TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Daniel Kandi – 16.10. – Klub Event, Hradec Králové

• Toto téma obsahuje celkem 287 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Boxi a poslední změna proběhla před 15 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 288)
  • Autor
    Partygirl
    Člen

super, dorazim sm3 mne by se libil Stephan Bruck sm4

ics
    Člen

Boxi : z budejovic? 😛 tak to si ho pohl pozvat k nam, jsem taky mistni :)) a nechat na konec zahrat skvaru uk stajl :))

nicmene me by se libil Robert Burian sm5

2Sexy
    Člen

Wow, to jsem teda zvedav.
    Jinak, z dalsich jmen me napada treba: Re:Locate, Mark Sixma, Airbase, Nitrous Oxide…

Flash2001
    Účastník

s Jurou jsem se bavil, kdyz jsme se potkali v Blave po kvetnovych BT a verim tomu, ze by si zahral radsm4 Jinak Mike Wind je taky dobry napad, nebo treba Arctic Quest

Boxi
    Člen

jen vseci piste, zatim dobry navrhy. Zkuste to formou:

1. treba tiesto
    2 Armin
    3 Mirek Topolanek

DjDkD@ve
    Člen

Tak pokud to ma byt nekdo levnejsi, tak ja bych si dal Mika Winda

kreeki
    Člen

Flash200: hej hodně dobře, rozhodně +1, beru všema deseti, moc v pohodě člověk sm5 Štěpán Bruck je taky osvědčené jméno sm4 Ale to už máme lajnu na tři stage sm15

Flash: dobrý nápad sm3

Flash2001
    Účastník

No osobne bych si rad znovu poslechl Juru Pizz@doxe, letos na E-Motion s Langem mi jeho set hodne sedlsm5

Boxi
    Člen

no je to tezky, s Tomasem Coastlinem jsme domluveny ze by si rad zahral, s Majlem C taky nevim, jeste jedno vetsi jmeno. No a Hradec ? Kdyz tam maji dorazit lidi z Ostravy ci Brna, si myslim ,ze pro vsechn stejne daleko. Ja pojedu az Budejic 🙂

Jen hazejte jmena, jaj je pak oslovim a udelame hlasovacku kdo by se vam libil nejvic.

K1aptcha
    Člen

tak z těch Poláků tu jsou ještě třeba: Tiddey, Mike Wind, Dereck Recay, Ron Malakai…

Lukin_
    Člen

Boxi: Koho máš v hledáčku?

kreeki
    Člen

A jéje, to máte na svědomí s flashem a buchtakem že? Už mi to říkali, ale ten hradec sm6

Dave +1..Indecent? Miller? N20? Ty poslední dva asi levně nevyjdou.. Já bych tam nasázel osvěčený zdejší mladý talenty – Alex, Tigi, Hellman, Paldík, ale na to lidi asi nepřijdou, do hradce už vůbec ne sm19 Možná Céčko jako pardubičák, na něj by lidi přišli sm6

Boxi
    Člen

Ne , opravdu, ja mam taky spousty jmen ale hledam nekoho koho by tu fanousci radi slyseli, jak ceskeho slovenskeho ci polskeho ..nevim, za minimalni naklady. Myslim, ze s Danielem by si chtel zahrat kazdy.

DjDkD@ve
    Člen

To je dobra otazka, ja bych si jich umel predstavit hodne, ale na ty bys asi nemel finance sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 288)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.