TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse CZECH THIS FUTURE 6

• Toto téma obsahuje celkem 70 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zooropa a poslední změna proběhla před 14 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 73)
  • Autor

hmm ten set je samej high contrast takový drumnbassovy lálánky koukám.. jinaf fort boyard podoporuji domací tzn kubatko lepší .)

Sandeagle
    Člen

osobně teda radši tuhle verzi ale co už sm15

small
    Člen

[img]http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs223.snc4/38496_136209869742844_100000614952077_240930_2800767_s.jpg[/img]

Ahoj vsem,
    pridavam se taky se svym dnb setikem (umichal jsem ho dodatecne). Na zacatku byly trochu problemky, kazdopadne se to pak rozjelo. Diky tomu jsem ani nezahral vse co jsem chtel, takze tady komplet, tak jak bylo puvodne zamysleno sm3

Nahral jsem dve verze setu v [b]MP3[/b] a ve [b]FLAC[/b] bezstratovem formatu (pres 400MB) mixoval jsem z wavu pracne sehnanejch, tak aby byla zachovana kvalitka.

[b][mp3 verze][/b]
    [url=http://www.megaupload.com/?d=75CW2AQ1]DOWNLOAD[/url]

[b][flac verze][/b]
    [url=http://www.megaupload.com/?d=62BRJC3Z]DOWNLOAD[/url]

SmaLL CTF6 DnB MiX – tracklist |67min|
    03. kubatko – fort boyard
    04. high contrast – basement track (high contrast’s upstairs downstairs remix)
    05. kubatko – always with you
    06. jose gonzales & the knife – heartbeats (solarcube bootleg)
    07. netsky – memory line
    08. calibre – all the days
    09. london elektricity – all hell is breaking loose
    10. eric prydz – pjanoo (high contrast remix)
    11. utah saints – something good 08 (high contrast remix)
    12. danny byrd feat. liquid – sweet harmony (jungle remix)
    13. underworld – scribble (lp version)
    14. adele – hometown glory (high contrast remix)
    15. pendulum – tarantula

P.S.: pevnost Bozard byla povinost zahrat, super ze jste poznali. Enjoy 🙂

Ligaya
    Člen

Všichni víte, že na fórum napíšu tak jednou za půl roku, když to stojí za to. Takže tady jsem… 🙂
    Kalba fakt dobrá! Díky všem, skvěle jsem se bavila v klubu, na after i na after-after v mekáči. 😀
    Ke vstupu dodávám, že nepotřebuju žádnej luxusní klub, ale klimošku na léto bych teda brala. Takže ráda něco připlatím.

PS: Nechápu, jak se můžou stále uživit výrobci ústní vody, když existuje mnohem lepší náhražka — zelená?! 😀

Flash2001
    Účastník

beyond: v noci jsem ten výběr přeposlal Payovi, asi s nimi má něco v úmyslu takysm4

Ti co Facebook nemají by je taky chtěli vidět sm4

Flash2001
    Účastník

Pro všechny, kdo máte Facebook – moje fotky ze sobotního zla jsou tamsm4

Raduška
    Člen

Lásky mé!

Myslím, že jsme si to užili všichni! Nebo ne? Chci se omluvit DJům, že jsem se na parketu jen míhala. Ale víte, jaká jsem ukecaná. Jsem si jen šla na bar pro kolu s rumem, mezitím jsem se tam zakecala a když jsem ji dopila, tak jsem chvilku čekala na novou a pak se zas někdo objevil, koho jsem zpovídala :o)))

Jo a v tom nonstopáči jsem někomu zaplatila dvě piva. Myslim, že jsem je chtěla cvaknout Markovi, ale zapomněla jsem mu to říct :o))) Ale to jen na vysvětlenou :o))

A ohledně mého názoru na placení vstupenek… Mě je to docela fuk, kolik by to mělo stát. I když 100,– je asi hranice. Spíš taková psychologická. Uvítám, když bude (v zimě) v klubu šatna a (v létě) funkční klimatizace. Ale zase uvítám, když zelená stojí dvacet korun, takže nějaký prostor vyšší třídy to být nemusí. Ačkoliv zase na druhou stranu v takovém prostoru vyšší kvality budou asi čistčí záchody, podlahy i zvuk. Abych to uzavřela, jsem ochotna platit. :o)

Muck!

zooropa
    Člen

Tak pro ty co preferuji stazeni setu sem taky hodim link

01 FullMoon Festival Theme
    02 Sesto Sento – Sesto Dance (Ananda Shake remix)
    03 DNA – Speed of Sound Part2
    04 Cosmonet – Cosmic Calendar
    05 Faithless – Insomnia (X-noize remix)
    06 Alien Project – NRG
    07 Muse – Knights of Cydonia (John 00 Fleming remix)
    08 Electric Universe – Gaijinrocker
    09 Infected Mushroom – Becoming Insane (Vibraddict remix)
    10 Manifold – What Time is love
    11 Ferry Corsten – Rock Your Body Rock (Eskimo remix)
    12 Space budha vs Toast3d – I Feel Luv
    13 Zooropa – Hujer
    14 Astrix vs John 00 Fleming – 3rd Time Lucky
    15 Binary Finary – 1998 (Switch vs Dynamic remix)
    16 Xerox – Science is God
    17 Ananda Shake – Portamento
    18 Push – Strange World (Astral Projection remix)
    19 Bonus Track – Technohead – I want to be a hippy

[url=http://uploaded.to/file/39efqw]DOWNLOAD[/url]

Zochi
    Člen

[quote=Paya]mimochodem, CTF #7 se uskuteční 10.12.2010[/quote]

6.12. mám narozky, že bych to tam taky oslavil? sm3

Flash2001
    Účastník

[quote Gizmo]SAKRA CHLAPY VIDĚLI JSTE TAM TY ŽENSKÝ ??? Mno před úpravou fotek se naložim na 20 minut pod studenou sprchu ... Jinými slovy - nádhernější babinec skvěle oháknutejch koček jsem neviděl ani nepamatuju ... Klobouk dolu !!![/quote]

Viz ta diskuze na baru – prostě nejhezčí holky jsou takové ty normální, žádné vyvoněné bárbínky v růžovoučkých šatičkách, které se chodí akorát předvádět.

Paya: ta Cydonia je hodně dobrý žrádýlko, žesm5

Joe
    Účastník

Sand: K tomu mám jedinou připomínku: This Sandeagle’s Rockin‘! Škoda že jsem nemohl dorazit, už jsem měl jinej plán 🙁

Paya
    Člen

[quote Gizmo]SAKRA CHLAPY VIDĚLI JSTE TAM TY ŽENSKÝ ??? Mno před úpravou fotek se naložim na 20 minut pod studenou sprchu ... Jinými slovy - nádhernější babinec skvěle oháknutejch koček jsem neviděl ani nepamatuju ... Klobouk dolu !!![/quote]

pak že slečny na trance nechodí … asi je jen třeba je správně motivovat sm0

EDIT: ehm, nebo mít ty slečny mezi přáteli, pravda sm4

Paya
    Člen

mimochodem, CTF #7 se uskuteční 10.12.2010

Paya
    Člen

díky moc všem, kteří přišli, narozky jsem si maximálně užil (obávám se, že to bylo znát 🙂 kamarádi lhali a až druhý den jsem se dozvěděl, že ta vodka+redbull byla 15x no sm0

bowling jsem platil já, Zoo, ber to, prosím, jako trapně malé, ale alespoň trochu hmotné poděkování za všechno … btw si nedovedu přesně vysvětlit, jak jsem mohl mít tak dobrou mušku sm15

díky moc DJs, Sandeaglovi za Selu Vibra, Smallovi za Fort Boyard, Alexxovi za Timo Maase, TiGimu za Diplo a One, Zoo a Beyondovi za Cydonii a Insane, lxsní line-up, lxsní hudba sm3

jinak šestá párty CTF, šestý klub (Tulip, Anubis, Eden, Poločas, Touster, Ládví) … budeme dál putovat nebo někde zakotvíme? osobně jsem pro objevování dalších prostor sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 73)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.