TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Czech This Future B-Day Party 19-06-2009

• Toto téma obsahuje celkem 209 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Paya a poslední změna proběhla před 15 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 210)
  • Autor
    Honzin
    Člen

konecne paparazziove uverejnili své úlovky, btw DJ´s nedali ještě svolení k vystavení setů….

Gizmo
    Člen

HUAAAAA je to tu … první půlka fotek je na světě tak to okoukněte [url=http://www.djz.cz/Czech_This_Future_Treti_Polocas_na_Palmovce_1962009_1cast_fotky]TADY[/url]
    [img]http://www.djz.cz/fotky/czech_this_future_4/full/0012.jpg[/img]

Stejně by mě zajímalo co za konspirační teorii ta trojice v rohu kula …
    [img]http://www.djz.cz/fotky/czech_this_future_4/full/0042.jpg[/img]

miluju vysokohorskou turistiku – zvláště pak ta panoramata

[img]http://www.djz.cz/fotky/czech_this_future_4/full/0050.jpg[/img]

Gizmo
    Člen

…snad si nepochybovala, že by tomu mohlo bejt jinak …

Raduška
    Člen

Děcka… teda musím říct, že po vyslechnutí hodinovýho reportu od Kamči mě fakt ještě víc mrzí, že jsem nebyla. Tak indy… :o))

Anonymní uživatel
    Host

Jj,akce dobrá..musím pochválitsm3

Fox Mulder
    Člen

Tak já taky musim všem poděkovat, ať už realizačnímu týmu nebo jen obyčejným lidem, kteří se přišli ožrat a dělat bordel jak má být! sm2 Přišlo vás tam opravdu hodně, i když teda ne všichni, ale neva. sm3

Já jsem si to náramně užil a myslim, že tyhle menší komunitní nekomerční a lehce undergroundový party jsou nejlepší. sm11

EDIT: Jo nějak se nemůžu dočkat fotek od Gizma, měly by bejt pěkně vypečený.. sm5sm15sm11

Paya
    Člen

díky, díky, díky – především za to, že Vás přišlo tolik!

narozky jsem si díky Vám všem fantasticky užil!

special thx patří maestro Zooropovi za organizaci!

highlights:
    DjDkD@ve: In and Out of Love, For an Angel, Good for Me
    Back2Back: Ridgewalkers, Amiel (!), Selu Vibra (!)
    AlexxvdBerg:Chopperchunk, Godd Smack, Big Pjanoo
    DJ Tigi: RMB, Exploration of Space, Cowgirl
    DJ Zooropa: U2, Hujer (!), Insane
    Majklhauske: Legacy, Overdrive, Neophyte

Majkl, Dejv i pánové Athro s Andrewsem zasluhují mnohem lepší místo v lajně, ale poraďte mi, jak to mám udělat, resp. kdo bude hrát před nimi (tj. před klasickým trancem), resp. po nich (tj. po hardcoru) … musíme to nějak vykoumat ;o)

Petros99
    Člen

2 lachty: taxe tak dívám, že ta čepice, už chodí i sem…..sm15 btw si tady psal svůj životopis či co….?sm0

Jinak CTF se jako vždy vyvedla, super pařba……..nejvíc jsem si zapařil na tech, takže to co hrál Alexx a Tigism5
    Zdravím všechny, co v pátek dorazili a oslavencům dodatečně Vše NEJ…..

lachty
    Člen

jj,to máš pravdu.to byl jen příklad.je jich víc,ale te po mě nechtěj počet,přece jen je neděle večer a víkend byl náročnejsm15jak pátek tak sobota se povedlysm3

zooropa
    Člen

Fota od Filipa nemaj chybu. To sou fakt mejdani fotky jako prase

Honzin
    Člen

5 jich neznáš, zapomněl jsi spočítat všechny…co já vim tak už jich znáš mnohem víc 😀

lachty
    Člen

tak je mě 25,trance sem začal poslouchat někdy v roce 98song,který mě ovlivnil byl paul van dyk-for an angel.mezi mé nej patří hlavně progressive,ale mám rád i uplift.jinak mám rád klasiku jako armin van buuren,ferry corrsten.dále tam patří simon patterson,markus schult,marcel woods či richard durand.jinak proč se k Vám chci přidat?poznání nových lidí,vzájemná výměna názorů a zkušeností a taky to,že že když jdu na akci,tak se všichni spolu znaj a já znám třeba jen 5 lidí

DjDkD@ve
    Člen

to lachty:

A kterej ty vubec jsi? sm15

Kdyz uz te mame prijmout, tak musime vedet vsechno!!! Takze tu na sebe vsechno koukej napraskat!!! sm15

lachty
    Člen

ok gizmo,počkám,co řekne vaše zasedánísm13číslo a facebook na mě máš,tak mi tam pak hod info,jak to dopadlo,počkámsm5

CTF4 byla hodně zajímavá party 😀 …o to zajímavější, jsou i fotky…
    …prostor Třetí poločas byl hodně undergroundový…napřed na mě působil šíleně, ale pak už v poho 🙂
    …těšim se na CTF5 … oslavencům dodatečně všechno nejlepší a hodně zdraví

edit: všechny sety lahoda, zvláště vzpomínkovej set od Athra a Andrewse a nářezové sety od Tigiho, Alexe a Majkla:-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 210)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.