Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Dance Music Awards 2007
- Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (33 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
majklhauske a poslední změna proběhla před 18 roky.
-
AutorPříspěvky
-
8. 4. 2007 v 12:54 #15088
ceero
Účastníkinac ludia kto je ewa farna ?? ale vazne
8. 4. 2007 v 12:45 #15087ceero
Účastník2 majklhauske : no jasne sak trsat sa na to da :oD ale ja osobne si myslim ze za tanecnu hudbu sa povazuju styly ako trance, house, dnb, techno, hardstyle atd.
8. 4. 2007 v 11:55 #15080mrazik12
ČlenTak k tomuhle neni co dodat a je videt kde v Cechach jsme—>DJ to je tak nejak v poho Orbithovi to 2.misto preju protoze jeho sound je tedka fakt skvelej,klub Roxy tady neni co resit souhlas,Mega akce taktez Transmission a Apokalypsa proste nej…..
Ale nechapu treba tyhle vysledky Objev—>Ewa Farna druhy misto :oD sem si nevsimnul ze je djane :´-)) nebo album Madonna a nakonec radio Evropa 2 ale tam ten rozdil neni tak markantni
Proste taky sem hlasoval a hlasovat budu ale vidim ze je to uplne o nicem..tot muj nazor8. 4. 2007 v 10:58 #15073electric_flower
Člendobrý no, k tomu nemám co dodat… snad jen se divim, že mě to v tomhle státě ještě dovede něco překvapit :oD
8. 4. 2007 v 10:41 #15072zabca
ČlenMyslim si,ze tato anketka nebo co to bylo, byla naprosta fraska.
Spokojena jsem asi ve trech bodech a to je vse.
Myslim, ze se na vysledcich uplne odrazilo jaky typ lidi hlasoval. A tiesto na prvnim miste podle me nema absolutne zadny vyznam.Bylo jasne,ze se takhle umisti, protoze ..myslite si,ze ctenari Brava nebo posluchaci E2 znaji jineho Dj nez Tiesta? Pochybuji:-! A myslim si,ze vetsina z nich hlasuje jednou pro tiesta a na festival roku nacpe hiphopkemp.Tohle uz nemuzou byt normalni lidi.Fakt je to spis anketka o tom kdo zna znamejsi a zvucnejsi jmeno,ale nema paru o tom kdo se pod nim skryva.
No a jako neznalek si jdu poslechnout madonnu.To je taky reseni,ze jo Payo:oP;-):oD8. 4. 2007 v 10:09 #15071Dexx
ČlenBeyond: Tak pro Evropu 2 bych NIKDY právě kvůli Dance Extravaganze nehalsoval. PROTOŽE JI TI ****** ZRUŠILI!!!! :-(:-(:-(
8. 4. 2007 v 1:54 #15065beyond infinity
ČlenNo, těch hlasů není mnoho, těžko říct jak moc je tahle anketa reprezentativní… Mám pocit, že její význam bývá poněkud přeceňován 😉
DJ roku – dle očekávání, tady jsou většinou samá známá jména. Snad jen ti duplexáci Rogers a Peet jsou pro mě trochu překvapení.
Projekt/skupina – celkem ok, až na toho Kryštofa to jsem fakt nějak nepobral :-|(ledaže by už nehráli kytarový popík? – dlouho jsem je neslyšel :´-)) ). Jo, a chybí mi tam Roman Rai…
Klub – tady je to v pohodě,skutečné kluby, žádné diskošky 😀 Dovoluji si upozornit na Cross, vskutku vyjímečný prostor 😛
Mega akce – James Brown??? :-O Nemám nic proti, ale je to velké překvapení
Zahraniční DJ – docela dost trancu, pozice Tiesta se zdá být u nás neotřesitelná :oD
Zahraniční projekt – Peha – tohle je taneční hudba? :-O Jinak Pendulum – příjemné překvapení
Objev roku – tady se moc nechytám, kdo je Tomangel? Ewa Farna – no comment :_), Matamar – tak to je velký úspěch 🙂
Album roku – zase ten Kryštof – já si to snad poslechnu abych se zorientoval v současné taneční hudbě
Hit roku – Love Generation – nechápu nerozumím, tahle mě věc mě vůbec nebere, je tak očividně vykalkulovaná a ti lidi mu to baští 😐
Časopis – nebudu hodnotit, časáky téměř nečtu, mě stačí internet
Web – podivná směska hudebních webů s těmi všeobecně nejpopulárnějšími :´-))
Rádio – tak Evropa je tam asi kvůli Dance Extravaganze jinak to nechápu
8. 4. 2007 v 1:09 #15064Paya
Členmilan: mě chybí asi ještě víc ten fotograf roku … hnus roku letos nebyl 😉
8. 4. 2007 v 1:03 #15063milan
ČlenPaya – Jj, máš pravdu. Promotér roku a styl roku mi chybí taky.
A co anketa Průser roku? To letos bylo zrušený, nebo se na to v pátek zapomnělo?:-!:-D8. 4. 2007 v 0:36 #15054Paya
Členno ale abych se jen nesmál – myslím, že není třeba paušálně odsoudit celou anketu … popořadě:
DJ: Lucca mě na jedničce nepřekvapuje, Orbith se znatelně propagoval, potěšil by mě Burian na vyšší příčce, ale se zbytkem žebříčku nemám problém – jen mi tam chybí Greda …
Projekt: tak tuhle kategorii bych možná zrušil, protože jak bylo včera řečeno, kdo jiný by to asi mohl vyhrát …
Klub: tak to je třeba příklad toho, kde nevidím problém …
Klubovka: totéž, bez problému … nemluvím teď o pořadí, o tom žádná, to by mě potěšilo SoI na vyšší příčce …
Festival: taky vcelku respect
Halovka: tak tam je veselý třeba ten James Brown, ale vcelku ok
Zahraniční DJ: a víte, jak musí být technaři naštvaný, že první dva jsou Tijs s PvDm?
Zahraniční projekt: tak to bych asi zrušil, protože někdo evidentně nechápe, že DJ není projekt, že … jinak ta Peha je tam jak pěst na oko ;oDDD
Album: zrušit, nesmysl … protože ti, co tomu rozumí, své hlasy rozptýlí mezi spoustu alb, a ti, co tomu nerozumí, tam hlasují Madonnu, Kryštofa a Boba Sinclaira ;o)))
Hit: totéž, zrušit, z podobných důvodů … jaktože tam není nějaký singl od Kryštofa?
Web: neviděl bych to tak problémově, jen trance.cz bych raději viděl třetí …
Časopis: to bych zrušil okamžitě – copat tady Xmag má konkurenci? legrační kategorie, ne?
Radio: no ta E2 je tam největší výsměch ze všech, že jo, to už snesu i toho Kryštofa … jinak kategorie, která má smysl, klidně zachovat (akorát s tím, že ta Evropa bude často vyhrávat …)
Objev: tak předně, hlavně že jde o trance, ne, za druhý – nevyznám se v libimseti.cz, ale asi tam 700 přátel, ochotných někdě hlasovat, nemá, že? nevím, nevidím do toho, ale i proto nebudu TomAngela hned odsuzovat … Matamar bych rád viděl před Farnou, která je tam fakt drsná … no ten zbytek je taky zvláštní, takže tuto kategorii bych taky klidně postrádal …
co mi chybí, jsou loňské kategorie promotér roku (to je zajímavé hlasování, ne?), styl roku (a proč ne? aspoň technaře naštveme ;o))), fotoreportér roku (to mě vysloveně štve, že zrušili)
8. 4. 2007 v 0:06 #15048Paya
ČlenHe he, no místy jsme se nestačili divit 😀
7. 4. 2007 v 23:02 #15039Star_Guitar
ČlenTak dle mého názoru Madonna do taneční hudby hlavně poslední dobou víc než patří. Kdo mluví jen o trance, technu atd.? Bere se taneční hudba jako jaková, ne? btw. pokud jste neviděli poslední koncertní dvd, vřele doporučuju a taneční je víc než dost…
Ale opravdu nechápu, kde se tam bere Farna, Peha, Kryštof apod. Jedině, že by se do taneční hudby počítaly i srdceryvné ploužáky, co se hrají na každé diskotéce… :_)
Mám docela obavy aby taková anketa za pár let neskončila předáváním cen pro Ivu Frühlingovou, Petra Muka, Lucku Vondráčkovou, Support Lesbiens a Evu a Vaška….. :oD
7. 4. 2007 v 22:49 #15037majklhauske
Členno šak práve že 🙂
jinak me se nejvice pred odchocem libila Katcha to byl malej luxus i když ten zvatlal.. nechápu proč furt serou ty mcíky tam..
7. 4. 2007 v 22:30 #15035milan
Členmajklhauske – Madonna? Proč ne, přece remix hitu Sorry udělal tuším i Paul Oakenfold. ale prý chystá další cd, který ale bude smrdět popem:-(
7. 4. 2007 v 22:29 #15034milan
Členmajklhauske – mě ta DnB stage zaujala víc, než ta Main…Sám jsem se sobě divil:-D..Mc Lindee byla fakt dobrá:-P..a nejenom jako zpěvačka:oD
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.