TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Daniel Kandi @ Club Vertigo Prague 22.12.07

• Toto téma obsahuje celkem 262 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mrazik12 a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 272)
  • Autor

Partygirl : no http://www.myspace.com/impressparty aspoň flyer říká, že hraje,… 😀 a v tour dates to finix taky má, tak zjevně ano 😀

Partygirl
    Člen

on tam hraje i Finix? no parada na Smichoffe nezklamal.. mne je jedno co hraje hlavne,ze je to Sanecek :oD

2 Partygirl: nu, já jsem docela zvědavej, co předvede, snad nebude tak nudnej jako na halovkách :oD

ale Bon Finix to jistí 😀 😛

Partygirl
    Člen

Urorkin: jak bych mohla nejit na milacka Sana?? zboznuju ho!! :oP

Binary
    Člen

Na tuhle akci sem se těšil mrtě dlouho a nakonec mě sklátila nemoc. Jak vidím, přišel jsem o hodně -((

2 Partygirl: cože, ty tam taky jdeš? :oD:oD:oD:oD (na Sana)

Flash2001
    Účastník

Tak jsem se konečně dokopal k registraci a připojuji se s dojmy z předvánoční akce s Kandim. Z mé strany panuje spokojenost, zazněly věci, které jsem slyšet chtěl (Technology, Deep Psychosis,…), velice příjemným překvapením pro mě bylo Exhale. Konec v podobě společného hraní Tadeáše a Daniela byl taky hodně good, dočkal jsem se i Make Me Believe. Jsem rád, že jsem vydržel až do úplného konce. Jinak jsem jedním z té „myší grupy“, z naší strany jde tak trochu o srandu, vždy myšlenou v dobrém, od nás to ani jinak nejde:-) Zdravím všechny spolupařící, jmenovitě např. Buchťáka s Verčou, Petrose, Winnie, Partygirl,…. Jo a ta snídaně v mekáči byla taky good:oD

Partygirl
    Člen

GiGiDagia: ta slecna sem byla asi ja.. tesi me a na dalsi trance akci na videnou 😉 treba 29.12. Pekelnej bar – San.. :oP

Leosh
    Člen

jo ještě mě pobavili ti fanoušci Deadmou5 (nebo že by Deadrat6?:oD), jak si během setu na parketu hráli s těmi plyšovými zvířátky:´-))

GiGiDAGia
    Člen

Tak předem zdravím Leoshe, Dana, Mariána, kluky se kterýma jsem byli v mekáči na snídani, jednu slečnu co rozdávala úsměvy 🙂 a zbylých 6 lidí co vydrželi stát na svých až do konce na parketě po mém boku B-] Ten konec byl úžasný, to jsem nečekal (Tadeáš vs. Kandi).

Byl jsem rád, že nás tam bylo „dost“ 😀 ale ne ještě více :oD Alespoň jsme všichni viděli i zapařili a mohli si plácnout s DJs a dostat smajlíka od Daniela :oP

Mrzelo mě a i samotného „LukaSH (Lunar Blaze)“, že se nikdo ne parket nevydal, já se tam jen tak motal u stěny. Jeho hudba se mi líbila, oproti začátku Pete-ova setu, ale ke konci to byla jízda. Daniel to bylo něco, nejsem znalec přes názvy tracků a samotné tracky, ale hrál skvěle a showman to je 😀 a czech beer :oD Poté nastoupilo duo Matamar a mě posadili k baru, oproti Kandimu „zpomalili“ ale jak dali KvA, tak už tempo nezpomalili a jelo to 😉 Až na již zmiňované „korekce“ hráli výborně. Co mě potěšilo, že všichni, kteří večer zahráli byli v pohodě, bavili se s námi, měli radost … No a my posluchači – přišlo mi, že jsme všichni jedna velká rodina 😀 Opravdová předvánočně-hudební pohoda 😉 Když nastoupil Tadeáš, ač to bylo pěkné a později asi zlobila technika (nebo si nerovnal hlasitost kanálu ?), tak mi to přišlo až moc klidné, ale po chvíli jsme byl zase na parketu a když v půl páté nastoupil znovu Daniel, tak to oba rozjeli (potěšilo mě Make Me Believe) … No škoda, že nás tam zůstalo tak málo, ale i tak si myslím to oba DJ-e bavilo 🙂 Jinak pizza byla dobrá 😛 Díky všem zúčastněným a pořadatelům a Veselé Vánoce 😉

EDIT: Těch zrcadlovek bylo hodně 😀 a veliká kamera :-O Tak se těším na další foto …

Tracklisty: Lunar Blaze hrál asi jako první track (v clubu jsem byl jako třetí návštěvník B-]) remix Nelly Furtado – Say it Right

…tak asi takhle, Kandimu se to vážně povedlo, byl to krásnej setík, po půlhodině rozjezdu až do konce mě neuvěřitelně bavil, ale vážně, je to fakt machřík a až tu bude znova, neváham a jdu…a o to víc jsem rád, že to bavilo i moji přítelkyni,… po extra poku**eném zvuku v Olomouci na BaM2 to konečně byla taková trance party, kterou by si zasloužila…
    …jinak škoda, že Kandi nehrál déle, klidně celou noc 😀 nevim proč se tam ti dvá nejmenovaní tak hrnuli když jejich set mě opět více než nudil …a nezachránily to ani tracky při kterých jinak jásam blahem :_) …njn, když někdo má nos nahoru a je to jeho noc, evidentně si to může dělat jak chce on :_) (prostě a jednoduše, nesedí mi a sedět nebudou :_) ) ale díky nim, pravda, Kandi by tu nebyl
    …jinak ke klubu Vertigo … ceny za pití skvělé, takhle levný to neni ani u nás ve vidlákově Plzni :oD,… 😛
    …a jinak ke klubu Vertigo …. je to tam malý a pro nás -vysoký- moc nízký, takhle malej klub neni ani u nás :oD

PS: jinak děkuju všem, které jsem viděl a hlavně těm, kteří mě obdarovali dárkama k narozeninám…mé lásce Kam za to že je :-), pak Winnie za hrocha, lůce,spacovi,starfovi a paldovi za tužky na kreslení atp. 🙂 a hlavně za oslavu – byla to nejlepší oslava za posledních 24 let 🙂

K1aptcha
    Člen

už asi bylo všechno řečeno, takže ode mně jen „stručneji“

Vertigo – hodně malinký, hlavně ten parket prakticky o velikosti obýváku je dost brutal, prostředí hezký, raut potěšil (nééé ja to tam všechno nesnědl 🙂 ), zvuk lehce naprůměrný, netrhal uši

Lunar Blaze – vrzavka nebavka, děkuji za Anthem :oD
    Pete Walk – vrzavka, už ale o něco lepší, prokládaná sem tam i melodičtějšíma věcma
    Daniel Kandi – rozjezd mě moc nechytal (asi únava z těch vrzavek před ním), ale postupně tomu dával grády
    Matamar – jejich energickej tech trance s vokálovejma pasážema výborně nakopnul k dalšímu paření
    Tadeas – na (skoro)konec veskrze upliftingový set, plný Aly & Fila produkce, potěšil nejvíc s Vincent de Moor – Fly Away (Sean Tyas Remix), prostě skákání maximální
    Tadeas vs. Kandi – hodně překvapivé zakončení, každopádně furt tam hustili jeden uplifting za druhým, no a Mike Nichol – Durado, to byla paráda 😛

takže hlavně díky (především Tadeasovi a Kandimu) za tracky co jsem jinde na akci ještě neměl tu čest slyšet!

Partygirl
    Člen

naprosto uzasna akcicka! nejlepsi mozna akcicka pred Vanocema 😉 Kandi je jendicka! Jeho tracky me dohanely k silentsvi! 🙂

Jinak dekuji sve drahe polovicce za doprovod a zdravim vsechny co sem potkala – Sickboy,Mountainer,Urorkinator,Spaceangel,Starf,Chazty,Filmmaker,Dancegirl,Buchtak,Verca od Buchtaka,Winnie…….

chci znova Kandiho v CR!

mountainer
    Člen

tak to zase jednou byla jízda 🙂 začátek lehce vlažnější a silné rozpaky z klaustrofobického klubu, ale s nástupem Kandiho se to rozjelo do parádních otáček…pak ten jeho návrat a b2b s Tadeášem neměl chybu a zahrál dost věcí, na které se v prvním vystoupení nedostalo a čekalo se na ně 😛 na první pohled trošku frajírek, ale ve skutečnosti šoumen a naprosto v pohodě…výtka ještě taky k tomu zvuku – stejně jako kolegům mi to přišlo nějak zvláštně mimo, možná to bylo dáno i tím miniprostorem, že to znělo jak když si doma pustím nahlas repráky u PC…ale pařba skvělá, o tom žádná 😛 zdravím i zdejší tvrdé jádro, co bylo přítomno a tracklist splácaný hromadně do kupy hodím do vedlejší sekce Tracklisty 😉

EDIT: tracklist vyhotoven a vystaven TU

Vcerejsi Vanocni besidka byla naprosto bomba. Kandi, Matamari a Tadeas hrali super…….Fakt jsem si to uzil 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 272)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.