TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Decadance Pharao – Aly & Fila, Sied van Riel ad. – 5.3.2010

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 203)
  • Autor
    Hanny
    Člen

Pravděpodobně dorazím. Sámer je pro mě hodně velké lákadlo.

Jo, já můžu za sebe říct, že Fila je pro mě jeden z nejvstřícnějších DJů/producentů, které znám sm3

Anonymní uživatel
    Host

Jn, prostě čím dýl člověk poslocuhá tu hudbu, tím víc začne rozlišovat kvalitu a komerci, to je jak když proste z radioshows se za celej tyden tesím nejvíc na TATW a nejakej ASOT vubec už neřeším:-) teda samozřejme az po FSOE, skoda že je jen hodku. Jednou byla proste na afterhours.fm cela noc FSOE, na to nikdy nezapomenu 🙂 Doufám že poradatel nás neodrbe a nezustane jen u slibů jak na corstenovi ( po pulnoci nebyli satny, prehulenej zvuk, ..), ale že nám umožní si užít tu kvalitu protože Fila v SaSaZu, to je muj splnenej sen, ted uz jen 3h set a jedééééééééééém 🙂 BTW ještě ted vzpomínám na pokec s Filou po skonecni jeho setu, jak nám poděkoval a ochotně se s námi vyfotil. Nebo jak zhasli na na chvilku ty svetla a on chudák skoro nic nemohl vidět 🙂 Obdiv.

No jéje, Andréz, Juraj, Akesson, Fila a už můžu po takové akci umřít sm15
    Ty jsi můj člověk, Michale sm4

Anonymní uživatel
    Host

to Star_Guitar: tak ja to bral v tom smyslu ze TMko bylo v listopadu, machac v lete, tj. za pul roku, a ted bude v breznu to je taky cca pul rok a mozna bude i na tmku 6.11. to klidne muze byt. A presne s tebou souhlasím ze jejich hudba to je opravdová kvalita, perfektní vyber tracků, zadny nudny vokály, proste cistá energie a jízda az do rana 🙂 Tajně doufám v 3h set, protoze vím ze to nebude zadna nastavovaná kaša….Chtelo by to jen FSOE lineup 🙂 Moc se těším!!!

Stoupa
    Účastník

Si dělaj prdel ne? Teď se jako mam rozhodovat mezi Masters Of Hardcore a Filou? No to mě neserte ovšem…

Michal: Fila 2x za rok? loni byl jen na Mácháči, předloni na TM a předtím nejblíž ve slovenském Dopleru, Polsko, Německo a okolní státy nepočítám…. já mám dojem, že sem jezdí jednou ročně… oprav mě, jestli se mýlím sm3

Jinak pokud bude na Filu poloprázdný parket, nevadí mi to pranic, nerada se mačkám sm0
    A holt ne všichni dokážou ocenit kvalitu tak jako já sm15

Anonymní uživatel
    Host

to Styk pohlavson – jj to je pravda, spolupracují spolu, taky me to došlo kdyz tam by lten Sied, je to takovej poloviční Mácháč, jen s tím rozdílem ze cena vstupenky, poloviční určitě nebude 🙂 Tak AaF jako hlavní headlineři noci budou podle mě min. ty 2hodky a aspon nebudou hrát komerčně, to bude aspon pořádná sypačka, podle me budou taky ke konnci nak od 3 nebo 4 do 6h a Sied před ním, no necháme se prekvapit, kdyztak se pujde az od pulnoci, na zbytek lajyn zvedavej nejsem, nicmene z pohledu agentury je to dobrej tah, prilakaji dalsi cast lidí a o to jim jde…Rikam ,rozhodne casovej lineup.

to Michal:

Lidi, co dělají Decadance, spolupracujou s Pink Dotem, takže není náhodou, že tahle dvě jména, co byla na Mácháči, budou spolu na tejhle akci.
    Otázka je, jak většina návštěvníků týhle párty zkousne 138 BPM Fily, když už na minulý Decadance horko těžkou zkousávali ne moc tvrdě, převážně komerčně, hrajícího Duranda.
    Já osobně tipuju, že až bude dohrávat Fila, bude mít na placu 40 pařících lidí z trance.cz, což je pro jméno jeho kvality trochu škoda.. sm6
    Ale budu jen rád, když se budu mýlit.

Anonymní uživatel
    Host

Chápu ze Samer a Baloghová je uplne mimo, ale zase na druhou stranu AaF bude luxusní jízda(doufám aspon v 3h set) a Sied taky paráda, nepořádá to PinkDot, tak by mohli i použít techniku SaSaZu, takže su moc zvědavej a těším, nicméně je pravda, ze kdyby to pořádala UM, bylo by to asi jiný kafe. Cena snad nebude přes 700kč,jiank je to mimo. Ono to i tak i vychází proč jsou tady AaF v březnu, vzhledem k tomu že 6.11.2010 je Transmission tak je i docela mozné , ze se objeví i tam ( trend AaF 2krat do roka), nastesti ja jsem za tohle jedině rád, protože jejich pure uplifting trance miluju, žádný nudný vokála a letadla alá Armin, ale zalezi na vkusu,ono zase cílem agentur je zisk, takze cekat ze budou vozit neproflákly jmena do Sasazu je celkem nerealny. Ja osobne bych si tady přál Above and Beyond, Super8 and Tab, Boliera, Pattersona, Mat Zo, atec z labelu Anjunabeats 🙂

Sicky
    Člen

[quote 2Sexy]tomu rikam epic fail[/quote]

Takhle by se ta party klidně mohla jmenovat! sm15

Ale je možné, že tam toho Sámera dali proto, že je poloviční arab. …a Baloghovou, protože je cikánka. (tak to už je spíš etnic fail)

2Sexy
    Člen

hmm ty dve „celebrity“ jsem prehlidnul, tomu rikam epic fail dat na akci s elektrickou hudbou dve popovy „superstar“…

Binary
    Člen

Šel bych tam kvůli Siedovi, kterýho jsem eště neslyšel.

btw. ten šašek je na každý Decadance, ale dát ho tam jako performera je trochu moc teda…

DjDkD@ve
    Člen

LOL Sámer Issa, Martina Baloghová LOL

Dyt je lidi vybucej, pro priznivce elektronicke hudby jsou stejne oblibeny jako vosa v prdeli sm15

Jedine, ze by je soupli nekam do te V.I.P. zony, tam by mi nevadili, pac se tam nechystam sm15

A jeste jednou ROFL

[quote Star_Guitar]No "men only" to nebude, minimálně jedna fanynka Alíků tam bude určitě. Akorát doufá, že pokud hodlá Sámer Krysa vystupovat, tak najde bezpečný úkryt. Odhlučněný.

Yóó bastéééééd... sm13[/quote]

sm0sm0sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 203)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.