TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Daniel Kandi – 16.10. – Klub Event, Hradec Králové

• Toto téma obsahuje celkem 287 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Boxi a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 288)
  • Autor
    dukelak
    Člen

se nějak začínám těšit sm2 jdu naject Kandiho & Temple 1 diskografiism3

Czech smejd: pátečního Upstreamu sm4…………….jinak já nedorazim, budu opět v Brně sm0

Gizmo: no máš mě určo někde na fotkách ze sobotního Upstreamu… vysoký týpek, černé triko, oranžové kalhoty … v tom velkém davu, jaký tam panoval jsem se určitě neztratil sm0

Gizmo
    Člen

Flaska: hele aspon přijdeš na chvilku na jiný myšlenky … sedět doma je na prd …

Czech smejd : a kerejpatysi ?

sice to nikoho nezajímá, ale budu tam taky…

Flash2001
    Účastník

Tak nakonec se tam teda taky ukážu, i když se mi vzhledem k určitým událostem (modří už vědí z Facebooku) moc nechce. Hned po akci mizím ale do Svitav.

Gizmo
    Člen

100% bude sranda – pokud mi teda neujede vlak jako cestou do Brna v Pátek :)))

Anonymní uživatel
    Host

Hele tak že bych nakonec jel taky vlakem z Lysý místo autem? sm0

Newman
    Člen

Taky hlásím, že jsem nějaký zavirovaný, ale dorazím, je to bez teplot sm2

Gizmo
    Člen

[quote 2Sexy]Kolik bude vstup ? Jeste nevim, jestli pojedu, jsem nejakej nachcipanej .. ale bude me to stvat, jestli to propásnu... :/[/quote]

150 Kč A koukej kurýrovat….

2Sexy
    Člen

Kolik bude vstup ? Jeste nevim, jestli pojedu, jsem nejakej nachcipanej .. ale bude me to stvat, jestli to propásnu… :/

Gizmo
    Člen

Davide : neřeš nic a pojeď – absentoval jsi v Brně tak tohle už je blíž sm15 držim ti místo u okýnka :-))

DjDkD@ve
    Člen

Tak kdo tam tedy bude, stale jeste vaham jestli se mi chce tech temer 200 km absolvovat sm15

Newman: podle nedávných Raduščiných slov tipuju, že se tam kromě pisálků z fóra nikdo další nevejde sm0

Schmidt
    Člen

[b]John Kitts; Vésa; Gizmo:[/b] Sím, já patrně porazím téže Českými drahami, akorát ještě nevím, kdy přesně…sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 288)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.