TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Czech This Future B-Day Party 19-06-2009

• Toto téma obsahuje celkem 209 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Paya a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 210)
  • Autor
    Gizmo
    Člen

[quote majklhauske]hmm ale to ho musíš hulit ne pít..[/quote]

sm15sm15sm15

no von takovej čaj s máslem … sám sem nekoštoval, ale kámoš líčil ( nebo spíš jeho žena)

Newman
    Člen

Party se dá skvěle propařit i na nealku, kdo nezkusil, neuvěří sm2

hmm ale to ho musíš hulit ne pít..

K1aptcha
    Člen

jo, i na čaji se dá pařit, a ne že málo sm4

Flash2001
    Účastník

majklhauske: však neboj, já budu na parketu často, včetně tvýho setíkusm4

když tam nikdo nebude pít to tam ani nemusím chodit jdu na party chci videt rozjařené obličeje ne znuděné příznivce čaje o páté..

Flash2001
    Účastník

Petros: vykašli se na Bechera, dej si ledovej čaj jako jásm4

Petros99
    Člen

Jj si myslím, že Kamča bude dobrá inspektorkasm4……………..Doufám, že tam maj Bechera, na nápojáku jsem ho totiž nevidělsm5

Kamca_
    Člen

Raduš: mě to taky štve no 🙁 ale co nadělám … nevim, jestli na inspekci posíláš zrovna tu pravou 😀

Raduška
    Člen

Čau prdi,

hele….. toooo…. noooo….. jak to říct? Já ani Ligaya tam fakt nebudem. Výmluva je pro tentokrát taková, že odstěhováváme tuny učiva z kolejí do HK. Takže „Hradecká trojka“ nebude. Ale na inspekci tam posílám Kamču, tak zlobte ;o)

Gizmo
    Člen

Filip: No však v Roxy jste taky lohnili švestkovýho Berenzena.

Já slibuju, že co jen budu moct to vypiju :-)) Ne samo moc toho nebude – s… Mírou 🙂 nemíním jet příští tejden vyzvednout objektiv a nechat tam jinej (nebo nedejbože tělo)… .

Nejede někdo pak z Vysočan ???

Gizmo – ok, ale já si dávam zlatýho pushkina 😀 ta limonáda mě totiž nijak neovlivní 😀 dokud nevypiju celou flašku sám

Gizmo
    Člen

No Filip má u mě i se svou squaw nějakou tu tekutinu … a na ledovej čaj to nevidim … add konzumace – přehánět to nebudu ale na pohodu určo něco … S tou cenou pivka a možností najíst se do dlouho to vypadá nadějně 🙂

Flash2001
    Účastník

hellman: jojo, tohle jsem taky slyšel, něco na tom i je, ale na druhou stranu víš, jak to chodí na b-days, takže bych o tohle ani strach neměl, že útrata na baru nebude, viz loňskej Anubis, Eden nebo i letošní Prdelsm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

flash: jasný, to tě šlechtí :-), já to nemyslel na nikoho osobně, jen vim, jakej postrach provozních klubů sou nepijící tranceři 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 210)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.