TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Daniel Kandi – 16.10. – Klub Event, Hradec Králové

• Toto téma obsahuje celkem 287 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Boxi a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 288)
  • Autor
    Boxi
    Člen

Zdravim,

tak mame posledni dva dny, i kdyz je poradi naprosto jasny. ZAtim s velkym naskokem vede Temple One .
    JInak o prosotru diskutovat nebudu. Pro 350 party people jak udelany. Haverlik tam hral nekolikrat a byl nadseny…

J.

kreeki
    Člen

2Sexy: 45000,- za noc.. ale ten chlap co to tam má na starosti je s prominutim prej zloděj, proto odtamtaď Thonyk utek…

nexxie
    Člen

jak to tady ctu tak mam cimdal vetsi strach aby z tyhle akce nakonec nebyl prusvih a kandi se pak nebal k nam do cech jezdit

Sandeagle
    Člen

Raduš: no já sem nečekla že někdy budu srovnávat takový diskokluby mezi libercem a hradcem sm15

2Sexy
    Člen

Kdyz uz se tu mluvi o tech klubech .. nema nekdo prehled, jak moc drahy je Retro Music Hall ?

Raduška
    Člen

Sendeagle: hele, on to je studentský disko klub :o)
    Boxi: nechci rejpat…. ale udělej to v Eventu pro sto lidí, stejně jich víc nedojede. Do těch Černíkovic ti nikdo nepojede, je to zapadákov a lidi bez odvozu tam nedostaneš.

Sandeagle
    Člen

tak to nechci nic říkat ale to i zdejší „studentský“ diskoklub je o trochu větší sm15

Raduška
    Člen

http://www.clubbing-people.net/

V menu FOTKY, hledej akci GROOVE @ Event club, Hradec Králové 7. 9. 2007
    Asi tak velký to tam je :o)

DjDkD@ve
    Člen

to Boxi:

Clovece, ted jsi me pobavil sm15

V Praglu na Kandiho prislo do Vertiga odhadem tak 150 lidi, a to bych rekl, ze tenkrat mela LoT vrchol sve popularity, kolik myslis, ze se na nej potahne lidi do HK?

Na to abys dneska nalakal aspon 200 a vice lidi na akci, musis rozhodne pritlacit na pilu s Line-upem – Polaci nejsou sice spatni, ale zna je tu jen par lidi a z tech ve finale prijde jen hrstka nadsencu, no a na ceske DJs (mimo Buriana, Luccky apod.) dneska nechodi uz skoro ani jejich kamaradi, kdyz to maji zadara, natoz pak kdyz by za to jeste meli platit………

Pokud se vcas neproberes, tak narazis a nebude to vubec prijemne………
    Na tvem miste bych pocital s navstevnosti kolem 100 – 150 lidi maximalne……….

Boxi
    Člen

jinak pristi stredu tam hraju, nafotim to prazdne a dodam na forum.

Boxi
    Člen

..sak jsme rikal, ze stojim na zemi. Prostor je pro 400 lidi nema smysl akci presouvat do vetsich prostor.

J.

Anonymní uživatel
    Host

Boxi – stůj na zemi a čekej max 150 lidí. Abys pak nebyl zle překvapen..
    Se 400 lidma počítají jiné zavedené akce s daleko lepšími lineupy..

ics
    Člen

Boj o listky? No nevim, spis bych rekl, ze kdyz prijde 250lidi, bude to hoooodne velkej uspech, sam bych ale cekal tak 100-150 🙂

Boxi
    Člen

Zdravim,

klubik to je super, ma kapacitu asi 400 lidi. Pak ma majitel Eventu jeste jeden prostor v oné kapacitě 1000 lidi v Cenigovicich u HK, kterej je taky offiicalne pod Eventem jako klubem.Delaly se tam známe HIB HOB..takze skok sem, skok tam akce :)), ale meli to plny kluci jedni zmrzlinářský :)). No a sice pres tyden se tam hrajou takovy diskarny ,ale o vikendech jsou klubovy vecery. Viz. program na http://www.eventmusicbar.cz
    Kazdopadne si nejsem stopro jistej jaky prostor pouziju. Bud naplnim velkej prostor z pulky, a to si myslim, ze budu jeste rad, a nebo to udelam po vzoru Student agency, velka kvalita za malo penez ale omezeny pocet lidi. A bude to takovy pocet lidi, aby se na sebe nemackyli a byli vseci spokojeny. Uvidim. Jeste se poradim spartnery. Pak je mi jasny ze bude boj o listky 🙂
    Mimojine vzdycky to tak je, spousty lidi maji velke oci ze dorazi a den pred akci “ jim do toho neco vleti“ takze z meho pohledu jsem zatim strizlive na zemi a zatim jsem vice naklonen druhe variante. 400 lidi je celkem dost. Spravna klubova atmoska.

J.

Sunrise
    Člen

Taky se mi Event jako klub nějak nezdá…sice jsem tam nikdy nebyla, ale podle různých zdrojů to není zrovna největší klub, ba co víc – na Kandiho je to sakra malý…navíc si nejsem jistá, jestli bude splňovat požadavky pro tuhle sortu lidí…přeji jenom, když se tam konaj obyč diskotéky…mno na jednu stranu jsem ráda, že se taky v tomhle kraji něco děje a jsem za to Boximu vděčná…jenom aby někteří lidi pro konečný výsledek nebyli zklamaní právě kvůli „klubu“…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 288)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.