Toto téma obsahuje celkem 209 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Paya a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 210)
Coz o to, asi bych je mohl privezt, akorat bydlim v Modranech, takze bych pak musel odvezt auto a zase sockou zpatky…no ale pokud se nenajde jina varianta, jsem k dispozici.
jako kdyby se ti je podarilo alespon jenom privest, tak ja bych je zase odvezl – jde o to ze bydlim kousek tam odtud, takze bych vzal techniku domu a rozvezl ji az druhej den.
Ale hodilo by se mi kdyby tam CD a gramce privezl autem nekdo jiny, protoze budu zarizovat zvuk.
No jasny, jdu vybirat desky, trosku osahat a muzeme to roztocit…
Jestli by teda slo privezt Majklovy Technicsy, byl by to majtrstych, rad bych s tim pomohl, ale chtel jsem si teda v ten vecer pripit s oslavenci, decentne 🙂
[quote zooropa]Mhmm, no tak ja bych to mohl teoreticky privest, s tim ze bysme pak po akci hodili veskerou techniku ke me domu a privezl bych vam ji az druhy den.[/quote]
To by bylo myslim super. Pro me nejlepsi reseni. Vzhledem k tomu ze se tam budu valet nekde na podlaze tak uz vidim jak rano povezu mixak s playerama.
A kde bydlis zouropo :o)
pít sice nehodlám (ačkoliv, pivko si nějaké asi dám, když už tam točí tu Plzeň), ale nemám ani přibližovadlo a navíc moje řidičské schopnosti jsou na bodě mrazusm15 Takže tady bohužel nemůžu posloužit:-(
andrews: no to že budu končit je hezký ale já ani nemám řidičák a do tramvaje to nepotáhnu) takže jestli si miříl k tomu že si je pak hned odvezu tak bohužel vedle..;) musí někdo z těch co nebudou bumbat.. a jako klidne až na druhej den
[quote Anonymní uživatel]Podle toho co mi psal Paya tak mam dovest mixak a dva CD prehravace. Gramce bouzel nemam. Vubec ale netusim jak to odvezu kdyz budu na plech :o)[/quote]