TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Czech This Future B-Day Party 19-06-2009

• Toto téma obsahuje celkem 209 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Paya a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 210)
  • Autor

mno si tam zrovna z jídla asi nic nevyberu .. ale tomuhle rozumím..

0,5 l Plzeňský Prazdroj 12° 32,-

jinak to nevypadá na špatnej prostor.. a z palmovky tramvají až domů .. (i když teda musím doufat že vás budu bavit až do rána protože noční tramvají je to spojení na prda.. denní jsem doma za 20 minut 🙂

Gizmo
    Člen

[quote zooropa]Nejvic se tesim na Athra s Andrewsem - tahle killer kombinace nas zarucene rozt(r)ancuje na padrt,[/quote]

WTF – sem si nevšimnul .. tak to bude vážně moc …

[quote kajmanka]Gizmo: copak jsi s tim objektivem dělal?:-P[/quote]

Ani se neptej … foťák mi spadnul a to tak že se jen skulil z brašny (výška 10cm !!! ) bohužel vnitřní tubus to nevydržel 🙁 On byl asi nějaký lehce poškozený už před tím, ale tohle … no sem naprdlej moc … zítra balím a posílám do servisu …

Honzin
    Člen

přijdu se dorazit ke konci, neb 19. už jsem něco přislíbil 🙁

Budeme tam sm11

zooropa
    Člen

TADADA-DAM (Reklama)

Jinak ja bych rad jeste dodal ze velice prijemny klubik TRETI POLOCAS je zaroven i vyborna restaurace, takze si tam muzete dat do 22h nejakou chutnou veceri. Vecer bude v nabidce urcite nejaka akce na
    drink typu Vodka+Redbull nebo podobne. Na miste nemuze chybet fotbalek. Zvuk na akci priveze jiz tradicne nas rezidentni zvukar Milan Andrle, ktery nam protahuje usni bubinky svym krystalickym zvukem jiz 4 roky od pocatku Zoomagu.

Na strankach [url=http://www.tretipolocas.cz]Treti polocas[/url] si muzete projit ceny jidla a piti
    Pivko Gambac za 27,-
    Plznicka za 32,-

Do klubiku se dostanete, kdyz vystoupite na Palmovce (metro B) a pujdete kam jede tramvaj 10,24,25 smer Sidliste Dablice, tak asi 50m od zastavky je po prave strane vstup do klubu hned vedle Divadla pod Palmovkou

TADADA-DUM (Konec Reklamy)

sm15sm11

Flash2001
    Účastník

Jakožto jeden z oslavenců bych měl, ehm, asi taky dorazit, žesm4 Předem upozorňuju, že tekuté dary odmítám, jelikož už panáky nepiju (a myslím to vážně!), ale na všechny, kdo přijdete, se budu těšitsm4

zooropa
    Člen

Nejvic se tesim na Athra s Andrewsem – tahle killer kombinace nas zarucene rozt(r)ancuje na padrt,

kajmanka
    Člen

Wow, line-up pěknej.. Těšim(e) se!

2 Gizmo: copak jsi s tim objektivem dělal?:-P

Hanny
    Člen

Taky dorazim 😀

TIGI
    Člen

[quote kreeki]TIGI nekecej, myslel jsem že pošleš jen tracklist sm2[/quote]
    Nekterým lidem by to stačilo, aby zjistili jak dobře jsem hrál :o)

kreeki
    Člen

TIGI nekecej, myslel jsem že pošleš jen tracklist sm2

TIGI
    Člen

Dorazim :o)

kreeki
    Člen

A sakra, já mam bejt mimo prahu sm19

Gizmo
    Člen

Zaškrtávám v mobilu … plánuju … doufám, že už budu mít záklaďák objektiv v cajku … včera došel k úhoně :-((((

Paya
    Člen

Srdečně Vás zveme na další kapitolu z cyklu věřím-že-oblíbených narozeninových akcí místní komunity ;o)

co: Czech This Future #4 – United B-Day Trance Party – Celebrate this Night with Flash & Fox & Paya & Tigi
    kdy: pátek 19-06-2009 v čase od 20 hodin do kdy vydržíme(te)
    kde: club Třetí poločas, Zenklova 36, metro Palmovka, Praha 8
    cena: vstup pochopitelně naprosto free, moc rádi Vás všechny uvidíme!
    DJs: jako vždy jsme promýšleli něco speciálního, a myslím, že toto bude stát za to ;o)

20:00 – 21:00 DjDkD@ve uplifting warm-up performance
    21:00 – 23:00 ATHRO vs. ANDREWS very special „the golden age“ trance (!) back2back set
    23:00 – 00:00 mash-up kingdom of ALEXX VAN DEN BERG
    00:00 – 01:00 DJ TIGI sound of marco & sander & marcel
    01:00 – 02:30 Mr. ZOOROPA daemonic psytrancecstasy
    02:30 – the end nás laskavě odrovná maestro MAJKLHAUSKE

visuals made by SMALLMAGUS

[img]http://img196.imageshack.us/img196/300/ctf4.jpg[/img]

produced by Mr. ZOOROPA (díky, díky, díky) with HP Promotion and Silent Storm Production

Takže zaškrtnout datum a přijít, děkujeme ;o) budeme si vážit návštěvy každého z Vás!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 210)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.