TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Czech This Future B-Day Party 19-06-2009

• Toto téma obsahuje celkem 209 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Paya a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 210)
  • Autor
    Ajinka05
    Člen

Šmarjá proboha, vstávat po takový akci do práce je humus! Je mi špatně eště teď. A mrzí mě, že jsem nemohla zůstat kvůli tomu až do konce.. Příští díl si nenechám ujít i kdyby se mělo konat nevím co. Ráda jsem vás všechny viděla, skvěle si zapařila, pokecala a opila sm15

DjDkD@ve
    Člen

Party to byla opravdu rozjarena, na tehle b-day partys je videt dycky nejvice promen z lidi na nic netusici, setrvacnosti (alkoholem) pohanene tvory sm15
    Taky dodatecne preji vsem oslavencum happy brzdy sm2

Akorad je skoda, ze se to utlo tak brzy………

Priste chodte driv!!!!!!!

Tady je muj tracklist:

1. Armin van Buuren feat. Jennifer Rene – Fine without you (extended mix)
    2. Armin van buuren feat Sharon den Adel – In and out of love (The Blizzard remix)
    3. Dakota – Chinook (Uplifting mix)
    4. Alex Kunnari – Lifter (Original mix)
    5. Roger Shah – Youre so Cool (Roger Shah big stage remix)
    6. Ronski Speed featuring Rex Mundi and Sir Adrian – The Perspective Space (Markus Schulz mash-up)
    7. Marco V – Unprepared (Extended mix)
    8. Paul van Dyk – For an Angel 2009 (Filo and Peri remix)
    9. Sakin and Friends – For a love of a Princess
    10. Corderoy – Sweetest Dreams (Ferry Corsten remix)
    11. Ummet Ozcan – Time Wave Zero (Original mix)
    12. Above & Beyond – Good for me (Daren Tate mix)

alexx
    Člen

díky všem, co jste dorazili … party to byla vážně úžasná

ten můj výpadak byl opravdu humornej, ještě nikdy mě takhle technika nezradila sm15 .. ve zkratce vysvětlím, co stalo:

Zooropa: to je jediný kabel, který chceš zapojit?
    já:ano

..o 2 minuty později

oba: proč to nehraje?

… o 2 minuty později

oba: aha, ono to není zapojený do sítě sm15

někde nastal informační šum sm15sm15sm15

všem oslavencům přeji ještě jednou všechno nejlepší k narozeninám

Flash2001
    Účastník

Já bych chtěl ze všeho nejdřív moc poděkovat všem, kdo dorazili, byť třeba jen na chvilku, dále za všechny dárky a moc doufám, že jste si to užili! Prostředí se mi taky líbilo, underground super! Co se výpadků proudu týče, bylo to takové (neplánované) zpestření, ale aspoň nebyla nuda, nesm15 Jináč všichni DJs předvedli výborné výkony, na Zooropův psí masakr jsem se jako tradičně zničilsm4 Snad jediné mínus byla nedostatečná zásoba ledovýho čaje, kterej se nám spolu s Kamčou a pár dalšími lidmi podařilo již brzy všechen vypítsm15 Takže ještě jednou díky moc a see you @ CTF 5sm4

Honzin
    Člen

A ja si říkám proč jsem taky nemohl usnout, asi to bude tím že jsem volil špatný poměr redbul/vodka….bohužel toho redbulu bylo asi víc.
    Jeste jednou vse nej oslavenců.
    Underground byl super

next CTF 5 – December 2009 – mini anniversary, more info coming later …

zooropa
    Člen

Aha, tak to lecos vysvetluje, tak to si musim nakoupit do zasoby, nez nam to zrusej.

SHP
    Člen

Zooropa: Do Red Bullu se dává jen [url=http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/nakupy/clanek.phtml?id=638139]kokeš[/url].

zooropa
    Člen

Kurna ja nemuzu spat. Chtel bych ale nejak to nejde. Voni mi do toho Redbulu snad dali pernik ne?
    No jinak noc se nesla v duchu 3 krasnych vypadku proudu, ale nakonec se zdalo ze to nebylo tim ze sme meli
    vsechnu techniku na jedne jedine zasuvce v mistnosti sm3 ale tim, ze barman zkusil 2x zapojit svetlo od fotbalku
    na nasi lajnu a 2x to tim padem vyhodil. No a proto ze je svetlo rychlejsi nez zvuk, tak nam sebralo rychlejc proud, to da prece rozum.
    Ja to musim vedet, z Fyziky jsem v prvaku malem propadl.
    No a ten treti vypadek byl dost humornej, ale o tom na povi asi vic Alex sm15 hehe
    Seslo se nas tam paradni pocet, jen tak dal. Nakonec Paya napocital neco okolo 70 lidi, uzasny.
    Vsem co dorazili zapisuju do tridni knihy cervenej puntik a ti co nedorazili maj nevomluveny hodiny.

Kazdopadne tahle B-Day akce byla doslova underground zalezitost, a tak to mam rad.
    Jeste jednou vsechno nejlepsi OSLAVENCUM a tesim se na CTF5!!!
    Sem s fotkama pane Paparazzi – nesetri nas. Muzeme si za to sami.

PS: Asi jste si vsimli, ze posledni dobou akce koncivaj mezi 3-4h rano. A proto co? A proto musite prijit driv, abyste se stacili poradne co? Pobl . . . Pobavit sm11

SHP
    Člen

Fuj mě je blbě….

organic tak tyhle b dayka jsou kolikrát lepší než samotné trance akce… ale to je taky dáno tím že se lidi znaj a jde hlavně o tu kalbu než nák extra o muziku …;)

a lepší než sedet doma a poslouchat bedýnky či čumet na bednu je cokoliv.;)

Organic.
    Člen

Moje první Trance akce, snad to bdue lepšínež sedět doma a poslouchat muziku z reprobeden :))

Gizmo
    Člen

[quote DjDkD@ve]Tak ja jedu, kdo tam nebude do 20:00 je babovka!!!!![/quote]

no nedočkavej su,ale před 20:00 nevim … no buď 19:39 nebo 20:39 na Vysočanech pak podle počáska buď tramvají nebo šourem procházka … ještě si najdu umístění … Jakže to bylo ??? Někde u té komerčky že yo??

BTW doufám, že je o5 zajištěno nahrání setů a že umělci svolí s uveřejněním …

btw koukal jsem na jídelák … no nějaké ty tousty maximálně … uvidíme na místě – nějak mě to cenově mírně zaskočilo …

Jo a pro Flashe tam maj ten ledovej čaj …

Long Island Ice Tea /vodka,gin,havana,tequila,triple sec,cola/

jo a už je mi to jasný … je to o kousek níž …
    [url=http://www.mapy.cz/#x=133196288@y=136012256@z=15@mm=FP@sa=s@st=s@ssq=Zenklova%2036@sss=1@ssp=133187424_136011720_133202432_136025120]mapa[/url]

vyrys
    Člen

uzijte si to, bando! at se akce povede, oslavenci hodne konzumujici a gratulanti stedri!

alexx
    Člen

tak večer děcka 🙂

DjDkD@ve
    Člen

Tak ja jedu, kdo tam nebude do 20:00 je babovka!!!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 210)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.