TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Daniel Kandi – 16.10. – Klub Event, Hradec Králové

• Toto téma obsahuje celkem 287 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Boxi a poslední změna proběhla před 15 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 288)
  • Autor
    kreeki
    Člen

Pearl: Zjevně to vidíme jinak, Honza z dolní polní taky může hrát jeho tracky. Někteří djz hrajou třeba jinak než produkujou (kdysi re:locate, že?), to není o „písničkách“ (dej si facku, to slovo mě děsně irituje sm15), výběr tracků je taky schopnost dje (a z produkcí to nemá co dělat), nejsi na koncertě sm6

Flash2001
    Účastník

Neřekl bych, že zrovna třeba Pizz@dox je „tuctovej týpek, co jenom hraje“. Kdo byl třeba na E-Motion, kde letos hrál, tak vísm4

dance-girl
    Člen

tvl, to je zase přehlídka tady sm15sm15sm15

Anonymní uživatel
    Host

[quote kreeki]Pozooor mají písničky sm15[/quote]
    Tak k čemu ti je týpek co jenom hraje to dneska umí každej. Na Kandiho přece du proto, že znam jeho tracky a né že umí mixovat sm15

Boxi
    Člen

zadravim,
    ma to byt dal si zajimavy jmeno nekde z blizka, zadby UK ci SWE nebo NL, zkousim nejaky polaky, slovaky..nemce neznam skoro zadny a madary uz vubec. ¨Posledni jmena jsou nemyslitelny vzhledem k rozpoctu. Vstup bych chtel nechat kolem 120 max 150 KC takze podle toho se musim zaridit.
    Zatim se mi nejvic libi MIKE WIND.

Boxi

kreeki
    Člen

Pozooor mají písničky sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote Anonymní uživatel][quote Muff]Ja bych rekl ze vetsina zahranicnich jmen co tady padla je cenove uplne mimo. 50% z nich by si treba rado v CR zahralo, ale to by musel byt vstup na tuto akci asi opravdu jak na PURE vzhledem ke kapacite klubu a o to si myslim poradateli vubec nejde i kdyz nevim v jake cenove relaci se pohybuje treba Kandi.

Klidne bych doporucil sebe sm0 ale jinak asi ReOrder nebo Pizz@dox.[/quote]

ReOrder by byl dobrej a co třeba Eddie Sender nebo Robert Burian? Ti mají alespoň písničky narozdíl od Pizzadoxe.[/quote]
    sm15už nééésm13

Anonymní uživatel
    Host

[quote Muff]Ja bych rekl ze vetsina zahranicnich jmen co tady padla je cenove uplne mimo. 50% z nich by si treba rado v CR zahralo, ale to by musel byt vstup na tuto akci asi opravdu jak na PURE vzhledem ke kapacite klubu a o to si myslim poradateli vubec nejde i kdyz nevim v jake cenove relaci se pohybuje treba Kandi.

Klidne bych doporucil sebe sm0 ale jinak asi ReOrder nebo Pizz@dox.[/quote]

ReOrder by byl dobrej a co třeba Eddie Sender nebo Robert Burian? Ti mají alespoň písničky narozdíl od Pizzadoxe.

Johnvas
    Člen

Mě teda Kandi moc neláka a ani se tam nechystám, ale myslím, že třeba Foyle se dal rozumně sehnat ne?

Muff
    Člen

Ja bych rekl ze vetsina zahranicnich jmen co tady padla je cenove uplne mimo. 50% z nich by si treba rado v CR zahralo, ale to by musel byt vstup na tuto akci asi opravdu jak na PURE vzhledem ke kapacite klubu a o to si myslim poradateli vubec nejde i kdyz nevim v jake cenove relaci se pohybuje treba Kandi.

Klidne bych doporucil sebe sm0 ale jinak asi ReOrder nebo Pizz@dox.

marco40
    Člen

Tak já bych bral jako druhého dj’s Ferry Tayle nebo Onovasm5, to by byl odstřel na měsíc jak něcosm11

zeleenda
    Člen

To jsou mi zajímavé zprávy.Na Kandiho by byl hřích nejít,když mám Event co by kamenem dohodil.Jen tamní taneční parket nemá moc velkou kapacitu.Jinak prostředí je to v celku útulné a příjemné skoro až unedrgroundové.

Partygirl
    Člen

Revolt souhlas taky super.. a mam-li doporucit tak DJ Trent sm2 a ze Slovaku jedine Reorder! sm5

pokoko
    Člen

a když už Schiemann tak za něho hned chris de seed a dojedu takysm14

Boxi
    Člen

tak zatim se nam tu sesla pekna sbirka, jen piste dal. Mezi tim jsem uz nejaky Vámi navrhovany Dj a producenty oslovil a cekam na vyadreni.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 288)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.