TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace David West – True Love (Vinyl 2007)

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Showman a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    sharx
    Člen

no ja na tento track nedám dopustiť….podla mňa super chytlavá vec 9/10…. a to už je to viac ako polrok čo ju mám……….je to asi jedna z tých vecí ktorú buď zbožňujete alebo nenávidíte 😉

Binary
    Člen

Nejslabší Westův počin. Cheesy, laciné, pouťové, s ošklivým beep samplem. Pouze Vadim Soloviev Remix je obstojný, protože vypustil ten sample.

Showman
    Člen

2 Sickboy: ano, souhlas. Navíc Make U Mine byl vynikající v Mike Shiver mixu.

Koukam, že na tenhle počin má dost lidí odlišný názory.. Mě se to líbí, podobně jako se mi líbí třeba Searching For Substance.

f1d0
    Člen

Mě to naopak připadá jako jeden (ne-li nejlepší) Westův počin(mluvim o originálu, ostatní remixy jsem neslyšel) – Ta skladba je originální, chytlavá, absolutně se vymyká ostatním releasům, co v současnosti vychází. Už od první chvíle, co jsem to slyšel, jsem si to oblíbil a i teď mě tahle skladba dostává.

Nicméně uznávám, že se nemusí líbit každému.

Sickboy
    Člen

Je to super! Po Make U Mine nejlepší věc.

Sonique
    Člen

Ani Make U Mine ani tohle se me moc nelibi. Je to sice strasne chytlavy, ale to je asi tak vsechno.
    Zni to strasne lacine. Zlata Searching For Substance 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

True love považuji za asi vůbec nejslabší produkci Westa, Soloviev rmx nic originálu nepřidává a ten Saai rmx je imo shit
    orig 6/10
    saari rmx 3/10
    solovievi 6-/10

Showman
    Člen

ááá nevim co se stalo…:_) sorry za duplikát..

karle smaž jeden topic pls;-)

Showman
    Člen

třináctý Vinyl v pořadí labelu Captured – David West – True Love. A opět musím říct – výborný release!

Original mix 8/10 – v poslední době můj stále oblíbenější producent, a tenhle track se mu opět dost povedl.

Sami Saari RMX 7/10 – asi typickej Sami. Tenhle fin udělal celkem dobrej remix, ale mě prostě u Samiho produkce vždycky ještě chybí taková ta třešnička na dortu..

Vadim Soloviev RMX 9/10 – podle mě nejlepší remix, který mě dostal hned při prvnim poslechu a dostává mě neustále.. Vadim se opravdu vytáhnul 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.