TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Daniel Kandi @ Club Vertigo Prague 22.12.07

• Toto téma obsahuje celkem 262 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mrazik12 a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 272)
  • Autor

Velmi vydařená akcička,jen mě mrzelo že sem se nemohl prodrat dopředu na plochu když hrál Danda Kandi. :´-(;-)
    4 GiGiDAGia: Taky zdravím Járo..Když bys byl zmatený kdo se to k tobě hlásí tak předem raději napíšu že jsem Dan.Hodíš mi sem na sebe nakej kontakt,třeba icq?jak to vidíš na ten impress? Zatím se měj a pěkný svátky. 😉 A všem přeji krásný vánoční svátky a hodně štěstí do novýho roku.
    pf 2008 😉

Vojtass
    Člen

Zdravim, tak zbytek jsem já, ten v tom druhým cervenym tricku dole, ten vedle Danyjela vpravo ve svetlem triku Souca, posledni typek je Danyjeluv kamos….takze tak…..i jak je videt z te fotky se nam akce vsem velice zamlouvala:_)

marion
    Člen

ja ji znam..

drobex
    Člen

do většiho klubu? Dyť Vertigo bylo poloprázdný!

Dance-girl: že to tam vypadá úplně stejně jak před rekonstrukcí? No to opravdu nevypadá. Ted to vypadá daleko líp.

M1chl
    Člen

AKce fakt super, a vertigo budu navstevovat uz je z duvodu prijemne obsluhy…neznate treba nekdo tu barmanku?:-D

Partygirl
    Člen

super klub,utulny prostredi,pratelska atmosfera,dostat se da az k Djs.. tesim se na dalsi akcicky ve Vertigu 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

už nic…

Last
    Účastník

Tu holku z 025 znám ze školy 😀 Vloni nebo předloni určitě maturovala :oD

Palda61
    Člen

Joo barmanka tam byla moc pěkná 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

prosím o identifikaci lidiček na fotce lotk_020.JPG, ten v červeným je neuvěřitelnej pařmen DanYjel to vím 🙂 a zbytek?

Winnie
    Člen

Tentokrát nic moc, teda myslím tím svoje fotky, prala jsem se s novým bleskem. :oD
    Ale LOT se vyvedla. 😛

Language of Trance @ Vertigo, Praha, 22.12.2007

INSOUND.eu

2Sexy
    Člen

Ani mi neprislo, ze by tam bylo vylozene moc lidi. Tenhle klub na me zanechal skvelej dojem svou pratelskou klubovou atmosferou. Skoda.

Pavlas
    Člen

jééééééééé to je škodaaa sem se těšil na foylaaa-(( no ale tak větší prostory by nebyly špatný to nepopírám..

LOT
    Člen

Tak a je to za námi:-)

Rádi bychom Vám jménem všech co se na této akci podíleli a připravovali ji pro Vás poděkovali za úžasnou atmosféru, kterou jste v sobotu večer vytvořili. Akce to byla opravdu vydařená a důkazem toho jsou také Vaše pozitivní ohlasy. Na jednotlivých serverech se již pomalu objevují fotoreporty z této akce a těšit se můžete také na připravovanou videoreportáž.

Co se týče zvuku, tak ten byl oproti původnímu stavu před rekonstrukcí výrazně posílen a po celou dobu party na velmi dobré úrovni, případné nedostatky ke konci byly způsobeny nešetrným zacházením s technikou a pokud jste zaznamenali výraznější pochybení, tak se Vám samozřejmě omlouváme.

I přes tyto drobné nedostatky, se akce velmi vydařila a to především díky Vám! Akce Language of Trance v klubu Vertigo končí a Všem, co se těšili na únorové vydání s Mikem Foylem se omlouváme, ale prostory klubu pro pořádání této akce nevyhovují a v současné době se hledá nový a větší klub pro další připravované díly této akce.

Věříme, že přesun této akce do větších prostorů ji posune zase o kousíček dál a věřte, že si pro Vás chystáme opravdové lahůdky v podobě našich hostů;-)

zde malá ochutnávka videí ze sobotní Language of Trance:) Videa poskytla Scandy, které tímto děkujeme.

Daniel Kandi

Matamar

Pete Walk

Ještě jednou děkujeme za Vaši přízeň a těšíme se brzy na další společnou Language of Trance!

Váš LOT Team.

Partygirl
    Člen

tak super to pred Silvestrem poradne rozjedem 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 272)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.