TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Czech This Future 7 _ Symphony Of Seven Sins

• Toto téma obsahuje celkem 69 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Honzin a poslední změna proběhla před 14 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 70)
  • Autor
    Honzin
    Člen

tak než odletím a nechám vše ve stylu “ ono to nějak dopadne “ tak jen, poznámka na okraj, letos možná už zajistím ty pásky, takže nahoře u DJ pultu opravdu nebude „skladiště“ věcí co tam nemají co dělat 😀 a o přístupu nemluvě :), mějte se a smějte se…a nezapoměnte 10.12.2010 má Gizmo narozeniny, Radka o dva dny později :D, ale to vy všichni jistě víte (FCB vše prozradí) …a jen poznámka: prý v ten samý den co má Gizmo narozeniny (10.12) bude již sedmé (wow) výdání CTF tak doufám že se sejdeme v co největším počtu

zooropa
    Člen

Kdyz uz jsem u podobneho tematu
    Na CTF7 se primlouvam za to aby lidi nedavali – ZADNE veci ani saty do DJ Booth. Tim ze tam pak lidi lovej svoje veci a prehrabujou se, tak se obcas nekomu podari vyhodit techniku ze zasuvky behem setu, coz se samozrejme minule v Toustru stalo. Takze krome DJ – prosim nikdo.

Raduška
    Člen

Mimochodem, Liberec dorazí?

Raduška
    Člen

Hm, byla, ale prej to tam „zrekonstruovali“. Tak já nevim. Tudíž můj nápad s dvoupatrovým DJ pultem padá.

Sandeagle
    Člen

Raduš: Nevim jestli si někdy v tousteru byla ale dávat cokoliv na tamní stage je trochu o držku sm15 kor stolečky s nožičkama

Anonymní uživatel
    Host

Sicky, tak určitě existujou stolky na tlustých nohách, „nožičkama“ jsem chtěla vyjádřit asi toliko, že když budou mít ty nohy tenké, někam mezi tu techniku se to namáčkne.

Sicky
    Člen

Raduška: Existujou i nějaké stolky bez nožiček? sm0

Raduška
    Člen

A nesplašíme nějaký stolek s nožičkama, že by se ty laptopy daly na něj?

zooropa
    Člen

Jako asi by se dalo vejit se vsim – i s gramcema i CD playerama – ale pak uz tam neni misto pro laptopare kteri jsou nejmene 3 a vsichni maj nadobicko, ze s nim zaberou pulku stolu.
    Takze pokud byste gramce vynechali, tak bychom se jakez takez vlezli.

Gizmo
    Člen

Hele jak jsme byli na dupačkách tak tal PePe běhal se spoceným čelem a sháněl po Praze přenosky … Nevim … asi by se to dalo doladit, ale jen pokud bys na tom opravdu trval … btw kterejže fešák potřebuje poupravit fasádu aby ho nepoznala maminka ??

no to je právě dost děsný to takhle měnit..

Sandeagle
    Člen

majkl: no právě, ale nejsou ani zabalený sou normálně hezky pod pultem, takže přepojení je otázka minuty, místo playeru, jak sme přepojovali minule – dohrál jeden player nechal se dohrát 2. a zatim se první odstranil sm15 prostě škatulata… tak at nám pak nikdo netvrdí že to máme lehký sm15

sand: bejvávali to vím, uvažoval jsem totiž i o tom že první set bude z vinylů přeci jen mám doma z čeho vybírat 🙂 (house i trance v cca 500 kusech 🙂 ale udajně už nebejvaj zapojený jen jsou tam a zase kvůli hodině tam s tím šašit a přepojovat to .. (ale je fakt že bych si nekdy rád na gramce zahrál i na komercních akcích a ne jen ne draxtyleu …

starf: frenchcorek bude jan tak na konec 🙂 to nevím jestli je hudba pro trance.cz users..:)

Raduška
    Člen

Osobně jsem pro tyhle škatulky, jsou nejvýstižnější! sm15

[quote-0 Gizmo]Nebo že bych příště dal Smallmagus(zlomené EDM), Majklhauske(pomalejší EDM/extra výplachové EDM), Tigi (říznější EDM), Alexx van den Berg(ještě říznější EDM), Zooropa (EDM s nádechem hub a kyselin), MileStorm (výplachové EDM) sm15sm15[/quote-0]

[color=#CC00CC][b]Každopádně, těším se na vás, miláčkové![/b][/color]

[img]http://www.learn-all-about-cats.com/images/cute-smiling-baby-kitten.jpg[/img]

Starf
    Člen

majkl: to bych si i poslech, jen by me zajimalo, co na to barmani v tousteru… 🙂

kazdopadne nejspis dorazim jen na par hodinek, zvazuju Curlyho (pokud bude s kym na nej jit)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 70)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.