TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Daniel Kandi – 16.10. – Klub Event, Hradec Králové

• Toto téma obsahuje celkem 287 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Boxi a poslední změna proběhla před 15 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 288)
  • Autor
    2Sexy
    Člen

Ja teda doufam, ze bude hrat hlavne uplift, tou zminkou o proggu me moc nepotesil… Pro me byl Kandi vzdycky synonynem kvalitniho upliftoveho soundu =)

pátek je cajk, hlavně že aspoň přijede… sm3

Anonymní uživatel
    Host

Já jsem rád za pátek, aspoň nebudu mít roztrženej víkend… sm3

dukelak
    Člen

deivis: +1

deivis
    Člen

[quote DjDkD@ve]to Boxi:
    No nevim jestli jsi neprohloupil, patek bejva obecne mene navstevovany den, jak sobota (protoze v patek normalni lide pracuji, a pak se mnohem hur nekam jezdi, jak kdyz je clovek v sobotu pekne odpocatej).....[/quote]

Zajimavé. Všude kde jsem hral v sobotu a nebo kde jsem byl v sobotu tak velmi mala navstevnost. Zase se specializujes na par lidi co jezdi (cca 10)
    Patek je proste kalici den, sobota odpocinkova..
    Osobne pro me radsi v patek a sobota a nedele leceni. Nez sobota a v nedele mrtvo a pondeli do prace..

Anonymní uživatel
    Host

Já tedy DOBREJ uplift miluju, ale ulítnout se dá na jakýmkoliv dobrým tracku. Zkuste někdo můj poslední (už starší) set, rozhodně neni upliftovej: [url=http://mp3.sety.cz/jo-e-resistrance-vol-6-mp3.html]http://mp3.sety.cz/jo-e-resistrance-vol-6-mp3.html[/url]
    Nicméně by mě potěšilo, kdyby z toho Kandi udělal svoje best of production sm11

Newman
    Člen

Binary: kdybys mě znal, tak bys věděl, že si solidně ujíždím i v prog trancu, který mě místy baví mnohem víc než ten tebou zmiňovaný subžánr, na který se podle tebe specifikuju sm15 O tom to vůbec není, Kytárka to řekla za mě, takže nemám, co bych dodal. Amen.

edit: asi jen to, že ten Kandiho set byl vážně nudný a tak doufám, že živě to rozjede víc.

[quote Binary]omg zas ta vaše fixace na jeden subžánr... mě naopak tím svým slibem, že bude hrát prog potěšil... asi budu hodně uvažovat o své účasti... :)[/quote]

Ono to třeba nebude jen o žánru. I uplift může být nudný, viz poslední FSOE a milion dalších nepovedených setů, a prog může naproti tomu krásně šlapat. Ale i uplift může být na roztrhání a věř mi, že i prog se dá zahrát nudně.
    Několikrát jsem o tom byla přesvědčena. OMG ta tvá zaslepenost.

DjDkD@ve
    Člen

to Boxi:

No nevim jestli jsi neprohloupil, patek bejva obecne mene navstevovany den, jak sobota (protoze v patek normalni lide pracuji, a pak se mnohem hur nekam jezdi, jak kdyz je clovek v sobotu pekne odpocatej)…..

Boxi
    Člen

Zdravim ,

jeste k datu. Puvodne mela byt akce 17.10 ,ale Daniel me pozadal , jestli bych to nemohl posunout na 16.10 kvuli vetsi akci v Nemecku. Sam. ze jsem mu vysel vstric, i kdyz byly uz podepsany vsechny smlouvy.

Boxi

Kucas
    Účastník

Dukelak:

[quote-0]Byl jsem zvyklý hrát většinou mnoho upliftingu, ale v současné době jsem se zcela ponořil do stylů jako je progressive trance nebo, jak to sám označuji, proglodic. [/quote-0]

dukelak
    Člen

kde co slíbil? co jsem měl tu čest pár radio setů slyšet, tak hraje velice zajímavě s drtícím závěrem, ale live je to vždycky specifický, takže očekávám spíš upliftovou smršť sm2

Binary
    Člen

omg zas ta vaše fixace na jeden subžánr… mě naopak tím svým slibem, že bude hrát prog potěšil… asi budu hodně uvažovat o své účasti… 🙂

Newman
    Člen

No včera měl Kandi dvouhodinový set v rámci šestých narozenin Crystal Clouds fóra a hrál prog hodinu a půl, uplift až na konci. Celý set působil hrozně mdlým a unaveným dojmem a já vážně doufám, že tohle není ten jeho nový sound, s tímto by v HK neuspěl ani omylem…

Anonymní uživatel
    Host

Kandiho set musí šlapat jako oživot, jestli mě nechce jako headliner naštvat sm8

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 288)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.