TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Czech This Future B-Day Party 19-06-2009

• Toto téma obsahuje celkem 209 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Paya a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 210)
  • Autor
    Flash2001
    Účastník

Zooropa: některým prostě jen došlo, že už je alkohol nebaví a nepřináší ve skutečnosti nic pozitivního (spíš jen nepříjemnosti), tak se chtějí bavit bez něj. Což je třeba můj případ. Ale vydržet hodlám do konce, takže doufám, že na baru bude dostatečná zásoba ledovýho čajesm4

zooropa
    Člen

2 Hellman – ja jim to neberu. Z nekterych lidi se totiz vyklubali alkoholici (stejne se neudrzej – jedou alkoholik, vzdycky alkoholik)

Klasicka zaviraci doba tohoto podniku je ve 2h v noci. Mame to domluveno cca do 4 ale pokud lidi prestanou chlastat, tak nam to utnou. Takze PIJTE PIJTE PIJTE.
    At nas tam nechaji do konce sm3 sm3 sm3 a vy Abstinenti aspon tu kolu u jednoho stolu.
    Jakmile se tam bude pohupovat 5 nepijicich blijicich zombiku, tak akce konci.

Flash2001
    Účastník

hellman: sice tam slavím, ale s alkoholem už se delší dobu moc nekamarádím (změna životního stylu), takže z mé strany bude útrata spočívat v konzumaci nealkasm4
    Jinak pro mě bude největší dárek to, když vás přijde co nejvíc a pořádně si to užijetesm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

proboha proč abstinujete? 😀
    z něčeho se ta akce zaplatit musí, útratou na baru imho dáte oslavencům/pořadatelům dobrej dárek k narozkám

Flash2001
    Účastník

urorkinator: já budu taky abstinovat (+pár dalších lidí určitě taky), tak se klidně drž nássm4
    Jinak jsem pro to, aby zazněl jak hardtrance, tak ke konci i hardcore

těšim se těšim 🙂 bude to fajn 🙂 ale prosim, pan alkohol ať se ke mně nepřibližuje …foťák samo beru

SHP
    Člen

Ukrainské hudební styly neznám.

Paya
    Člen

já hlasuju pro hardcore pasáž ;o)))

btw konec bude až nebude zájem, že jo … je to jednoduchý … podle zkušeností z minulých let jsme to odhadli na čtvrtou ranní … jinak D@ve už projevil zájem si ráno dát s Majklem b2b, takže DJs zájem na pokračování mají ;oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

víš co sašo?
    mně se líbí, ale na uk prostě zdaleka nemá

SHP
    Člen

Hellman nezná vůbec hardtrance. Nebavit se s ním, hrát Hennes & Cold.

cosmicy já moc ne, ale aplhazone (byt jako remixěři) když tam bude gramec asi půjdou..

K1aptcha
    Člen

… Alphazone, S.H.O.K.K., Cosmic Gate? sm15
    ale taky jsem spíš pro protažení hardtrancu sm2
    každopádně uvidíš ty, že jo sm3

mno ten co se hellmanovy nelibí …scot project hennes and cold …

K1aptcha
    Člen

hellman: my budeme sm3
    majklhauske: z hardtrance hraješ co? sm2

Anonymní uživatel
    Neaktivní

na slavii sem vypil půlku baru a becherovku z tesca a měli tam supr židle na skákání 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 210)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.