TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Daniel Kandi – 16.10. – Klub Event, Hradec Králové

• Toto téma obsahuje celkem 287 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Boxi a poslední změna proběhla před 15 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 288)
  • Autor
    Gizmo
    Člen

Hele po vanditu kdokoli řekne, že někdo hraje jak Eddie nebo(dej ó boooože) někdo doveze Eddieho do klubu … tak budu na místě a slintat a řvát, o bláznech, magorech … a .a .a. fakt někdo takhle hraje ?????..ŠUP SEM S NIM !!!

Palda61
    Člen

Doper kvalitní, ale abs. nemožný spojení ;).

Doper
    Člen

ČR: napadlo mě zaručeně kvalitní spojení: Deepress b2b Ronny K sm5
    Svk: Eda Sender (popř. Robert Burian) sm4
    Pol: jednoznačně Dave Schiemann, to by byla slušná nakládačka (jak psal tracidek – nakonec by to tam pěkně rozbil) sm5

Muff
    Člen

No EKG tady bude o tyden pozdeji 🙂

Tibbyk
    Člen

2 veon : cozee??sm17 tak to nebrat sm18 jo EKG je strelec to mi tady nemame sm3

Sandeagle
    Člen

Tak to si pozvem Van Eydena, ten do párty dá všechno i striptíz sm15

Anonymní uživatel
    Host

Palda61: Sorry napsal jsem to špatně – myslel jsem techniku to je rovnání treků a jejich mixnutí. V tom máš samozřejmě pravdu a i vy ostatní, že ten feeling na party neni jen kvůli tomu co zahraje.
    Co tu řiká K1aptcha, že jdeš na jméno, tak ten člověk to jméno podle mě nemá proto, jak mixuje a jak se u toho tváří. Jestli se někoho dotknu tak sorry, ale vy všichni ho tu znáte díky tomu, že jste někdy slyšeli jeho songy a ne proto, že na něj chodíte každej měsíc na Pure jako na DJe.
    Můj názor sm13 a sorry za offtopic.

Sandeagle
    Člen

tak slováci mne napadaj jen polner a haverlik, čechů bych projel naše rezervy a poláky bych až na IN netahal. Jinak se můžu poptat u pramene jestli nějaká hvězda nechce přijít za minimum jen kvůli chillu sm4

Boxi
    Člen

Zdarec,
    jak jsem rikal, oslovil jsem nejaky Vami vybrany Djs a udelam hlasovacku. Budem vybirat ze 3 tak jeste treba opakujte jiny jmena nez

MIke WInd a Dave Schiemann

J.

Sq4Raa
    Člen

[quote hellman]we já se fakt bojim, že s takovouhle budou party za pár let naprosto bez djs, atmosféry, vlastně to ani nebudou party.. dopředu se v anketě udělá playlist, nacáká se to do traktoru, nastaví automix a všem to bude jedno :-((((([/quote]

…a všichni budou mít sluchátka sm2

Každopádně já tady v dohledné době očekávám topic, oznamující podobnou akci. Zdá se mi, že spousta zdejších má tyhle sklony.

tracidek
    Člen

2 Boxi: Proto pokud bys rád žánrovou barevnost,tak se vykašli na Mike Winda a ber Schiemenna!!!sm5 Ten by to tam mohl pořádně rozbít,za to ti ručím!!sm4 Navíc byla by tu jeho premiérasm4

veon
    Člen

Tibbyk, iamek: bacha na vec, ujo sender uz viac nez rok trance nehrava. dost presiel na smer prog, elektro, … taky ten vrz vrz styl. to len aby ste potom neboli prekvapeni

mmchd ekg = slovensky eddie halliwell 😀

pizzadox? som zvedavy, co budete hovorit az povydava vecicky, co uz ma podpisane, alebo na nich prave maka 😉

Anonymní uživatel
    Host

Talla 2XLC je financne uplne nekde jinde.. 🙂

DjDkD@ve
    Člen

Mike Wind Mike Wind Mike Wind !!!!

Palda61
    Člen

Hm hm, jen si počkejte, co všechno pak Juraj (Pizzadox) vydá ;).

Jinak abs. souhlas s deivisem a hellmanem.

Pearl: to umí každej? Bavíme se o DJingu? Nebo o pouštění a srovnávání tracků? To první umí málo lidí, to druhý opravdu skoro každej.
    Chci slyšet DJe, né winamp (jak řekl můj parťák :D).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 288)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.