TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Dave 202 – Louvre

• Toto téma obsahuje celkem 24 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel ceero a poslední změna proběhla před 18 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 32)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

mě ne :oD

Showman
    Člen

škvára – :oD:oD:oD někoho určitě

Sq4Raa
    Člen

Nebyli to dva týdny :oP . A mně se Torrent a Rain Against Her líbí pořád. Ale nelíbí se mi tohle. Nelíbí se mi to, protože mi ten styl přijde moc ´okatej´. A dobrá, příště to shrnu v jednom komentu a nebudu reagovat na ty vaše, ale dělám to protože si myslím, že třeba někoho přesvědčím 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

se nehádejte kvůli takovým blbostem %-) jasný, že jsou ty tracky podobný, ale zase ne identický…

Sickboy
    Člen

Nebožtík fóra. 😀 (Bohužel.)

Mischka
    Člen

nebožtík Andrews??? …what…?-((…až tak…?

Sickboy
    Člen

Sq4Raa: Já vím, že ty jsi nedávno (2 týdny?) došel jakémusi osvícení, takže teď uplifting, který jsi měl vždycky tak rád (viz pravdivá slova SkyWalkera z vedlejšího threadu) a básnil jsi o něm, zcela zavrhuješ. Údajně je to podle tebe to samé. Já si něco podobného třeba myslím o hardstylu, ačkoliv si ho, když je nálada, rád poslechnu a nezasírám vám „vaše“ diskuze. Takže si svou skepsi nech, napiš, že se ti to nelíbí, že ti to přijde podobný jako Torrent (například), a to stačí. Tim ti nechci „zakazovat“ psát svuj názor (to vůbec ne!), ale číst tyhle slova v každej diskuzi minimálně v pěti příspěvcích lidi nebaví.

Vždyť tohle nedělal ani nebožtík Andrews.

Sickboy
    Člen

Identické? Prober se ty. :-O

Sq4Raa
    Člen

Udělat dva identické tracky není ´mít svůj styl´ Proberte se…

ceero
    Účastník

sickboy : moje slova …. no je to trocha obslahnute to ano ale aj tak je to dobre, ako louvre, tak lost and found …… a dospel som k zaveru ze louvre sa mi paci viac ako torrent :´-))

Sickboy
    Člen

Nechápu, co máte s tim vykrádáním. 😐 Tak má svůj styl no bóže. Když malíř maluje opakovaně stejnej motiv, vykrádá snad sám sebe? Nevykrádá. Takže laskavě nepruďte.

mountainer
    Člen

no vida, tak jsem zatim asi jedinej, komu se Louvre líbí víc než Lost & Found 😀 8,5/10 vykrádání neřešim 😉

Showman
    Člen

:oD:oD:oD:oD:oD

no taky si myslim, že Lost & Found nedosahuje kvalit Rain Against Her, přesto je to podle mě mnohem vydařenější než Louvre.. i když téměř kompozičně identický.. ale tenhle Dave202 sound se mi líbí:-)

Sq4Raa
    Člen

No myslím, že vykradený není dobře nic :-). Rain Against Her se mi líbí hodně, ale tohle ne. Kdyby to bylo obráceně, nelíbilo by se mi Rain Against Her…Jsem zvědavej, kdy se dočkáme ´reworku´ Generate The Wave :oD

ceero
    Účastník

Lost and Found je sice vykradnuty rain ale moc dobre vykradnuty 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 32)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.