TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Dance Music Awards 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (33 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majklhauske a poslední změna proběhla před 18 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 78)
  • Autor
    ceero
    Účastník

inac ludia kto je ewa farna ?? ale vazne

ceero
    Účastník

2 majklhauske : no jasne sak trsat sa na to da :oD ale ja osobne si myslim ze za tanecnu hudbu sa povazuju styly ako trance, house, dnb, techno, hardstyle atd.

mrazik12
    Člen

Tak k tomuhle neni co dodat a je videt kde v Cechach jsme—>DJ to je tak nejak v poho Orbithovi to 2.misto preju protoze jeho sound je tedka fakt skvelej,klub Roxy tady neni co resit souhlas,Mega akce taktez Transmission a Apokalypsa proste nej…..
    Ale nechapu treba tyhle vysledky Objev—>Ewa Farna druhy misto :oD sem si nevsimnul ze je djane :´-)) nebo album Madonna a nakonec radio Evropa 2 ale tam ten rozdil neni tak markantni
    Proste taky sem hlasoval a hlasovat budu ale vidim ze je to uplne o nicem..tot muj nazor

dobrý no, k tomu nemám co dodat… snad jen se divim, že mě to v tomhle státě ještě dovede něco překvapit :oD

zabca
    Člen

Myslim si,ze tato anketka nebo co to bylo, byla naprosta fraska.
    Spokojena jsem asi ve trech bodech a to je vse.
    Myslim, ze se na vysledcich uplne odrazilo jaky typ lidi hlasoval. A tiesto na prvnim miste podle me nema absolutne zadny vyznam.Bylo jasne,ze se takhle umisti, protoze ..myslite si,ze ctenari Brava nebo posluchaci E2 znaji jineho Dj nez Tiesta? Pochybuji:-! A myslim si,ze vetsina z nich hlasuje jednou pro tiesta a na festival roku nacpe hiphopkemp.Tohle uz nemuzou byt normalni lidi.Fakt je to spis anketka o tom kdo zna znamejsi a zvucnejsi jmeno,ale nema paru o tom kdo se pod nim skryva.
    No a jako neznalek si jdu poslechnout madonnu.To je taky reseni,ze jo Payo:oP;-):oD

Dexx
    Člen

Beyond: Tak pro Evropu 2 bych NIKDY právě kvůli Dance Extravaganze nehalsoval. PROTOŽE JI TI ****** ZRUŠILI!!!! :-(:-(:-(

No, těch hlasů není mnoho, těžko říct jak moc je tahle anketa reprezentativní… Mám pocit, že její význam bývá poněkud přeceňován 😉

DJ roku – dle očekávání, tady jsou většinou samá známá jména. Snad jen ti duplexáci Rogers a Peet jsou pro mě trochu překvapení.

Projekt/skupina – celkem ok, až na toho Kryštofa to jsem fakt nějak nepobral :-|(ledaže by už nehráli kytarový popík? – dlouho jsem je neslyšel :´-)) ). Jo, a chybí mi tam Roman Rai…

Klub – tady je to v pohodě,skutečné kluby, žádné diskošky 😀 Dovoluji si upozornit na Cross, vskutku vyjímečný prostor 😛

Mega akce – James Brown??? :-O Nemám nic proti, ale je to velké překvapení

Zahraniční DJ – docela dost trancu, pozice Tiesta se zdá být u nás neotřesitelná :oD

Zahraniční projekt – Peha – tohle je taneční hudba? :-O Jinak Pendulum – příjemné překvapení

Objev roku – tady se moc nechytám, kdo je Tomangel? Ewa Farna – no comment :_), Matamar – tak to je velký úspěch 🙂

Album roku – zase ten Kryštof – já si to snad poslechnu abych se zorientoval v současné taneční hudbě

Hit roku – Love Generation – nechápu nerozumím, tahle mě věc mě vůbec nebere, je tak očividně vykalkulovaná a ti lidi mu to baští 😐

Časopis – nebudu hodnotit, časáky téměř nečtu, mě stačí internet

Web – podivná směska hudebních webů s těmi všeobecně nejpopulárnějšími :´-))

Rádio – tak Evropa je tam asi kvůli Dance Extravaganze jinak to nechápu

Paya
    Člen

milan: mě chybí asi ještě víc ten fotograf roku … hnus roku letos nebyl 😉

milan
    Člen

Paya – Jj, máš pravdu. Promotér roku a styl roku mi chybí taky.
    A co anketa Průser roku? To letos bylo zrušený, nebo se na to v pátek zapomnělo?:-!:-D

Paya
    Člen

no ale abych se jen nesmál – myslím, že není třeba paušálně odsoudit celou anketu … popořadě:

DJ: Lucca mě na jedničce nepřekvapuje, Orbith se znatelně propagoval, potěšil by mě Burian na vyšší příčce, ale se zbytkem žebříčku nemám problém – jen mi tam chybí Greda …

Projekt: tak tuhle kategorii bych možná zrušil, protože jak bylo včera řečeno, kdo jiný by to asi mohl vyhrát …

Klub: tak to je třeba příklad toho, kde nevidím problém …

Klubovka: totéž, bez problému … nemluvím teď o pořadí, o tom žádná, to by mě potěšilo SoI na vyšší příčce …

Festival: taky vcelku respect

Halovka: tak tam je veselý třeba ten James Brown, ale vcelku ok

Zahraniční DJ: a víte, jak musí být technaři naštvaný, že první dva jsou Tijs s PvDm?

Zahraniční projekt: tak to bych asi zrušil, protože někdo evidentně nechápe, že DJ není projekt, že … jinak ta Peha je tam jak pěst na oko ;oDDD

Album: zrušit, nesmysl … protože ti, co tomu rozumí, své hlasy rozptýlí mezi spoustu alb, a ti, co tomu nerozumí, tam hlasují Madonnu, Kryštofa a Boba Sinclaira ;o)))

Hit: totéž, zrušit, z podobných důvodů … jaktože tam není nějaký singl od Kryštofa?

Web: neviděl bych to tak problémově, jen trance.cz bych raději viděl třetí …

Časopis: to bych zrušil okamžitě – copat tady Xmag má konkurenci? legrační kategorie, ne?

Radio: no ta E2 je tam největší výsměch ze všech, že jo, to už snesu i toho Kryštofa … jinak kategorie, která má smysl, klidně zachovat (akorát s tím, že ta Evropa bude často vyhrávat …)

Objev: tak předně, hlavně že jde o trance, ne, za druhý – nevyznám se v libimseti.cz, ale asi tam 700 přátel, ochotných někdě hlasovat, nemá, že? nevím, nevidím do toho, ale i proto nebudu TomAngela hned odsuzovat … Matamar bych rád viděl před Farnou, která je tam fakt drsná … no ten zbytek je taky zvláštní, takže tuto kategorii bych taky klidně postrádal …

co mi chybí, jsou loňské kategorie promotér roku (to je zajímavé hlasování, ne?), styl roku (a proč ne? aspoň technaře naštveme ;o))), fotoreportér roku (to mě vysloveně štve, že zrušili)

Paya
    Člen

He he, no místy jsme se nestačili divit 😀

Tak dle mého názoru Madonna do taneční hudby hlavně poslední dobou víc než patří. Kdo mluví jen o trance, technu atd.? Bere se taneční hudba jako jaková, ne? btw. pokud jste neviděli poslední koncertní dvd, vřele doporučuju a taneční je víc než dost…

Ale opravdu nechápu, kde se tam bere Farna, Peha, Kryštof apod. Jedině, že by se do taneční hudby počítaly i srdceryvné ploužáky, co se hrají na každé diskotéce… :_)

Mám docela obavy aby taková anketa za pár let neskončila předáváním cen pro Ivu Frühlingovou, Petra Muka, Lucku Vondráčkovou, Support Lesbiens a Evu a Vaška….. :oD

no šak práve že 🙂

jinak me se nejvice pred odchocem libila Katcha to byl malej luxus i když ten zvatlal.. nechápu proč furt serou ty mcíky tam..

milan
    Člen

majklhauske – Madonna? Proč ne, přece remix hitu Sorry udělal tuším i Paul Oakenfold. ale prý chystá další cd, který ale bude smrdět popem:-(

milan
    Člen

majklhauske – mě ta DnB stage zaujala víc, než ta Main…Sám jsem se sobě divil:-D..Mc Lindee byla fakt dobrá:-P..a nejenom jako zpěvačka:oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 78)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.