Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Czech This Future B-Day Party 19-06-2009
- Toto téma obsahuje celkem 209 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Paya a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
21. 6. 2009 v 14:52 #132849
Gizmo
Člen[quote lachty]gizmo,šly jsme společně kolem půl7sm13nějaxme dobíhaly metro a mě jelo dříf jak toběsm5jaxes pak dostal domů,to už newim.jinaxem tady na trance.cz novej,ale na ekce už nějakej pátek chodim,tak doufám,že mě po nějakzm čase přijmete mezi sebesm4[/quote]
No to budeš asi muset počkat až zasedne rada starších a odhlasuje přijetí … dál musíš zakoupit členskou legitimaci a měsíčně platit do společné pokladny … a a a asi mi hráblo sm15
..jinak dík za osvětlení … podle lístku z vlaku jsem jel 6:19 z Vysočan (myslel jsem si to, ale už jsem byl totálně tuhej … se divim že mě mobil v NBK vzbudil …)
21. 6. 2009 v 14:26 #132847alexx
Člendal jsem tak nějak dohromady tracklist sm15
Alexx van den Berg – Czech This Future # 4, 2009-06-19
1. The White Stripes – Seven Nation Army
2. Hard Fi – Suburban Knights (Angello & Ingrosso Remix)
3. Wippenberg – Chakalaka (Sphaera´s Boom Chakalaka remix)
4. Joe V – Chopperchunk (Mark Scherrys 2007 Outburst mix) + The Prodigy – Firestarter (acapella) + Wippenberg – Chakalaka
5. D-Unity – Afrika (Tribal Mix)
6. Nick Terranova & Austin Leeds feat. Hi-Lo – Shake Me (TL Tribal Miami Remix)
7. Paul van Dyk – White Lies (Martin Accorsi Remix)
8. Timmy Tommy – Full Tiltin (JOC remix) vs. Beastie Boys – Intergalactisc
9. BK – Revolution (BKs 2009 Rework) + Funkagenda – What The F*ck (Original Mix) + Elektrochemie LK – Schall (Thomas P. Heckmann Remix)
10. Stoneface & Terminal – Volacano (2 AM Mix)
11. The Killers – Human (Ferry Corsten Dub Mix)
12. Simon Patterson vs. Marco V – Godd Smack (Alexx van den Berg mash-up)
13. John Askew – Vandalism vs. Paul van Dyk feat. Lo-Fi – Haunted (Alexx van den Berg mash-up)
14. DJ Eco vs. The Doppler Effect – Beauty Hides Forever (XiJaro mash-up)
15. John O´Callaghan – Big Sky (JOC Deconstrution mix) + Eric Prydz – Pjano
16. Daft Punk – One More Time (Bryan Kearney´s Planer Love Intro Mix)21. 6. 2009 v 14:10 #132843lachty
Členoksm13
21. 6. 2009 v 14:01 #132841TIGI
ČlenJestě jednou děkuju všem. Bylo mi opět potěšenim že jsem si mohl zahrát pro takovou kopu super lidí.
Jsem rád že jsem se nevylil do takové míry abych nevěděl kde je play :oD Hraní jsem si suprově užil. Budu se těšit že si v brzké době na podobné akci opět zahraju.kreeki: Asi máš na mysli tyhle dva tracky:
Mark Knight & Funkagenda – Arena (MK’s Very Clubby Mix)
Underworld – Cowgirl (Joint Operation Centre Remix)21. 6. 2009 v 13:23 #132840kreeki
Členlachty: consider that done sm4 ..a btw nepiš jak emo pls (newin, jaxe apod.), dost lidí tady má na to alergii sm15
21. 6. 2009 v 13:11 #132839lachty
Člengizmo,šly jsme společně kolem půl7sm13nějaxme dobíhaly metro a mě jelo dříf jak toběsm5jaxes pak dostal domů,to už newim.jinaxem tady na trance.cz novej,ale na ekce už nějakej pátek chodim,tak doufám,že mě po nějakzm čase přijmete mezi sebesm4
21. 6. 2009 v 11:44 #132831Gizmo
ČlenJo pro ty co se knižně nexichtí (nejsou na FB) – fotek je tolik, že je přehazuju vidlema … s nějakými promazy tak 300 určitě … něco z toho povyberu … nebojte … teda vlastně bojte LOL
Akce super jen jsem zas jak je mojím zvykem prokecal víc času než je zdrávo a tím přišel např o většinu setu démona … no třeba se bude nudit a udělá rework doma (jak o tom mluvil) Opravdu se klanim před nápadem s Nunchucky … už se obávám co bude příště ??? Lopata?? Kapesní kalkulačka jako u Kraftwerk ?? paráda …
After byl super … Kytárko nic si z toho nedělej … ja sem připitej strašně ukecanej a řešim blbosti – je to sebeobrana bo pokud bych zavřel oči tak vytuhnu natvrdo … btw nevíte jak jsem se dostal na nádro ??? Kua … a jo vim … matně si uvědomuju metro … a dobíhání vlaku … sakra … No včera jsme to vylepšil pivovarnickejma slavnostma (omfg kdo mi poradil po 5 hodinách spánku vyrazit pít nanovo ???) a dnes odpolko volejbal se zapíjením novorozeňátka … chudinky játra …
21. 6. 2009 v 11:31 #132830Star_Guitar
Člen[b]Kreeki[/b]: BK – Revolution (remix nevím, ale vyšel teď rls s novými remixy 2009, tak myslím že to je něco z toho).
21. 6. 2009 v 11:18 #132829kreeki
ČlenDík všem co dorazili, výborná akce, ale nutně potřebuju vyzpovídat TIGIho kvůli tracklistu sm15
Hej lidi nevíte co byl ten track po těch Star Wars?? A ten track jak v tom byly jen ty slovíčka „revolution“ (asi se to bude jmenovat stejně)?? Každopádně dík..
21. 6. 2009 v 11:16 #132828zooropa
Člen2 Majklhouske – Ale ty tam nemas hrat abys lidi vyhnal sm15 Na tvuj set se spoustu lidi tesi. Ja sem si taky pekne zadupal Priste musis nutne dostat nejakej hlavnejsi cas. Ja bych klidne porusil pravidlo ze hardstyle musi byt nakonec. Proc by nemohl byt uprostred.
Pojdme to nekdy vyzkouset.21. 6. 2009 v 6:31 #132825lachty
Členfakt se ta czech this future povedla,squele sem si zapařil,hkavně na tech trancesm15všem oslavencúm ještě jednou vše nej
20. 6. 2009 v 21:42 #132809majklhauske
Členšak jo hrál jsem tři hardcore tracky.. 😉 a jak říkám druhej byl ophidianuv mix pro art of fighters tenhle track pokud to jde nevynechávám..
bohužel jak to bylo tak na rychlo tak jsem nezahrál vše co jsem chtel a ani jsem si to nák neukládal do hlavy..;)
20. 6. 2009 v 20:52 #132805SHP
ČlenMajkl: Já jsem si téměř jistej, že žádnýho Angerfista si nehrál. sm4
Jinak party byla super alkoholová. Návštěvnost nakonec taky vůbec
ne špatná. Prostor vypadal jak šatna na základce, ale pohoda.[b]Tyhle naše akce prostě mají smysl.[/b]
20. 6. 2009 v 20:44 #132800majklhauske
Členhmm kua tedka jsme si uvedomil že jsem SHPmu (i za to že vydržel až do konce:) ) hral vlastně poslední track (tam jsme paradoxně čekal odchod lidu a přitom jich bylo nejvíc..:) takže to bylo nakonec takhle… prostředek byl možná Art of Figthers – Sinapse (ophidian mix) na takových 90%
Tha Playah & Neophyte -I’m In A Nightmare
…
DJ Daisy aka Mandragore – Sacrum (Promo mix)20. 6. 2009 v 20:28 #132798Anonymní uživatel
Neaktivníbábo jedna, co to říkáš, dyť nejsem ani na jedný fotce 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.