TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Daniel Kandi @ Club Vertigo Prague 22.12.07

• Toto téma obsahuje celkem 262 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mrazik12 a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 272)
  • Autor
    Leosh
    Člen

tak 22.12. konečně…:´-))

předprodej za 150 kč v Ticketpro, 220 kč na místě (na webu Ticketpro však zatím ani zmínka)

LOT
    Člen

Rozhodně se určite máte (máme) všichni na co těšit:) Tak doufáme, že se uvidíme ted v Září na Foylovi a pak v listopadu na Kandim – rozhodně budou obě tyto akce stát za to – a také jsou přichystány balíčky na tyto akce dohromady za zvýhodněnou cenu – brzy se dozvíte více;-)

Eva
    Člen

mrazik12: To rozhodně nebylo nic proti tobě! Naopak…. nás to fakt těší, když se někdo zajímá o to co děláme, respektive o to co se děje…
    Takže doufám že se po těch prázdninách na Danielovi uvidíme… 🙂
    Krásnej den přeju všem.
    Eva

Paya
    Člen

f1d0: souhlas 😉

f1d0
    Člen

MarkAirman: Co se týče vstupného, myslím si, že s jeho zavedením problém určitě nebude;-) Nejen já si určitě připlatím, když do klubu půjdu na někoho, koho chci moc slyšet a navíc třeba bude omezená kapacita. To nemyslim jen Daniela, ale obecně.

mrazik12
    Člen

Tak poslyste ja sem to sem nedal ze bych se chtel nejak chlubit ze to vim to fakt ne ale proto aby to lidi vedeli to ze to tam dj da je jeho blbost…je pravda ze nekdy to muze bejt mylny ale co…ja proste stravim treba celej den projizdeni profilu myspace nebo stranek djs abych zjistil kdo k nam prijede…a je mi jedno jestli je to trance,techno,hardtechno,house,minimal,electro ja sem rad skoro za kazdyho 😀

Eva
    Člen

paran: myslím že jo… a myslím to v dobrým… dobře ví do čeho se chystá a sám říkal že má radost že bude hrát v menším klubu, protože je to prostě o něčem jiným než anonymní hala…. někomu vyhovuje jedno druhýmu druhé…. :-P:-P:-P … netřeba to hrotit, každý nechť si vybere to svoje…..:-):-):-)

paran
    Člen

Tak to bude Daniel asi pekne čumet až uvidi Vertigo:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD

MarkAirman
    Člen

jinak pro informaci květnová LOT s Martinem Grednerem bude poslední před prázdninami – o prázdninách bude menší pauza a v září se můžete těšit na MATAMAR – B-Day Edici s (doufáme) také speciálním hostem který Vás doufáme také potěší – ale víc zatím nebudu prozrazovat:))

jinak bych také rád podotknul že vzhledem k mnohem vyšším nákladům než u domácích jmen budeme muset na tyto speciální díly kde vystoupí zahraniční hosté zavést vstupné což myslím pochopí každý…;-)

deivis
    Člen

versusio – presne jak pise Eva,. JSou lide kteri to hodi na net hned po kontaktu a nekteri tyden pred akci.
    Proste vis jak..

Eva
    Člen

versusio: Neboj. Já vím že za vším tím škádlením (speciálně) tady na tom fóru je vzájemná a všeobjímající láska 😉

Zakázat 😉 hahaha. Obávám se, že něco takového není zcela realizovatelné…. 😉

versusio
    Člen

Deivis – nj ale tohle přece obyčejní lidi fandové trancu nemužou vědět , jediné řešení snad je mu to před podpisem smlouvy vyslovně zakázat .

Eva – jsem rád ,že se tě to nějak nedotklo 🙂 😉

Eva
    Člen

versusio: No tak teda děkuju za kompliment ;-):´-)):-)

Podle mě nemá cenu jít ven se jménem které bude za tři a víc měsíců… stát se může ledacos. To že si to dal v návalu radosti Daniel na stránky ještě předtím než jsme se napevno dohodli jsme samozřejmě nevěděli… a tak mě nepotěšilo že pak takhle vznikají zbytečný „fámy“. On si to tam dal ještě předtím než bylo něco finálně dojednáno… a to mu nemám za zlé, ale není to úplně standard…

Finální dohoda se dělala teprve včera večer a právě tam jsme se dohodli, že to uděláme až po prázdninách.
    To všechno předtím byly jen takový „co kdyby jak by“ … a to nemá cenu někde zveřejňovat, to bychom lidi zbytečně natěšili a pak zklamali a to fakt dělat nechcem.

Takových „co kdyby“ máme rozjednaných hodně… a když se z takových „co kdyby“ stane „určitě“ … tak je z toho to překvápko ;-))))))))))))

Jinak musím říct, že Daniel je fakt bezva kluk, je neuvěřitelně vtipnej a už se na něj těšíme…

Stoupa
    Účastník

Musim se profackovat, jestli se mi to nezdáááááááá :-P:-P:-P Je mi fuk kdy, hlavně, že tu budéééééééé :´-))

deivis
    Člen

versusio – svym zpusobem mas pravud ale jde o to ze nekteri DJs si tyto temriny davaji na web i pres nepodepsane smlouvy 🙁

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 272)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.