Toto téma obsahuje celkem 287 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Boxi a poslední změna proběhla před 15 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 288)
s Jurou jsem se bavil, kdyz jsme se potkali v Blave po kvetnovych BT a verim tomu, ze by si zahral radsm4 Jinak Mike Wind je taky dobry napad, nebo treba Arctic Quest
Flash200: hej hodně dobře, rozhodně +1, beru všema deseti, moc v pohodě člověk sm5 Štěpán Bruck je taky osvědčené jméno sm4 Ale to už máme lajnu na tři stage sm15
no je to tezky, s Tomasem Coastlinem jsme domluveny ze by si rad zahral, s Majlem C taky nevim, jeste jedno vetsi jmeno. No a Hradec ? Kdyz tam maji dorazit lidi z Ostravy ci Brna, si myslim ,ze pro vsechn stejne daleko. Ja pojedu az Budejic 🙂
Jen hazejte jmena, jaj je pak oslovim a udelame hlasovacku kdo by se vam libil nejvic.
A jéje, to máte na svědomí s flashem a buchtakem že? Už mi to říkali, ale ten hradec sm6
Dave +1..Indecent? Miller? N20? Ty poslední dva asi levně nevyjdou.. Já bych tam nasázel osvěčený zdejší mladý talenty – Alex, Tigi, Hellman, Paldík, ale na to lidi asi nepřijdou, do hradce už vůbec ne sm19 Možná Céčko jako pardubičák, na něj by lidi přišli sm6
Ne , opravdu, ja mam taky spousty jmen ale hledam nekoho koho by tu fanousci radi slyseli, jak ceskeho slovenskeho ci polskeho ..nevim, za minimalni naklady. Myslim, ze s Danielem by si chtel zahrat kazdy.