TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Daniel Kandi @ Club Vertigo Prague 22.12.07

• Toto téma obsahuje celkem 262 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mrazik12 a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 272)
  • Autor
    versusio
    Člen

Deivis – co jako nechápeš ? lidi se na tyhle Djs těší a pokud se někdo něco jako ted třeba mrazík dozví chce se i svým způsobem pochlubit ,že to ví jako první tudíž to zveřejní ,že je to fáma není jeho chyba .

jinak já teda nechápu ty Překvápka 😐 pokud promotér má něco ujednáno ,booklýho DJe tak s tím okamžitě ven !! ikdyby to bylo dlouhý měsíce dopředu , v opačným překvápkovým případě se taky muže stát že nic netušící konkurenční promotér zabere plánovaný termín pro sebe ,najednou ouha 2 akce ve stejným termínu lidi jsou rozdělení někdo jde tam někdo jinam , nebude učast ani ne jedné párty a ikdyž třeba ano mohla být vysoká u obou a spokojení mohli být všichni , pokud jsem schopný seriozní pořadatel slovo překvápko nemá v mém slovníku co dělat…

milan
    Člen

MarkAirmar – Však jo, jsme v české republice, kde to za minulýho režimu taky takhle fungovalo:oD:oD:oD:oD
    Jinak o Sensation víme taky už od září loňskýho roku…..

MarkAirman
    Člen

Eva: jj ta špionáž je dneska na hold na dobrý úrovni:oD

Eva
    Člen

MarkAirman: A takoví jsme byli konspirativní, viď? Ty tajný schůzky na který jsme se navzájem vodili se zavázanejma očima, všechny ty rušičky odposlechů, šifrování, všichna tak kontrašpionáž… prd platný nám to bylo, prokoukli nás jak ten půlitr. :oD:oD:oD:oD:oD

Sq4Raa
    Člen

Překvápko nepřekvápko, hlavně že tu Kandi bude :oD

MarkAirman
    Člen

no u nás se nic neutají jak je vidno:-)

Eva
    Člen

mountainer: to potěší 🙂 Mrzí mě že to Daniel takhle vycinkal jako zvoneček :oD, mělo to být trochu překvápko. Ale nic se neděje… prostě už to víte…
    Matamar pro vás chystá i další bomby, který se doufám jen tak neprofláknou…. že nám na ně špion mrazik12 zase nepřijde… protože nějaký to překvapení prostě být musí…. ;-))))

mountainer
    Člen

hlavně když bude, těšit se budu jakkoliv dlouho 😀

Sq4Raa
    Člen

Tak mrzí mě to, ale hlavně že bude :-)…Stejně je toho teď až až, tejden předtím nejspíš zavítám do mosteckýho Duplexu, takže by toho bylo až moc….. i když.. akcí není nikdy dost, ale peněz je málo :oD

Eva
    Člen

To je strašný, tady se fakt nic neutají. :-D:-D:-D

Já se strašně moc omlouvám všem kteří se těšili že už na nadcházející Language of Trance vystoupí Daniel Kandi. Je pravda že jsme to s Matamarem a Danielem původně plánovali, ale nakonec jsme se s Danielem dohodli na druhé polovině tohoto roku. Takže o jeho vystoupení určitě nepřijdete… jen se budete muset trošinku dýl těšit 😉

Daniela poprosím ať si to na stránkách opraví.
    Eva – Vertigo

deivis
    Člen

Než se začnete těšit počkejte si.. Ať pak nejste zbytečně zklamaní. Nechápu proč tyto věci občas nenecháte na ofiko..

mountainer
    Člen

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😛 (to byla jako radost, hned po vylezení z postele) no tak tam nemůžu chybět, Kandi je jeden z mých nej producentů

milan
    Člen

Jak už psal Sq4Raa – 30.6 je Foyle v Olomouci..Já to mám kousek, takže se nemusím rozmýšlet…

Sickboy
    Člen

Hele, když přinesu vysvědčení, dostanu něco gratis? :-O

Sickboy
    Člen

No supér. Budu tam. 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 272)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.