TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse David Guetta – One Love Praha 25.9.2010 – Dojmy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 34)
  • Autor
    Sandeagle
    Člen

[quote Anonymní uživatel]"Někteří příznivci taneční hudby však koncert hodnotili rezervovaně. Více než čtyři hodiny čekání na hvězdu večera po začátku akce nebyl ochoten akceptovat třeba Vítek. "To je normální podvod," [/quote] „Ne, ty si normální debil“sm15

Nevim
    Účastník

Vítek sm15

mich0lin
    Člen

[quote hectic]No už mám úspěšně vyspamovanou hlavní stranu na FB videama z týhle tragédie, ale žádny přehnaný ohlasy typu: nejlepší párty ever atd[/quote]

muzes tady poslat link na tu stranku??

iamek
    Člen

:-*

[quote iamek]2sexy : Vyjmecne +1 🙂

Pohlavson : Nevim proc rypes. Zrovna lady gaga fan 🙂 ... A taky do Gagy nerypu. Kazdy az si posloucha co chce a jak si clovek pusti new cd od Buurena tak fakt nevidim rozdil napr ve vocalech. Guetta ma aspon chytlavou basovku. Kazdopadne az bude nekde v okoli jedu zase. Prekvapilo me to.

Dance : Ja taky dostat co jsem chtel 🙂 ... Co rikas na ceny ? Zatracene levno co ? 🙂 ...[/quote]

Nerejpu, vole, akorát vím, že ho máš rád a chtěl jsem Tě hecnout.. Věděl jsem, že se toho chytíš.. sm0 Odpusť. :-*

andre
    Člen

tak článek na idnes.cz je jeden velký LOL pro pobavení sm15

TIGI
    Člen

[quote 2Sexy]To jsou holt ty lidi co jednou rocne vyrazi na Sensation nebo na Guettu a neprectou si ani lineup : )
    Taky jsem se s tim vcera setkal, kdy si u me kamaradka postezovala, ze headliner hraje AZ v jednu hodinu. Byla z toho uplne rozrusena. Holt neni to koncert, ale party : )[/quote]

Přítelkyně mého kamaráda, tam šla v 9 a říkala mu at pro ní tak ve 23:00 přijede že už bude po koncertě 😀
    Na místě zjistili, že hraje AŽ v jednu 😀

iamek
    Člen

2sexy : Vyjmecne +1 🙂

Pohlavson : Nevim proc rypes. Zrovna lady gaga fan 🙂 … A taky do Gagy nerypu. Kazdy az si posloucha co chce a jak si clovek pusti new cd od Buurena tak fakt nevidim rozdil napr ve vocalech. Guetta ma aspon chytlavou basovku. Kazdopadne az bude nekde v okoli jedu zase. Prekvapilo me to.

Dance : Ja taky dostat co jsem chtel 🙂 … Co rikas na ceny ? Zatracene levno co ? 🙂 …

hectic
    Člen

No už mám úspěšně vyspamovanou hlavní stranu na FB videama z týhle tragédie, ale žádny přehnaný ohlasy typu: nejlepší párty ever atd

jAMiEE
    Člen

[quote Anonymní uživatel]"Někteří příznivci taneční hudby však koncert hodnotili rezervovaně. Více než čtyři hodiny čekání na hvězdu večera po začátku akce nebyl ochoten akceptovat třeba Vítek. "To je normální podvod," suše poznamenal ve svém příspěvku."

Ten mě pobavil :))[/quote]

Tak hlavne nekdo jako Vitek nemuze byt priznivcem tanecni hudby 😀

2Sexy
    Člen

To jsou holt ty lidi co jednou rocne vyrazi na Sensation nebo na Guettu a neprectou si ani lineup : )
    Taky jsem se s tim vcera setkal, kdy si u me kamaradka postezovala, ze headliner hraje AZ v jednu hodinu. Byla z toho uplne rozrusena. Holt neni to koncert, ale party : )

Anonymní uživatel
    Host

„Někteří příznivci taneční hudby však koncert hodnotili rezervovaně. Více než čtyři hodiny čekání na hvězdu večera po začátku akce nebyl ochoten akceptovat třeba Vítek. „To je normální podvod,“ suše poznamenal ve svém příspěvku.“

Ten mě pobavil :))

Iamek: A hrál i tuhle super nádhernou písničku? sm0

No Vítek je asi blb když „čeká“ celý 4 hodiny na Guettu. Ale jak jsem tak koukal, tak tam bylo takových lidí aspoň 60 % .
    Oni snad na to šli jako na koncert a né na taneční párty 😀

Já odcházel spokojen, dostal jsem to co jsem očekával.

iamek
    Člen

A jeste to oznaceni TECHNOPARTY 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 34)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.