Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Daniel Kandi @ Club Vertigo Prague 22.12.07
- Toto téma obsahuje celkem 262 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
mrazik12 a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
23. 12. 2007 v 15:31 #56052
Anonymní uživatel
Neaktivníhej tam snad neni jediná fotka davu, kde by nebylo několik párů rukou nahoře :oD
23. 12. 2007 v 15:23 #56046MHD
ČlenLeosh: nene pokud se vidis „jen“ 2x tak jsi strizlivy :oD Jsem zkousel nejaky efekty… btw neni to fotošop, ale je to takhle vyfoceny 😉
23. 12. 2007 v 15:22 #56045Pavlas
ČlenMHD: Supr fotky!!!
23. 12. 2007 v 15:21 #56042Leosh
ČlenMHD: že bych byl stále pod vlivem od včera a viděl se na té fotce 2x ???:´-))
pěkný fotky, rád jsem tě zas po dlouhý době viděl;-) …i když fotografů tam bylo tentokrát spousta
23. 12. 2007 v 15:13 #56041Leosh
ČlenKandi je BOREC!!!:´-))
Rekonstrukce Vertiga jsem si skoro nevšimnul. Kromě toho, že zkrátili bar a DJe přesunuli tam pod zeď, zrekonstruovali tu VIP zónu, kam se stejně normální člověk nedostane…:-| A ten raut byl fakt supr:-P, akorát jsem si nevšimnul, kde bylo to FREE CHAMPAGNE avizované na plakátu…:_)
Lunar Blaze hrál na začátku pro prázdný parket a nezahrál ani nic extra. Pete Walk mě naopak překvapil – myslel jsem, že hraje spíš progresivnější věci, ale v druhé půlce již dokázal řídce zaplněný parket slušně rozpumpovat.:-D
Daniel začal pomaleji a techtranceově a po hodince začal přecházet na uplift. Z počátku jsem se asi po dvou drobných chybkách obával jeho mixingu, ale vše vynahradil tim, jak hecoval lidi.:oP Potěšil mě, když mi ma přání zahrál 5th Dimension:-P:-P:-P a poté překvapil s Exhale. Na konci mě totálně dostal při Maor Levi – Lital v jeho remixu. Klopil do sebe jedno pivo za druhým… One, two and finished…:´-)) Poté se ochotně všem podepsal včetně originálního smajlíka na každé vstupence:-)
Vydržel jsem ještě na Matamary, kde jsem si zařádil na Big Sky, ale potom už na mě dolehla únava a šel jsem…X[]
Zdravím všechny staré známé i nové známé, Freezera a GiGiDAGia;-)
23. 12. 2007 v 15:10 #56040MHD
Člen23. 12. 2007 v 15:00 #56036Pavlas
Členno tak se taky pomalu probírám:oD Klubík je to malej, o tom žádná, ale byl jsem tam už dřív, takže jsem věděl do čeho du…. ale ta rekonstrukce to alespon o maličko vylepšila…dj má konečně normální stage a je naproti lidem.. Jinak co se týče atmosféry, tak ta myslím byla opravdu bez chybičky.. a k výkonům djs- lunar blaze jsem neslyšel, protože jsem přišel pozdějc, Pete Walka jsem slyšel tak od druhý půlky a popravdě až na pár momentů mě to nějak neoslovilo… JInak Kandi to neuvěřitelně rozpařil – neuvěřitelná atmosféra – opravdu mazec… jinak jak už řekli někteří, je škoda že za ním po jeho setu hodně lidí odešlo, takže když nastoupili matamaři, tak parket trochu přořídl, ale to se nakonec taky dorovnalo a jejich set jsem si taky užil a super atmosféra pokračovala… na tadease jsem byl už pak asi jen půl hodky, ale musím řict, že ten klučina má taky něco do sebe:)
jnak zaverem musím rict, ze to byla vydařená akce a že investice rozhodně nelituju:´-)) a ten rautík taky potěšil..:oD
23. 12. 2007 v 13:14 #56016komar
ČlenVe Vertigu jsem byl už předtím, bylo mi jasný že žádná rekonstrukce nemůže znamenat nafouknutí….DJe konečně přesunuli zpoza baru, ale moc místa mu tam stejně nenechali a navíc mi přišlo dost nepraktický, jak neměl ani lampičku u DJ pultu…pořád jsem viděl jak někdo hledá kousíček světla aby mohl přečíst popisky na CDs, ale problémy s prostorem mi byly jasny už před vstupem dovnitř.
Daniel mi zahrál dalo by se říct přímo ze srdíčka (hned si doplňte do tracklistu Breakfast – The Horizon, First State feat. Anita Kelsey – Falling;-) ), takže naprostá spokojenost….vynikající vývoj setu, od půlky ke konci to byla neskutečná pařba…exhale, buldozzer…prostě miláček no:-P
Jsem jedenz z těch kteří nezůstávali tak mne docela mrzí, že jsem prošvihl kandiho závěr s tadeasem ale co se dá dělat, odcházel jsem s naprosto euforickým pocitem:´-))
23. 12. 2007 v 12:21 #56010Palda61
ČlenJá myslím, že ho Sickboy s Mountainerem psali, ale nejsem si jistý.
23. 12. 2007 v 12:04 #56009Anonymní uživatel
NeaktivníPalda:aha ok dík, jinak klidně doplňujte tracky na který jsem zapomněl, dáme dohromady aspon přibližný tracklist, co říkáte? 😉
23. 12. 2007 v 11:32 #56008Palda61
ČlenFreezer: to nebyli Above and Beyond, ale jeho mashup Duderstadt vs Above & Beyond – Can’t Smile (Daniel Kandi Mashup). Pro mě 2. nejlepší mashup všech dob 🙂
23. 12. 2007 v 10:59 #56006Sickboy
ČlenPalda: Je to tak. Tuhle noc jsem totéž říkal Mountainerovi…
Z akce jako takové mám trochu rozpačité pocity. Vertigo je moc hezký klub… no, spíše bar… ale ten parket. :-/ Kandiho produkci také příliš nemusím, o to víc jsem byl mile překvapen tím, jak hrál. Ještě je škoda, že to skoro všichni zabalili už před hraním Tadease. To byl docela nášup. No a když se k němu přidal i Kandi, tak to stálo fakt za to. Akorát škoda mé únavy po páteční propařené noci a taky pochybného zvuku – přišlo mi, že ta hudba létá kdesi vysoko nade mnou a neobklopuje mě tak, jak by na party měla. :-/ Ostatně se zvukem to bylo vůbec nejhorší na samém konci, ale domnívám se, že to bylo způsobeno tech. problémy, takže ok. 😉
A zanedlouho uveřejníme rozhovor s Dánielem.
23. 12. 2007 v 10:52 #56005Anonymní uživatel
Neaktivnítak to trošku shrnu :), klubík je to teda hodně malinkej, když jsme tam přišli, tak jsme si řekli…A toje jako vono? 🙂 ale nakonec akce i přes úvodní rozpaky byla fajn
Lunar Blaze, Pete Walk – moc nebavili…jejich vrzavější prog house/trance asi málokomu seděl, ale zaznělo i pár kvalitních tracků, rozpoznal jsem např:
Deadmau5 – Not Exactly
Duderstad – Beatitude (Progressive mix)
cosmic gate – body of conflict
Leon Bolier – Future Instructions (nejsem si ale úplně jistej)
Armin – Sound Of Goodbay (Simon And Shaker rmx)
super8 and tab – need to feel (wippenberg rmx)
Cirez D – Teaser (Deadmau5 Rmx)
Filo And Peri – Anthem (ID Rmx)
Dennis Sheperd – Tribute To Life (Martin Roth rmx)
modulation – spirit (slusnik luna rmx)
Jaytech – Pepe Garden
paul van dyk – let go
CMR – Lost Visions
Breakfast – Horizon (Rmx?)
Markus Schulz – Cause You KnowKandi – suprovej, správnej chlapík, navíc bombovej set…
např:First State – Falling
Breakfast – Horizon
Sebastian Brandt – Technology (Kandi Rmx)
5th Dimension – Out here (Kandi Rmx)
Duderstadt vs Above & Beyond – Can’t Smile (Daniel Kandi Mashup)
Gareth Emery – More Than Anything (Stoneface & Terminal remix)
Super8 and Tab – Suru
paul van dyk – castaway
System F – Exhale
Luke Warner – Deep Psychosis (Kandi Rmx)
Maor Levi – Lital (Kandi Rmx)
Simon Patterson – Bulldozer
cold blue – 11 days (sebastian brandt rmx)Matamar – symaptičtí kluci, jejich set byl takovej trochu nesourodej, moc skákali ze stylu na styl…hráli od progressive přes uplifting až k tech-tranceu
fragma – toca´s miracle (id remix)
Leon Bolier – Summernight Confession
JOC – Big Sky (Agnelli and Nellson Rmx)
tranquility base – oceanic (super8 and tab rmx)
Kyau Vs Albert – 7Skies
algarve – the longest journey
Ronski Speed vs Stoneface and Terminal – Soulseeker
Way Out West – The Fall (rmx)Dj Tadeas – tenhle klučina je eivdentně začátečník, mixing nic moc, ale co se týče tracklistu, tak byl suprovej:
cape town – metaphorique
vincent de moor – fly away (sean tyas rmx)
deems – tears of hope (aly and fila rmx)
majera – velvet sun (aly and fila rmx)a pak přišel asi neplánovaný přídavek v podobě back 2 back (kandi vs tadeas)
mike nichol – durado
ottaviani a dyk – far away
daniel kandi – make me believe
Super8 and Tab – Suru
marc_marberg_with_kyau_albert-megashira_(stoneface_terminal_remix)
Ronski Speed vs Stoneface and Terminal – Soulseeker
armin – love u more (kandi rmx)…no a ještě jsem určtě na kotel věcí zapomněl…časem to kdyžtak ještě doplním
jinak zdravím lidičky se kterýma jsem se tam potkal – Klaptcha, Sickboy, Mountainer, Dancegirl, Leosh, honzátos a další
23. 12. 2007 v 10:17 #56002Palda61
ČlenK Marmarům mám jednu výhradu… Podle mě strašně k*rví tracky korekcema jak je stahujou a podobně.. Prostě jejich korekce mi tam vůbec nezapadají a často to je i mimo beaty, že mě to rozhodilo… Můj názor:-D
23. 12. 2007 v 7:26 #55996souca
Člentak jsme právě dojeli do Trutnova. akce naprostý luxus. Kandiho set měl úžasnej vývoj, prostě paráda. Matamaři taky nádhera, skvělá komunikace s publikem. Pro mně vrchol večera Luke Warner & Mat Lock – Deep Psychosis (Kandi remix), kombinace Soulseeker a Big sky a Fall. Jinak lidi bezva, akorát škoda, že po Kandim šla tak půlka lidí pryč. Zdravím spolupařany Klapču, Sickboye, Mountainera, Danyjela, Dance-girl i ostatní. Fakt luxusní akce. Určitě jedna z nejlepších, co jsem zažil. DíkyB-]
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.