TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Dance Music Awards 2007

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 78)
  • Autor
    PULPI
    Člen

smich smich smich smich nemuzu nic jinyho napsat…EWA FARNA to fakt doklada jak dementni je tadle anketa…doufam ze si holka prisla pro cenu?

Sanchez
    Člen

wysledky sou prdel mnoo,docela sem se tam smal…ae party do byla dobra,dlouho sem si tagle nezaparil…B-]

Sq4Raa
    Člen

To do kolobouku naházeli různý jména a pojmy a pak tahali ne? :oD

Sickboy
    Člen

Tak tohle je fakt výsměch. -((

MataC
    Člen

karel::oD Jo je to k nevíře ale ja pujdu teda taky na kolo:oD

Karel
    Správce

tak hlavne ze trance.cz porazilo seznam! jdu tu prima novinu vyjet na kolo :´-))

Vlastig
    Účastník

MarkAirman : Ewa Farna vam dala na prd;el coz?:oD To docela LOL. Nevim no..tyhle vyslekdy mapujou co za lidi chodi na akce..je to k zbliti:-D:-O

versusio
    Člen

nic horšího než tenhle výsledek jsem zatím neviděl ,Tiesto nejlepší zahraniční Dj a projekt %-) a takhle mužu pokračovat dále a dále až do zblbnutí . Zp…á komerce %-):´-(-((:-(:-/

DjDkD@ve
    Člen

Tak me bylo jasne hned, ze to bude fraska, kdyz se tam objevil jako generalni sponzor O2 a kdyz oznamili jmena moderatoru, tak jsem celou tu anketu vypustil………..

Proste fraska……….

Dexx
    Člen

příště hlasuju pro google. :oD

DanYjel
    Člen

ale stejně asi nejkrutější je seznam.cz jako šestej nejlepší web :oD:oD:oD hned za trance.cz :oD

Dexx
    Člen

:oD:oD:oD
    Já taky hlasoval pro Kryštof. :oD Tady je vidět, vo čem ta ankta je… Ten koncert Maddony – to je mazec. :_)Ewa Farna – taky mazec! :_) 3. web libimseti.cz :oD, nej radio :_) Evropa 2. A nej DJ Lucca 🙁
    Zabitej případ tahle anketa.

AZiL
    Účastník

na jednu stranu docela legrační anketa 🙂
    djazil.com

nevidím důvod proč by neměli.. 🙂

DanYjel
    Člen

Fraška :_)

Ewa Farna, Verona, Monkey Business, Kryštof (tu kapelu mám rád, ale co dělá proboha tady :-|), Peha, G&D – G&D s Combi:Nations 2 vedle Confessions on a Dance Floor nebo Kryštof – Rubikon, časopisy Bravo, Yellow, ČČurák, web libimseti.cz, hit Love Generation… Nebral bych to radši nějak vážně, na druhou stranu smát se taky nemůžu…

To se pak člověk nemůže divit, že se matamar umístěj v objevu roku na 3. místě :oD:oD:oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 78)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.