – The Sunlight (JPL Remix)
    13. Talla 2XLC – No In Between (Original Mix)
    14. Alt+F4 – Alt+F4
    15. FKN feat. Jahala – Why? (Aly & Fila Remix)
    16. Thomas Bronzwaer – Resound (Original Mix)
    17. Mesh – Purple Haze
    18. Nitrous Oxide pres. Redmoon – Slide (Original Mix)
    Encore track
    19. Paul van Dyk feat. Vega 4 – Time Of Our Lives (Radio Mix)

http://archiv.to/?Module=Details&HashID=FILE485EB14B42CB2

Paya: ja bych klidne zkusil tu necenzurovanou verzism4

Paya
    Člen

hellman: ad ta fotka … no, počkej, až uvidíš moje total gay photo s infernem a honzinem sm15

jinak některý ty fotky fakt moc sm0 photoreport bude promazanej, ale existuje necenzurovaná verze sm2

Emilly
    Člen

Tak já bych taky chtěla dodatečně popřát všem oslavencům a poděkovat za super akci. Ještě že jsem byla ten řidič a všchno si na vás všechny teď pamatuju sm3

teď já: byla to parádní akce,…djs bomba… TIGI mě potěšil nejvíc … Zooropa opět vymazlenej psytrance setík, jen škoda, že síly šli do h… jinak ostatní DJs taky skvělé ! Paldo,…jen tak dál!

btw … na otázku kdo byl střízlivej….odpovídam a stydim se: já sm15 … njn, když člověk nedostane v práci vejplatu, neni za co chlastat sm19

Buchtak
    Člen

Tak konečně jsem se dostal k internetu.Všechno už tu bylo řečeno,akcička byla výborná,DJs i lidi byly super.Dodatečně oslavencům ještě jednou vše nej.Jinak videoreport z této akce bude k dispozici ,jakmile nastříhám materiál,ale bude to chvilku trvat.Poslední dobou mám míň času.

Binary
    Člen

Palda: ale hovno, já pařil, jen jsem byl trochu utlumenej a ještě jsem tam kecal s lidma. Ale poznal jsem to hned. sm18

Dolikus1
    Člen

kajmanka:no..živou tramvaj,pak se řešilo,jestli komar italsky je zanzare,jestli kun spí ve stoje,jestli jít na after atd..Takže sumasumárum,cesta na Hlavák nám trvala zhruba hodinusm15

Petros99
    Člen

Akcička to byla wýborná, líbilo se mi tam mooc..Eště jednou Vše NEJ oslawencům a těším se na další takowou pořádnou trance jíízdu…sm0

Jinak zdrawím wšechny spolupařící, tancechtiwí s kterými jsem se tam potkal či s kterýma jsem pařil a kecalsm4

Gizmo: tak ted se začínám bát. Snad je ani nechci vidět 😀

kajmanka
    Člen

Tak tohle byla fakt podařená akcička… DJ’s všichni super, pařící lidičky taky, vedro sice trošku bylo – ale dalo se to zvládnout, hodně místa.. Těšim se na další dííl sm4

Dolikus a spol: Co jste to tam pak dělali, když jsme s Filipem odešli? sm0

alexx
    Člen

ufff..konečně jsem doma sm2 .. oslavencům dodatečně všechno nejlepší

chtěl bych se omluvit za zvukové problémy, ale 30 minut před hraním mi padal traktor a když jsem ho zprovoznil nebylo vše nastavené tak jak ma být 🙁

jinak kalba to byla opravdu vynikající sm5 , už teď se těším na další díl sm15

yop a tady je tracklist 🙂

1. Paul van Dyk feat. Wayne Jackson – The Other Side (Breaks Mix) — dárek pro Payu sm0
    2. Andrea Doria, LXR – Beauty Of Silence (Inpetto Full Vox Remix)
    3. Nic Chagall vs. Plastikman – What You Spastik (Alexx van den Berg mash-up)
    4. Mojado vs. Funkagenda – What the Fuck Kaktus (Alexx van den Berg mash-up)
    5. Rank 1, Alex M.O.R.P.H. – Life Less Ordinary (Mekk Remix)
    6. M.I.B. – Keep Pushin (Original Mix)
    7. Simon Patterson – Smack (Original Mix)
    8. Paul van Dyk – Let Crush (Alexx van den Berg mash-up)
    9. 4 Strings Feat Tina Cousins – Take Me Away (Mac Zimms Remix) vs. Josh Wink – Don´t Laugh
    10. Ernesto and Bastian vs Joop – Thrill is Future (Alexx van den Berg mash-up)
    11. Ernesto and Bastian vs. Marco V vs Jens – Super Jupiter & Things Relooped (Alexx van den Berg mash-up)
    12. Kuffdam and Plant feat. Terry Ferminal vs. Fred Baker and Greg Nash – The Ones We Loved in Lunar Eclipse (Alexx van den Berg mash-up)
    13. John O’Callaghan – Space & Time (Club Mix)

vyrys
    Člen

SHP napsal(a):
    ——————————————————-
    > Tato party byla plná paradoxů. Viz. opilý Paya a
    > střízlivý Bajkal sm0

sm15sm15sm15sm15sm15 hochu, tak v tomto s tebou musim jedine souhlasit

SHP
    Člen

Tato party byla plná paradoxů. Viz. opilý Paya a střízlivý Bajkal sm0

Palda61
    Člen

Binary: ale prosím tě, nauč se rozpoznávat tracky už na začátku sm12. To hrajem, ty čumíš jak blbej a přitom jsi to po nás chtěl a po 2 minutách najednou začneš jásat, že to je twistersm15sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 291)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.