TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Daniel Kandi – 16.10. – Klub Event, Hradec Králové

• Toto téma obsahuje celkem 287 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Boxi a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 288)
  • Autor
    Flash2001
    Účastník

horal: podle mě pojede proggy hlavně zezačátku a postupně ten set gradovat, ale tohle je můj osobní tip. Každopádně jsem na něj hodně zvědavejsm4

mountainer
    Člen

Kanďour se chystá přejít od upliftu víc k progu? no to snad néé sm9 už minule ve Vertigu ale sám říkal, že se snažil hrát nejdřív víc proggy a když viděl, že to přítomné osazenstvo moc do varu nedostává, zařadil tradiční uplift a už to jelo sm4

DjDkD@ve
    Člen

Jsem se jen chtel zeptat proc je to vlastne v HK a ne v Praglu? sm15

Anonymní uživatel
    Host

Teď jsem si všiml, proč je všude v topicech napsáno 17, když je to v pátek 16.10.? sm15

Podle mě to zas až tak žhavý s lístkama nebude, kor v hradci. Jsem taky zvědavej, snad dorazí aspoň někdo :o)

Anonymní uživatel
    Host

Haha, no koneckonců proč ne, já toho stejně moc nepopiju, tak budu relativně střízlivý řidič sm11 Akorát by mě zajímal odhad návštěvnosti a kapacita klubu, se vstupenkama až na místě to možná bude zajímavý…

Gizmo
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Ježkovy voči, ježkovy voči, Kandi a v Hradci!!! Sice to z Milovic neni nejblíž, ale co na tom :)[/quote]

Milovice se přidaj k Nymburku a hyjééé na Hradec ne ?? Pobereš GiGiho a pojedeme groupně 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Ježkovy voči, ježkovy voči, Kandi a v Hradci!!! Sice to z Milovic neni nejblíž, ale co na tom 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

kluci k tématu pls 😉

Petros99
    Člen

Lukin: souhlasím s tebou, taky mě ten track nějak neoslovil…………nudaaaa sm12, zlatej Orjan Nilsen a jeho Vivida žee?! sm5

Lukin_
    Člen

[quote Boxi]Dj Nr. 2.

http://www.youtube.com/watch?v=hKLBsfWpIZo%5B/quote%5D

hodně jednoduchý a nudný tracksm6

Boxi
    Člen
    2Sexy
    Člen

My jsme zase zvedavi, jak cela akce dopadne :-). Snad pritahnes lidi a akce se povede na jednicku sm4. Drzim palce, fandim Vam.

Boxi
    Člen

Konec hlasovani, stav je ocekavany.

Mike Wind
    13
    Arctic Moon
    13
    Temple One
    49
    Tomas Coastline
    10

3 a 4 dj zustane prekvapenim, ale budou to češi 🙂 V nynejsi dobe cekam na flyer od profíku z New Zelandu, tak že sam budu zvedavej na jejich praci.

J.

kreeki
    Člen

No tak aspoň se tam nebudem mačkat (*scathy*) sm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 288)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.