TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Daniel Kandi @ Club Vertigo Prague 22.12.07

• Toto téma obsahuje celkem 262 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mrazik12 a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 272)
  • Autor
    dance-girl
    Člen

Takže:

Vertigo po rekonstrukci vypadá skoro stejně jako před rekonstrukcí (co se týče místa na paření), ale chválim chill-out room 🙂

Z Kandiho jsem nejdřív byla rozpačitá, ale nakonec jsem šla „pařit“ a celkem se mi líbil.
    Jinak děkuju Matamarům za Fall a Soulseekera a Tadeasovi za Metaphorique.

The end.

2Sexy
    Člen

partygirl a 2Sexy hlásí > KANDI JE BŮH 😀

Starf
    Člen

ja sem spokojenej, nez nastoupil Kandi, tak to sice zadnej zazrak nebyl, ale tak tu hodku a pul sem stravil obhlidnutim klubu a kontrolou jidelniho stolu :oP

Kandi luxus, Matamar taky (s The Fall si me ziska snad kazdej:-)) a Tadease sem slysel jen asi pul hodky, ale uplift nadhernej…

klubu bych asi vycet 2 veci – velikost (pri kandim vazne moc mista na pareni nebylo) a podle me spatne umistenej laser, meli ho dat naproti lidem… jinak pekny, rekonstrukce se rekl bych povedla (ikdyz nemam s cim srovnavat, byl sem tam prvne) 😉

Stoupa
    Účastník

No první hodina nestála za nic, ale v tý druhý to napravil… Exhale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😛

Palda61
    Člen

Oooo Dane, miloval jsem tě předtím a miluju tě i teď, ale víc :-).. Dokonalej set, pro mě lahůdka:-P… Chci ho tu znovu 🙂

A zvlášť kdyži jsi mi zahrál pro mě jeden z nej tracků za tento rok – Gareth Emery – More Than Anything (Stoneface & Terminal remix) – tak jsi mi udělal neskutečnou radost a já zas šílel :oD…

Jsem zvědavej na TL..

Brou

dance-girl
    Člen

heh, tak to doufám, že na mě něco zbyde…:´-))

Pavlas
    Člen

no tak to se asi vyplatí přijít brzo co:´-))

Cloxx
    Člen

raut jo? tak to abych nejed…:oD už se těšímmm…

GiGiDAGia
    Člen

Už vyrážím směr PRAHA … 😉 Uvidíme se …

MarTIM
    Člen

odpocines si ve stoje presne.. a s rukama nad hlavou skákající, zpívajíci a spící…:oD

Palda61
    Člen

Freezer: odpočineš si ve stoje :oP

Anonymní uživatel
    Neaktivní

mně spíš zajímá jestli tam ještě máte ty odpočinkový kožený sedačky jak psal Binary 😀 jinak nejedu 😛

GiGiDAGia
    Člen

Já je bral taky v ticketpru – tedy na terminálu, v pohodě, jen jsem prodávájící zahltil informacemi o akci – tak chvíli nevěděla 😀 a já si říkal, že čím více řeknu, tím rychleji to najde B-] … no těším se, třeba na nás něco k snědku taky zbyde :-O:-P

Partygirl
    Člen

ja se taaaak tesiiiiim!! 😉

LOT
    Člen

Již se nám to blíží . . . Venku se pomalu stmívá . . . Daniel zanedlouho nasedne do letadla a za pár hodin to vypukne . . . . Další díl noci Language of trance ve Vertigu . . .

Ti co ještě nemají lístky, nezoufejte. Pár zbývajících lístků bude v prodeji přímo v klubu na místě, ale příliš neotálejte a přijďte co nejdříve ať se k nám ještě vejdete…:-) . Náš program je opravnu nabitý a pro VŠECHNY BUDE VE VERTIGU PŘICHISTÁN SPECIÁLNÍ RAUT . . . .

Těšíme se na vás LOT team..:-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 272)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.