TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Daniel Kandi – 16.10. – Klub Event, Hradec Králové

• Toto téma obsahuje celkem 287 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Boxi a poslední změna proběhla před 15 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 288)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Takové čachry se jménama..

DjDkD@ve
    Člen

to Boxi:

Hele ja nevim proc si komplikujes zivot, kdyz uz mas domluveneho Winda.
    Pokud navnadis dalsi DJe s hranim u nas, a pak jim reknes, ze jsi nakonec vybral nekoho jineho, tak se na tebe priste vybodnou sm4

2Sexy
    Člen

Temple One – souhlas!

Lukin_
    Člen

Ali Wilson třeba? sm0

Boxi
    Člen

Tak na konec Holland v ten termin nemuze. Co rikate na Temple One??

J.

kreeki
    Člen

No já bych to příliš neřešil.. vyber jednoho, druhýho dej za měsíc dva na pokračování, třetího atd. atd. sm15

Ne vážně, můj volební lístek jde do urny pod jménem Willa Hollanda, má velmi zajímavý volební program, takže bych byl docela rád, aby nám tu hoďku a půl vládnul právě on sm0 ..jinak je mi to docela jedno, jdem tam přece na ovoce (pro nechápavé – kandované) sm5

Boxi
    Člen

Zdravim,

Event ma dva prostory. Jeden jak pise Rada a druhy spis halu pro 1000 lidi. PAk, Je dojednany Mike Wind , Artic Moon a cekam na Willa Hollanda . Pak rozjedu hlasovani. Bylo by dobry to posla po facebooku na vsechny trance people, aby to bylo trosku objektivni.

Boxi

Raduška
    Člen

Heeej, nechci vám brát iluze, ale Event je studentskej klub, kterej bude v sobotu prázdnej. Jeho výhodou je, že se tam vejde sotva sto lidí, takže si tam tak liduprázdně připadat nebudete :o) No a panák Magistra je za 25 kaček.

Anonymní uživatel
    Host

[quote Muff][quote prochi]Hele boxi,zkus booknout Willa Hollanda .....čr miluje a kdykoliv se tady s nim v UK potkam,tak skoro až žadoní o hraní v čr 🙂 letenky budou taky skoro zadarmo,prece jen to je UK[/quote]
    Ja znam hned nekolik zahranicnich djs co zadoni o hrani v CR a pri osloveni si stejne reknou o 1000euro + booking fee + cesta + hotel pro 2 :)[/quote]

Já jich znám také celou řadu 🙂

Tibbyk
    Člen

2 Boxi : ale vis koho by si mohl VESELINa TASEVa sm4 jooooo?

prochi
    Člen

Hele boxi,zkusim pripomenout willovi ze delas akci s mensim rozpoctem,aby to vedel dopredu 🙂

napsal jsem mu ze delas party s mensim rozpoctem,jak jsi rekl,tak vstupne nekde kolem 150 Kč a ze bude hrat vedle daniela kandiho….snad to pochopi 🙂

Muff
    Člen

[quote prochi]Hele boxi,zkus booknout Willa Hollanda .....čr miluje a kdykoliv se tady s nim v UK potkam,tak skoro až žadoní o hraní v čr 🙂 letenky budou taky skoro zadarmo,prece jen to je UK[/quote]

Ja znam hned nekolik zahranicnich djs co zadoni o hrani v CR a pri osloveni si stejne reknou o 1000euro + booking fee + cesta + hotel pro 2 🙂

deivis
    Člen

Boxi – top že ti Kandi řekl cca 300 euro neznamená, že za tu cenu dojede každý.. Kdyby to tak bylo dělám akci co měsíc..

BoRo
    Člen

Krasnik minuly rok chtel 1000 doll.sm4 + vizum a Natlife sm2

Boxi
    Člen

dik, uz jsem mu napsal 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 288)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.