TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Czech This Future B-Day Party 19-06-2009

• Toto téma obsahuje celkem 209 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Paya a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 210)
  • Autor
    Kamca_
    Člen

gizmo: no jasný! hrozně moc 🙂

Gizmo
    Člen

K..u..a. taky se tak těšíte ???

veronique
    Člen

Jo a flyer opravdu moc povedenej! Super Smalle!!!! sm5

veronique
    Člen

Takze diky Majklhauskeho sobestacnosti skrtam jedno pivo za Zooropovou ochotu sm9 sm6

DjDkD@ve
    Člen

Teda Tigi, ty se umis ale maskovat, to bych do tebe nerekl sm15

Sq4Raa
    Člen

Sorry, blbej úhel. Ale stejně myslím, že máš větší prsa.

TIGI
    Člen

[quote Sq4Raa]Na tý fotce je Andrews?[/quote]
    No dovol. Jsi mě nepoznal ?

Sq4Raa
    Člen

Na tý fotce je Andrews?

Paya
    Člen

přátelé, Smallmagus se opět předvedl ve výborné formě – flyer fakt super ;o)

[img]http://img196.imageshack.us/img196/300/ctf4.jpg[/img]

ták menší změna…
    odvoz gramců zajišten ..;) nutno je jen přivezt, po akci pojedou na after … 😉 (kam teda můžeme jet i my co nebudeme mít dost..sm15)

zooropa
    Člen

Docela vtipny, Athro – my asi premyslime stejne – mam podobnou kameru a taky uz me napadlo neco podbneho. Problem je akorat ze je tam na ni strasne malo svetla, takze ta moje by hodne sumela

Gizmo
    Člen

jo nahrát set, nahrát video dat do kupy pro dobrej zvuk a postříhat nej momenty …

tak dve hodiny nebo hodinu a půl či kolik budeš hrát na to nikdo koukat nebude ale dalo by se to sestříhat 😉

Athro
    Člen

Tak me napadlo, ze bych pouzil sportovni kamerku, kterou jsme s brachou poridili a ze bych natocil set z pohledu DJe…bylo by to asi naprosto nezajimavy, ale pokud na to nezapomenu, tak ji vezmu…tak se kdyztak nedivte, kdybych mel na hlave neco, co tam nepatri 🙂

Gizmo
    Člen

Hmmm tak objektiv mít nebudu … musím pobrat něco jiného … a stal se ze mě sociál … oprava do 3000 bez DPH (3570 s DPH) cena bude upřesněna 22.6. až se technik vrátí z dovolený … Kua Kua Kua … no nic do té doby musím rozprodat přebytečný HW co se mi doma válí jinak se půjdu pást …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 210)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.