TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Czech This Future B-Day Party 19-06-2009

• Toto téma obsahuje celkem 209 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Paya a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 210)
  • Autor
    Athro
    Člen

Coz o to, asi bych je mohl privezt, akorat bydlim v Modranech, takze bych pak musel odvezt auto a zase sockou zpatky…no ale pokud se nenajde jina varianta, jsem k dispozici.

zooropa
    Člen

jako kdyby se ti je podarilo alespon jenom privest, tak ja bych je zase odvezl – jde o to ze bydlim kousek tam odtud, takze bych vzal techniku domu a rozvezl ji az druhej den.
    Ale hodilo by se mi kdyby tam CD a gramce privezl autem nekdo jiny, protoze budu zarizovat zvuk.

Athro
    Člen

No jasny, jdu vybirat desky, trosku osahat a muzeme to roztocit…

Jestli by teda slo privezt Majklovy Technicsy, byl by to majtrstych, rad bych s tim pomohl, ale chtel jsem si teda v ten vecer pripit s oslavenci, decentne 🙂

zooropa
    Člen

Ten tyden budu jeste bydlet asi tak 1,5Km od mista konani.

Anonymní uživatel
    Host

[quote zooropa]Mhmm, no tak ja bych to mohl teoreticky privest, s tim ze bysme pak po akci hodili veskerou techniku ke me domu a privezl bych vam ji az druhy den.[/quote]
    To by bylo myslim super. Pro me nejlepsi reseni. Vzhledem k tomu ze se tam budu valet nekde na podlaze tak uz vidim jak rano povezu mixak s playerama.
    A kde bydlis zouropo :o)

zooropa
    Člen

Mhmm, no tak ja bych to mohl teoreticky privest, s tim ze bysme pak po akci hodili veskerou techniku ke me domu a privezl bych vam ji az druhy den.

zoo. strašnice cca 10 -15 minut autem z palmovky.. (noční resp víkendový provoz v pracovní dny je to tak na půl hodiny.;) )

Anonymní uživatel
    Host

[quote zooropa]2 Majklhauske a TIGI - kde kdo bydlite?[/quote]
    Nebucity (Nebušice)
    Praha 6
    To je 10 minut autem od metra dejvická.

Flash2001
    Účastník

pít sice nehodlám (ačkoliv, pivko si nějaké asi dám, když už tam točí tu Plzeň), ale nemám ani přibližovadlo a navíc moje řidičské schopnosti jsou na bodě mrazusm15 Takže tady bohužel nemůžu posloužit:-(

zooropa
    Člen

2 Majklhauske a TIGI – kde kdo bydlite?

Buchtak
    Člen

No tak je asi zbytečný psát,že dorazíme s Verčou.Tak jsem zvědavej s kým vším se tam potkám.sm4

andrews: no to že budu končit je hezký ale já ani nemám řidičák a do tramvaje to nepotáhnu) takže jestli si miříl k tomu že si je pak hned odvezu tak bohužel vedle..;) musí někdo z těch co nebudou bumbat.. a jako klidne až na druhej den

Sq4Raa
    Člen

[quote Andrews]Real djs spin vinyl sm12 [/quote]

sm15

alexx
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Podle toho co mi psal Paya tak mam dovest mixak a dva CD prehravace. Gramce bouzel nemam. Vubec ale netusim jak to odvezu kdyz budu na plech :o)[/quote]

sm15sm15sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Real djs spin vinyl sm12

Ty Majklovy Technicsy by byly asi ideální, i vzhledem k tomu, že pán bude akci končit… Budeme neskonale vděčni.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 210)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.