TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Daniel Kandi – 16.10. – Klub Event, Hradec Králové

• Toto téma obsahuje celkem 287 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Boxi a poslední změna proběhla před 15 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 288)
  • Autor
    ATB
    Člen

Hoj,
    na tuhle akci jsme se opravdu těšil, protože jsem dlouho nikde nebyl. A cena 150,- byla až příliž lákavá. Takový jméno jako Daniel Kandi, je už přeci jenom zárukou opravdu kvalitního trancu :). Do klubu jsme dorazili okolo 11. hodiny a tak trochu zorkoukávali. Z vendku klub vypadal opravdu, ale opravdu stašně….. když jsme přijeli, tak se mi ani nechtělo věřit, že jsme na místě…. Cože? Tady bude hrát DK ?…. Po vstupu dovnitř, že ale pocit změnil. Někdejší „skvot“ byl přeměněný na opravdu příjemný klubík, kde nechyběli luxusní místečka na sezení, po zdech plazmy, skvělý osvětlení. Dokonce na tak malé prostory jsem nikde necítíl kouř z cigaret, což velmi oceňujuji.
    V prostorách, kde sice vyselo pár plakatů DK, mě hodně překvapili letáky na „program měsíce“…. kde figuroval hlavně hip-hop a techno… :(, ale zmínka o DK ? nothing. Ani po Hradci jsem nic takového neviděl…. Ale klub se nakonec hodně přijemě zaplnil (žádná hlava na hlavě), ale prázdno rozhodně nebylo.
    Kolem půlnoci přijel DK a začalo být rušno. To co tam DK předvedl byla naprostá BOMBA a to, co jsem slyšel, že předvedl ve Vertigu, se potvrdilo a nejmn 2x. Jak už zde někdo řekl, DK si z toho udělal vlastní ANJUNA párty, ale naprostou. Nechyběli žádný tracky, ze známých TATW (A/B, OceanLab, … a mnoho mnoho dalšího). Parket byl vůči DJ ve stejné pozici, takže DK si to parádně s publikem užíval. Čas na pauzu prostě nebyl…. když si člověk řekl, že si odpočine, tak vytáhl ještě větší pecku a to prostě nešlo…chvilková elektro pasáž mě naprosto rozmetala a v momentě, kdy tam tam endrena christena, tak bylo hotovo :DD. Poté, co DK dohrál nasoupil Temple One a ten začal tam, kde DK skončil…. ovšem aby nebylo DK málo, tak se chopil mixáku a začal míchat s Templem…. což byl masakr :DDD. Prostě se pařilo co to dalo. Set skončil něco před pátou. NAPROSTÁ SENZACE A TRANCOVÁ EXTÁZE…..
    …. jinak aby toho nebylo málo, tak jsem měl tu čest AFTER PARTY v autě s DK a Taplem Onem při cestě na letiště do Prahy.. .DDDDDDD

Partygirl
    Člen

Big Skyyyy sm19

kreeki
    Člen

dukelak: ty highlighty jsi neměl řikat, asi budu brečet sm7 sm15

2Sexy
    Člen

nééééééé pandora 🙁

dukelak
    Člen

děsně, děsně moc Anjuna party sm2 …Daniel upliftil od začátku, žádný progressive orgie se nekonaly, proběhla jen krátká techy pasáž, ale ta snad ani nestojí za zmínku 🙂
    …jinak místo Temple 1 setu bylo back 2 back Kandi vs. Temple 1 sm2
    …klub výbornej – útulno, super ceny, světla, ovoce grátis, ucházející pivo (i nadmírák!)…laser…fotbálek sm2 (Newmanova vetchá pravačka)
    …atmosféra ucházející až na jednoho naháče a asi dvě opravdu děsný individua v super kostýmech 😀
    …sám za sebe konstatuju, že jsem si party užil, taky jsem měl dost dlouhej absťák 🙂
    …z klubu docela úprk někdy před pátou na vlak, nejak jsem zapomněl sledovat hodiny – zrovna byly nějaký technický potíže, poslední track, kterej jsem slyšel, byla Pandora

highlighty >>>
    On a good day v Kandiho mixu
    Make me believe na přání o/

kreeki
    Člen

já přišel o bíííg skáááj sm19

2Sexy
    Člen

Tak co, jak hrál? Priblizny tracklist? Dík =)

iamek
    Člen

Nemnoho, nemnoho ? Tak to musela byt fajn party 🙁 ..

Kamca_
    Člen

a to já se teda na fotky těšim sm15

Já řeknu jen tolik, že Kanďour odpálil reprák a na fotky se opět strašně netěším sm0
    Jinak to teda mohlo být lepší. Nemnoho upliftu, nemnoho..

Kamca_
    Člen

[quote bajkal]Povidejte jak bylo:-)Kolik cca lidu a tak:-)[/quote]

+1

bajkal
    Člen

Povidejte jak bylo:-)Kolik cca lidu a tak:-)

f1d0
    Člen

Musel jsem z akce nakonec odjet dříve, než bych si přál, ale klobouk dolů před Boxim a Silent Storm, tohle se vám pánové opravdu povedlo sm3

Klub: sice malinkatej, ale pro akci úplně ideálně zvolenej, bylo tak akorát lidí a atmosféra výborná.
    Djs: Slyšel jsem jen Jimmyho, Boxiho a necelého Dana, ale vše super sety, Jimmy to výborně rozjel, Boxi pokračoval v nastaveném trendu a Dan pak začal sázet super uplift, sice velmi zpívánkový, ale fakt že jsem si tu Big Sky klidně rád zase po dlouhé době zazpíval sm2 )

Takže akci hodnotím jednoznačně pozitivně a bůh ví, co za peklo se tam děje právě teď, jsem zvědav, co budou psát ostatní sm3 .

Kamca_
    Člen

sem zvědavá na dojmy z akce 🙂

tak nakonec nedorazim… protějšek je pro mě o něco důležitější než Kandi a Temple One :o) … užijte si to tam sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 288)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.