TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Dan Stone – Harvest Moon / Made In Bahrain 2010

• Toto téma obsahuje celkem 55 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 14 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 56)
  • Autor
    K1aptcha
    Člen

ale já se ptal naprosto normálně, jen ty neumíš viditelně odpovědět sm3 nadvakrát… kde je slušné vychování? sm6
    a ten smějící se smajlík tam byl jen proto, že jsem se tě včera ptal podobnou větou ohledně něčeho jiného, tak mi to přišlo úsměvné…

iamek
    Člen

Na debilni otazky , debilni odpoved.

K1aptcha
    Člen

to mě nezajímá, to je tvůj problém sm3 spíš jsem čekal odpověď, než zprávu o tom co se ti stalo, takže vlastně navíc offtopicuješ sm0

iamek
    Člen

sm15 Ha Ha Ha … jsem se malem pocural smichy sm17

K1aptcha
    Člen

ale tak samozřejmě sm3 jen jsem si to tady nemoh odpustit sm2
    iamek: podprůměrné v rámci trancu nebo skrz edm? sm15 a nevim, proč to vlastně hodnotíš až tady sm16

Newman
    Člen

^^ +1

Aneb všechno je to o subjektivním dojmu a vkusu každého posluchače

iamek
    Člen

Nekdo da podprumernemu Back To The Kalahari (Sandeagle Remix) 10/10 nekdo da tomuhle 10/10. Jednoduche.

K1aptcha
    Člen

tak jestli tohle je 10/10, tak teda fakt nevim, melodie jednoduchá (moc stejnejch not jdoucí za sebou), vcelku zaměnitelná (jak píše ceero: chybí poznávací prvek), celkově prakticky průměrnej optimisticky veselej dreamy uplift…
    a 7Skies by z toho moh udělat Slider, to by bylo ještě lepší sm2

RaddKojack
    Účastník

Sq4Raa : A to bys to vysvětloval lidem, kteří tomu rozumí? To nedává smysl sm2

+1

Anonymní uživatel
    Host

jojo, dream trance… něco jako agnelli + nelson * embrace… ale tohle je o 100000% lepší… a moc se těšim na 7 skies remix, od dob „central park“u je fakt můžu…
    kéž by někdo přivezl dana stona sem do čr…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jasný on to vlastně není moc uplift, dreamy trance je asi správné označení

glide
    Člen

Já si uplift představuju trochu jinak, je to sice dream melody ale dost nudná.
    Ale každému se holt líbí jinej styl.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[b]Dan Stone:[/b] I can now officially announce the release/signing of ‚HARVEST MOON‘ to Anjunabeats!!!! due out on Dec 13th along with an awesome 7 Skies remix.

01. Harvest Moon (Original Mix)
    02. Harvest Moon (7Skies Remix)
    03. Made In Bahrain 2010 (Original Mix)

[img]http://blog.fitnessfootwear.com/wp-content/uploads/2008/11/borat1.jpg[/img]

že to ale trvalo, po tom měla anjuna chňapnout hned a ne čekat na mých 20 requestů 😀

Sq4Raa
    Člen

A to bys to vysvětloval lidem, kteří tomu rozumí? To nedává smysl sm2

Anonymní uživatel
    Neaktivní

melodie, harmonie, propracování, celkový mastering, ale ty tomu nerozumíš takže ti to nebudu vysvětlovat sm2 sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 56)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.