TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Daniel Kandi – 16.10. – Klub Event, Hradec Králové

• Toto téma obsahuje celkem 287 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Boxi a poslední změna proběhla před 15 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 288)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

abych furt jen neremcal :-), zkus třeba paff nebo anguilla project, to sou poláci, ovšem jak to je s jejich popularitou v čr, netušim

Lukin_
    Člen

A nějaký techtrance třeba?sm0 Bych se hlásil v takovém případě 😀

Boxi
    Člen

zdravim, to je prave blbe ze hraje jako Kandi, musi hrat trosku jinak aby tam byla trochu žánrova barevnost

to Boxi: Mike Wind je dobrá volba, na E-motion byl skvělej !!

btw, z polska je i Adam Nickey, kterej je poslední dobou často vidět a hraje podobně jako Kandi

z DE mě napadl Ronski Speed, Sonorous či Talla 2XLC (ale ti už jsou finančně zřejmě taky trochu někde jinde)

Muff
    Člen

[quote Johnvas]Mně přijde divný už to, jak tisíce lidí někde na AO šílí po nějakém stínu za pletnou...[/quote]

Nebo na Tiestovi po 3D animaci sm0

Johnvas
    Člen

Mně přijde divný už to, jak tisíce lidí někde na AO šílí po nějakém stínu za pletnou…

Kamca_
    Člen

newman: no u mě doma bohužel ne 😀

mike_h
    Člen

kreeki: pravda, i nekteri mistni DJs umi michat lip nez hrajici producenti sm3 (mysleno zcela obecne)

kreeki
    Člen

Já se tu nechci pouštět do dlouhých filozofických debat, jen jsem chtěl říct, že DJing prostě neznamená pouštění vlastních tracků, toť vše, samozřejmě když set uslyšim přímo od mistra tak je to něco jinýho když ten samej set zahraje nějakej místní DJ sm6

Newman
    Člen

[quote Kamca_]taky asi dorazim, i když se mi Event moc nezdá ...[/quote]

Budeš mít doma Kandiho, tak žádné „asi“ sm2

Binary
    Člen

deivis: V tom co jsem psal já je ale dost rozdíl… Nechci, aby djs hráli výhradně svoji produkci, jen jsem kritizoval trackselection. Je sice fajn, když mi v abletonu suprově namícháš přechod z Anthem do Going Wrong, ale nic to nezmění na tom, že se mi ty tracky hnusí.

Anonymní uživatel
    Host

Hellman – to co teď píšeš to mě zde hnulo žlučí také před pár měsíci. Viz mám dojem Binary a spol.. Spatny tracklist spatny set..
    Toto sem nikdy nepochopil a dle me je to jedna z veci co nepomaha teto scene. A to zverejnovani tracklistu a dalsich veci. Protoze i ze par lidi reklo ze je mix nezajima ale ze resi ciste jen tracky.
    To uz pak ale neni DJing a je to jak pises. Take me je z toho ne moc ok po tele a take jeden z duvodu toho ze jsem semka uz docela prestal chodit..
    Aneb kam to trance v CR dopracoval.. sm7

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote Anonymní uživatel][quote kreeki]Pozooor mají písničky sm15[/quote]
    Tak k čemu ti je týpek co jenom hraje to dneska umí každej. Na Kandiho přece du proto, že znam jeho tracky a né že umí mixovat sm15[/quote]

bohužel by to asi mělo bejt přesně naopak.. nic prosti gustu, ale jeho tracky hraje i winamp, jak bylo řečeno

edit: twe já se fakt bojim, že s takovouhle budou party za pár let naprosto bez djs, atmosféry, vlastně to ani nebudou party.. dopředu se v anketě udělá playlist, nacáká se to do traktoru, nastaví automix a všem to bude jedno :-(((((

Kamca_
    Člen

taky asi dorazim, i když se mi Event moc nezdá …

K1aptcha
    Člen

kreeki: to je všechno relativní… můžeš tam jít i jako na „koncert“, nebo ne? sm2 navíc pokud by někdo mixoval a vybíral tracky stejný jako třeba Kandi, tak si ho sem vůbec nemusíme zvát – takže stejně jdeš na jméno svym způsobem… to bych chtělo zas nějaký hezký offtopic sm3
    Boxi: Mike Winda ber! sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 288)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.