TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Czech This Future 7 _ Symphony Of Seven Sins

• Toto téma obsahuje celkem 69 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Honzin a poslední změna proběhla před 14 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 70)
  • Autor
    Sandeagle
    Člen

majkl: v tousteru sou i gramce 🙂

tak zrovna u tohodle tracku si myslím že BPM je naprosto v pořádku 🙂 akorát ho nemám možná to půjde sehnat ne vinylové desce nicméne doma gramce nemám fešák si je půjčil a nevratil a slehla se po nem zem tak ani není možnost si z toho udelat mp3 …sm6

Gizmo
    Člen

Bohajeho to je výmlat … na kolika to chceš hrát ??? (jen preventivně se ptám – je mi jasné že pitch bude daleko u tebe 🙂 )

honzin: šak já taky hraju k tanci a poslechu samé pohodové kousky sm0

imho ten tigiho set je normální současnej house …takže v mém prvním setu dáme taky náký housky …

Honzin
    Člen

majklhauske: zast tak extra výplachové to nebude Milestorm dá spíš Hardstylově laděný set…

gizmo : milestorm by měl hrát taky nákej hardcore takže taky bude extra vyplachové EDM..

ale je fakt že to co bude zase na uplném konci mého setu bude pekně odsejpávka 🙂 BTW teďka usilovně sháním tohle jako takovou na závěr 🙂

SHP
    Člen

A jak, že se to jmenujou Masters of Hardcore, který jsou v sobotu? sm0

Gizmo
    Člen

Škatulata, Škatulata …serte na to :-))) drtivá většina potencionálních návštěvníků imho ví daleko nejlíp co vystupující hrajou a že tam nepíšu dotyčný DJ hraje Tech-house/Tech-trance/Trance/Techno/House/a asi zazní vokálová až baleársky upliftová část, která se ale v zápětí zvrhne v až schranzový nářez ….to po mě prostě nechtějte …

Myslím, že je dost lidí, kteří znají Houskeho jen z výplachové polohy nad 150 BPM a může je překvapit, že hraje lecos jiného … Zbytek předvede imho svůj vysoký standart („protože jsou to přeci špičkový DJs, kteří si zahráli po boku těch největších jmen a jejich sláva hvězd se dotýká“ konec promo sraček) a pevně věřím, že to bude jako obvykle super spářka … BTW ty se stavíš Davide ??

Nebo že bych příště dal Smallmagus(zlomené EDM), Majklhauske(pomalejší EDM/extra výplachové EDM), Tigi (říznější EDM), Alexx van den Berg(ještě říznější EDM), Zooropa (EDM s nádechem hub a kyselin), MileStorm (výplachové EDM) sm15sm15

Anonymní uživatel
    Host

Tak pokud může zaškatulkovat tak asi techno 🙂

Díky za set. Je fajn že jsi ho namíchal poté co jsme to probrali na chatu 😀 😀

TIGI
    Člen

[quote Anonymní uživatel][quote majklhauske]
    I když snad uvidíme co si pod pojmem tech house představuje TIGI... a pak uvidíme co tam půjde šoupnout..[/quote]

Proto si ho chci poslechnout, protože pochybuji, že začal hrát stylově úplně jinak a hlavně o dost pomaleji.. Spousta lidí sice říká že hraje techhouse, ale s techhouse to nemá nic společného.[/quote]

Nechci se škatulkovat…….hraju vše v průřezu house,trance,techno…..můžeme tomu říkat třeba T-style 😀
    Nicméně abych Vám udělal radost, rychle jsem před spaním splácal promo mix.
    Můžete z toho odhadnout aktuání sound.
    Set najde na [url=http://www.djtigi.cz]www.djtigi.cz[/url]

no pokud to bude tech house jaký hrával tráva na přelomu století tak pohoda:) před to soupnu leccos pokud to bude současný techhouse nebo to co se pod tímto označením tedka vydává tak to abych hrál nákej chill out / downtempo sm0

Anonymní uživatel
    Host

[quote majklhauske]
    I když snad uvidíme co si pod pojmem tech house představuje TIGI... a pak uvidíme co tam půjde šoupnout..[/quote]

Proto si ho chci poslechnout, protože pochybuji, že začal hrát stylově úplně jinak a hlavně o dost pomaleji.. Spousta lidí sice říká že hraje techhouse, ale s techhouse to nemá nic společného.

he to mi trochu uniklo sm0 tak tím pádem jsou určité věci co jsem chtel hrát v tom prvním setu trochu neadektvatní, takže asi nejvetší radost bude mít ze mně oslavenec Gizmo bo to vidím na housíček složený z převázně starších věcí ( Full Intention, Pizzaman, Ruffneck atp.) které si z uživatelů zde na trance cz resp těch co přijdou pamatuje jen on 🙂 )

I když snad uvidíme co si pod pojmem tech house představuje TIGI… a pak uvidíme co tam půjde šoupnout..

Anonymní uživatel
    Host

Tigi nahoď nějakej tvůj tech-house set.. prosííím!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 70)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.