TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Daniel Kandi – 16.10. – Klub Event, Hradec Králové

• Toto téma obsahuje celkem 287 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Boxi a poslední změna proběhla před 15 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 288)
  • Autor
    Newman
    Člen

Tam bude celé fórum…a pak už nikdo, to bude party! sm0

Gizmo
    Člen

Mno kdo pojede vlkem tak ať hlásí spoj … přidám se v Nymburce

Vésa
    Člen

John Kitts: Uz to tak vypada 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jede někdo z prahe vlakem/busem ?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

done

Flash2001
    Účastník

Jen technický dotaz – nešlo by v názvu topicu opravit datum na 16.10.?sm4

Sq4Raa
    Člen

[quote Star_Guitar]
    V hudbě jsou prakticky všechny názory subjektivní.[/quote]

S tím nesouhlasím sm2

Boxi
    Člen

Zdravim,

tak, co nas jeste ceka za textovky, … mame tu info o cinnosti a produkci Dj Temple One, new foto klubu kde se bude konat akce (pro ty ,co ho neznaji), a konecne info o akci,… pro nej fandy uvitani Kandiho na letisti ..(atd.. slozeni laseru, obcerstveni, kapacita lidi atd.)

Zdravi

J.

Binary
    Člen

[quote Star_Guitar]A rozhodně nechci polemizovat nad tím, co je nebo není pro koho nudné.
    V hudbě jsou prakticky všechny názory subjektivní.[/quote]

S tim souhlasim. 🙂

[quote Binary][quote Star_Guitar]Ono to třeba nebude jen o žánru. I uplift může být nudný, viz poslední FSOE a milion dalších nepovedených setů, a prog může naproti tomu krásně šlapat. Ale i uplift může být na roztrhání a věř mi, že i prog se dá zahrát nudně.
    Několikrát jsem o tom byla přesvědčena. OMG ta tvá zaslepenost.[/quote]

No teď jsi mi to nandala. Tvrdím snad někde, že je všechen prog super a všechen uplift odpad? Jen jsem se podivoval nad vaším rozhořčením, že jakmile někdo avizuje jiný set než čistě upliftový, hned je z toho pozdvižení...

Newman: Sice jsem ten jeho set neslyšel, ale co je nuda pro tebe, nemusí být nuda pro někoho jiného.[/quote]

Já jsem ti to vůbec nandat nechtěla, proč ta ironie? Prostě když někdo hraje dlouhou dobu zábavně a pak slyšíš set, který tě nudí, a čteš rozhovor, ze kterého vyplývá, že takových setů asi od něj uslyšíš víc, tak tě ta změna vyleká.
    A rozhodně nechci polemizovat nad tím, co je nebo není pro koho nudné.
    V hudbě jsou prakticky všechny názory subjektivní.

Muff
    Člen

[quote DjDkD@ve]to deivis:

U nas na severu je to zase naopak, v patek relativne mrtvo a soboty narvane...... Osobne radeji chodim na party odpocaty, nez kdyz musim cely den pracovat, a pak jeste nekam jet.......

Hold jiny kraj, jiny mrav........[/quote]

Nevim na jakem severu, ja jsem taky na severu a tady jedou hlavne patky, soboty jsou mrtve a me osobne patky vyhovujou vice jak soboty.

Nulda
    Účastník

[quote DjDkD@ve]to deivis:

U nas na severu je to zase naopak, v patek relativne mrtvo a soboty narvane...... Osobne radeji chodim na party odpocaty, nez kdyz musim cely den pracovat, a pak jeste nekam jet.......

Hold jiny kraj, jiny mrav........[/quote]

+1

Binary
    Člen

[quote Star_Guitar]Ono to třeba nebude jen o žánru. I uplift může být nudný, viz poslední FSOE a milion dalších nepovedených setů, a prog může naproti tomu krásně šlapat. Ale i uplift může být na roztrhání a věř mi, že i prog se dá zahrát nudně.
    Několikrát jsem o tom byla přesvědčena. OMG ta tvá zaslepenost.[/quote]

No teď jsi mi to nandala. Tvrdím snad někde, že je všechen prog super a všechen uplift odpad? Jen jsem se podivoval nad vaším rozhořčením, že jakmile někdo avizuje jiný set než čistě upliftový, hned je z toho pozdvižení…

Newman: Sice jsem ten jeho set neslyšel, ale co je nuda pro tebe, nemusí být nuda pro někoho jiného.

Anonymní uživatel
    Host

[quote 2Sexy]Ja teda doufam, ze bude hrat hlavne uplift, tou zminkou o proggu me moc nepotesil... Pro me byl Kandi vzdycky synonynem kvalitniho upliftoveho soundu =)[/quote]

Nedalo mi to a napsal jsem mu sm5 Upliftovy sound ma spis ve vlastnich produkcich, jinak pry hraje prog i uplift, ale neni vyhradne liftovy DJ…

DjDkD@ve
    Člen

to deivis:

U nas na severu je to zase naopak, v patek relativne mrtvo a soboty narvane…… Osobne radeji chodim na party odpocaty, nez kdyz musim cely den pracovat, a pak jeste nekam jet…….

Hold jiny kraj, jiny mrav……..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 288)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.