TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Daniel Kandi – 16.10. – Klub Event, Hradec Králové

• Toto téma obsahuje celkem 287 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Boxi a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 288)
  • Autor
    -SaS-
    Člen

Akce byla myslim docela vydarena hudba byla presne podle meho gusta:) Cekal jsem teda mnohem vic lidi, ale ty nastesti nedorazili. Mam to do HK 20 km tak jsem tam jel na kukacku. Uprimne receno co se tyce HK je docela dira na vse mozne co se tyce hudby, tim myslim ze tam neni zadnej ideal klub na podobny party. Event samotny me proste pripada trochu jako pajzlik a z venci to je opravdu fakt! Na druhou stranu velice ocenuji, ze se neco takoveho konalo prave v HK…
    Tuto party beru jako prijemnou pripravu pred AvB…

ATB
    Člen

No co se týče zpoždění DK, tak za prvé to byla organizační chyba a fakt velká. Přeci jenom to není nějakej DJ z hodrní, dolní, ale DJ`s superhvězda. Takže jeho transport měl bej od A do Z nalajnovanej na minutu přestě! Jasně, byla to pro mě čest ho vézt, ale s profi servisem to nemělo nic společného. Víc to tady rozebírat už nebudu. Sklamal mě přístup některých lidí (jmenovat je nebudu, to jim raději řeknu osobně). Na druhou stranu klobouk dolů před Flashem, ten jako jediný vzal zodpovědost za to celé a to nemusel :).

Gizmo: com`n…fotky sem.

mrzí mě, že jsem nakonec nedorazil, ale tak příště no 🙂
    jinak k tomu Hradci – jako město se mi nelíbí, vůbec. a to v něm studuju… zlaté brno. o „komunistickém“ MHD radši ani nemluvim, to je opravdu pro zlost (noční rozjedy neexistujou a když už něco jede, tak si musíte kupovat „noční“ jízdný jak trotl, i když máte nabitou kartu na tři měsíce – vraždit za tohle!!).
    hehe, a ten nonstopáč na nádru – to jste si vybrali opravdu dobře. jestli jste šli po takových schůdkách dolu, tak to se jmenuje „Eden“ sm15, pěkná díra… ale je pravda, že tam občas taky zajdu…

Schmidt
    Člen

Byla to skutečně vydařená akce, klubovka, jak má být ! sm3Lidí možná mohlo být trochu víc, ale zase vzhledem k tomu, že ten prostor opravdu nebyl nikterak obrovskej, tak byl spíš ten nižší počet návštěvníků ku prospěchu. Sety Jimmyho a Boxiho jsem spíš proseděl a prokecal, ale přece jen už i tady jsem se odhodlal přijít na parket. Obojí pěkné !

Co se týče Kanďoura a Joea, je sice fakt, že to byla opravdu taková Anjunabeats party a s tím B2B mě taky docela překvapili (na druhou stranu proč ne ?), nicméně já jsem si na svý přišel a mooooc se mi to líbilo. Rozhodně jsem nedoufal, že uslyším např. Carrie Skipper – Time Goes By či Ayu – M (Above + Beyond Remix), Alone Tonight a řadu dalších bezva tracků, na které si už ani nevzpomenu. Kandi výborně bavil a komunikoval, Joe byl spíš takovej klidnější, ale taky si to určitě užíval. No a to, jak vodělali reprák, to byla taky docela sranda, haha !!! sm0Ale tak stane se no…

Ovšem návrat Dana s Joem do Prahy bylo teda pekelný dobrodružství (zejména pro Boxiho, Flashe a ATBho). Nakonec vše ale celkem dobře dopadlo, i když jsem tomu už moc nevěřil. Ostatně sám Kandi napsal na facebook, že dorazil do Německa v pořádku.

Jinak bych chtěl poděkovat a zároveň pozdravit všechny, s nimiž jsem měl možnost se poznat, setkat (ať už poprvé nebo opětovně), pokecat a výborně zapařit !!!! Jmenovitě pak ještě ATBmu za odvoz do Prahy !sm4

[b]Gizmo:[/b] Už se nemůžu dočkat fotek ! Jo a ten trolejbusák byl fakt retard…sm2

Anonymní uživatel
    Host

to Gizmo:

Me se naopak HK docela libi, poprve jsem tam byl pri prilezitosti letosniho SoL a nemuzu si stezovat, udelal jsem si cca petihodinovou turistickou turu a mesto jako takove se mi celkem zamlouvalo.

Ale po takovejch zazitcich se starou a ridicem se ti nedivim sm15

Skoda, ze to bylo v patek, to bych nedal, uz ve ctvtek jsem byl dost zniceny a v patek jsem byl uplne na odpis sm19

Gizmo
    Člen

Rychlé dojmy :

Plusy + Super banda
    + rychlé odhalení místa konání (děkuji Ligaye)
    + opravdu dobrý prostor na daný počet lidí – ne nedokážu si představit o 100 víc … bylo akorát
    + hudebně mi to vyhovovalo
    + venkovní coctail bar

Mínusy – jsou měst, která si mě okamžitě získají – první dojem z Hradce ale není vůbec dobrý – krátká návštěva v
    nonstopu na nádraží „zpestřena“ (při našem odchodu) naběhnutím cca 10ti policistů do daného podniku –
    zajímavé … A dále toho trotla řidiče trolejbusu, kterej na nás brblal ve velkém, že nevíme, že se do trolejbusu
    leze jen (!!!) předními dveřmi (dokonce nám je zavřel a rozjížděl se) následovný problémem se štípáním lístků
    … Fuj … snad příště budou dojmy lepší
    – V průběhu večera došlo točené pivo (že by nečekali tak moc lidí ??)
    – Času Dost

včerejšek jsem prospal, dnešek z půlky … zkusím mrknout na fotky a doufám že zítra bych to doladil (ať taky pořád nedávám fotky až ve čtvrtek :-)) )

Hláška večera ATB : „Hele tak za hodinu prej mám bejt na letišti … mno tak nevim sm15“

Boxi
    Člen

Zdravim,

chci moc podekovat za super atmosku na place. Akce se podarila tak jak mela, jen to chtelo malonko vic lidi. To ze Daniel hral nakonci i za me a hodne ubral z casu hrani i Templovi je druha vec 🙂 Lidi se alespon poradne pobavili, Diky tomu b2b nestihl Daniel let do Kodane a tim i nestihl navazujici let do nemecka :))) celkem pruser nad prusery. Nakonec musel jet 9 hodin vlakem do Dusseldorfu kde hral druhy den. Celkem dobra story :).
    Jsme zvedavej jak vypadal na te akci v nemecku.
    MImochodem Templ tam mel sam. svoje ceda ale asi ho zaskocilo ze se Daniel rozhodl hrat s nim. Tak to ze hrali obcas ze stejnejch desek je asi jedno, hlavne ze se to libilo. Templ mel v planu hrat ciste jen svou produkci a to se mu asi nejak moc nepodarilo :).
    No nic.. Hlavne ze se akce vetsine libila.

J.

Vésa
    Člen

Je fakt, že tomu něco chybělo… Set Kandiho mě bavil celý, ale b2b už bylo páté přes deváté, Temple tam dával zbytečně složitý tracky s dlouhejma breakdownama, to aspoň ten Kandi tam furt tlačil energický pecky sm0 Mixování Kandiho bylo velice zábavné, kór když člověk dji vidí pod ruce sm2 Ale maximálně mě dostal když přimíchával Alone tonight do Oceanicu (?), znělo to fakt dokonale sm3 Ovšem pak se mu to totálně stlouklo, tak si pěkně zařval, moc vtipný moment 😀

Highlights: odlet při Never Fade Away (bál jsem se, že se Star_Guitar vážně vznese 😀 ), odpálení repráku a následné řešení otočením pořádně ohulenýho odposlechu do lidí sm0 (no co, tak chlapci djs popili sm15)

Ale bylo to fakt za hubičku. 100 Kč s ISICem, v šatně mi slečna řekla, ať hodím mikinu do rukávu od bundy, aby to bylo jen za 10, všude ovoce, nemůžu si stěžovat sm0

K1aptcha
    Člen

akce z organizačního hlediska v pohodě, z hudebního mě to vůbec nebralo, samá Anjuna, vokály, nezáživný uplifty, a že jsem byl docela ospalej, tak se mi fakt nechtělo tleskat a zvedat ruce do každýho blbýho breakdownu, no prostě jsem tam neměl jezdit; zvukově to bylo docela dobrý, sic občas přebuzený, jak to pánové to celou noc drtili do červených, takže na konci odešel jeden reprák… dobře vám tak sm2

Temple One CDčka neměl, ale hlavně, že měl s sebou ty kompilace, co tam rozdával sm2 třeba chtěl „hrát“ jakoby z nich sm15

lidí ideálně, parket o něco málo větší než ve Vertigu, no chtěl bych ale vidět, jak by se tam vešlo tolik lidí, jak bylo „plánováno“ někde na začátku tohodle topicu

Schmidt
    Člen

Pokus o tracklist. Dojmy přihodím později. Teď jdu odpočívat.

http://forum.trance.cz/read.php?7,137448

Anonymní uživatel
    Host

[quote Star_Guitar]Jo a dotaz, všimli jste si někdo, že Temple One snad ani neměl svoje cédéčka? První půlhodinu hrál snad úplně to samé, co Kanďour..
    [/quote]

Jojo, koukal jsem že oba hrajou z jednoho pořadače a taky mě to zarazilo… ale možná to bylo dobře sm15

No Kytárka se nudila, uplift je podle ní Pandora a 11 Days (bez nějaké stupidní přimíchané Insomnie) a ne set plný zpívánek a chvílema i vrzaček. To mě fakt nebere a myslete si co chcete sm3

Jinak abych toho teda napsala víc, tak klub ušel, sice docela tmavý, ale jinak to nebylo špatné. Co se týká lidí, tak to šlo, na takové malé klubovce byl partyxindl v omezeném množství. I když ten zpocený chlap s bradkou, E-Motion slizoun a nějaká jeho kámoška, pařící za DJ pultem, nám myslím bohatě stačili.. Ten ožrálek je fakt všude!

Co se týče hudby, tak jsem opravdu spokojená jen tak napůl. Poslední hodinka a půl byla výborná, vyskákala jsem se z podoby, ale ten zbytek byl prostě na mě moc utahaný.. A když jsem viděla, jak se Klapča ale úplně nudí a při každém Today, Big Sky nebo Soulseekerovi obrací oči v sloup, tak mě párkrát napadlo, proč že jsme do toho Hradce vlastně jeli. Mně prostě set plný vokálovek, víceméně pop-trancových (nebo jak bych to definovala), nijak zvlášť nesedí.
    Jo a dotaz, všimli jste si někdo, že Temple One snad ani neměl svoje cédéčka? První půlhodinu hrál snad úplně to samé, co Kanďour..

Nicméně když pominu hudbu, tak musím říct, že jsme se vcelku vyblbli, co, parto? sm2

Anonymní uživatel
    Host

Kytarko nemnoho? Já bych řekl, že to byla vynikající jízda… i když vždycky může být ještě líp, pochopitelně.
    Neuděláme před vánoci vlastní party, kde bychom si mixovali sami? sm11

na Boxiho – super práce, nahrávalo se to? sm10

Anonymní uživatel
    Host

Lidi, bylo to super. Je pravda, že to byla moje teprv čtvrtá akce – trance poslouchám odjakživa, ale začal jsem chodit až loni: Transmission, Armin, letos na jaře Ear-Gasmic v Blavě… za týden opět Armin sm0 Začátek jsem proseděl, výjimkou bylo jen „Black is the colour“, na který jsem prostě musel naběhnout na parket!
    Daniel zahrál výborně, už po první půlhodině jsem měl dost sm5 Temple One začal taky výborně, set s Kandim byl vynikající, Pandora na konec – to byl prostě gasmus sm11 Škoda, že jsem s nimi nestihl fotku, v momentě, kdy odešla bedna, jsem už taky zdrhal na vlak.
    Klubík z venku vypadal dost pofidérně, ale uvnitř pěkný, dobrá technika a super atmosféra.
    Zdravím Michala s Pavlem a San Marino sm15

2Sexy
    Člen

[ ] skvelej post ATB
    [x] ban ATB

😛

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 288)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.