TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Czech This Future B-Day Party 19-06-2009

• Toto téma obsahuje celkem 209 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Paya a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 210)
  • Autor
    zooropa
    Člen

Chapu

šak si psal přez noc ne ? tak se ptám… to víš já mám rád jasno sm0

zooropa
    Člen

[quote majklhauske]mně nák neštymuje přez jakou noc ??? sak přez noc se budou gramce točit ne , tak co by dělali u zvukaře..[/quote]

Ale hovnajz, proste protoze budem vsichni nality, tak az dohrajem tak je dam ke zvukari nez se vyspinkame a pak vam techniku privezu zase. Boze.

Gizmo
    Člen

Oficiální afterpárty performed by Veronique sm15sm15

veronique
    Člen

[quote storm_ice]mno snad bych se tam měl stavit taky sm16[/quote]

doufám, že nemyslíš u nás doma sm0

Petros99
    Člen

I já dorazím, tuto sqělou akci si nemůžu nechat ujítsm5……….samo, že se to s oslavenci musí pořááádně oslavit!! Becher ruleeeezz-)))sm4

mně nák neštymuje přez jakou noc ??? sak přez noc se budou gramce točit ne , tak co by dělali u zvukaře..

Hanny
    Člen

[quote Anonymní uživatel][quote zooropa]Muhaaa - mam to vymyslene uplne jinak. Gramce privezu, ale pak hodim auto domu a pit budu stejne. Techniku pak odvezem ke zvukari, kde ji nechame pres noc - ale to uz bude ridit ON.
    Takze vam davam svoleni me i Veronique kupovat celou noc pivo

Muhaaaaaaaaa[/quote]

Hele jeden nebo druhej. Někdo musí toho druhého dotáhnout dom :D[/quote]

V tom případě chudák Radka 😀

storm_ice
    Člen

mno snad bych se tam měl stavit taky sm16

Flash2001
    Účastník

Verča a Zoo: já vás domů kdyžtak nějak dotáhnu, když mi řeknete, kde to jesm15

Anonymní uživatel
    Host

[quote zooropa]Muhaaa - mam to vymyslene uplne jinak. Gramce privezu, ale pak hodim auto domu a pit budu stejne. Techniku pak odvezem ke zvukari, kde ji nechame pres noc - ale to uz bude ridit ON.

Muhaaaaaaaaa[/quote]

Hele jeden nebo druhej. Někdo musí toho druhého dotáhnout dom 😀

zooropa
    Člen

Muhaaa – mam to vymyslene uplne jinak. Gramce privezu, ale pak hodim auto domu a pit budu stejne. Techniku pak odvezem ke zvukari, kde ji nechame pres noc – ale to uz bude ridit ON.

Muhaaaaaaaaa

Anonymní uživatel
    Host

[quote Anonymní uživatel]Ale to teda budete muset Zooropovi koupit vy, vsichni hrajici, pivo, za to ze je tak ochotnej, ze jo?. Nicmene vzhledem k tomu, ze je to jeho auto a on hodla ridit, pripravte se na to, ze misto nej to pivo budu konzumovat ja :))))) muahahahahaaaaa (carodejnickej skrehotavej smich)[/quote]

Nejprve k tomu ale mistr Zoooo musi dat svoleni a to nebude tak lehke ziskat 😀
    muhaaaaaaaa 😀

Anonymní uživatel
    Host

Ale to teda budete muset Zooropovi koupit vy, vsichni hrajici, pivo, za to ze je tak ochotnej, ze jo?. Nicmene vzhledem k tomu, ze je to jeho auto a on hodla ridit, pripravte se na to, ze misto nej to pivo budu konzumovat ja :))))) muahahahahaaaaa (carodejnickej skrehotavej smich)

zooropa
    Člen

vyresime to operativne a dame si vedet v den konani. Ja to dyztak privezu i odvezu

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 210)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.