TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Decadance Pharao – Aly & Fila, Sied van Riel ad. – 5.3.2010

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 203)
  • Autor
    Newman
    Člen

iamek: SG zná IQ Sámera a Balogové, ty znáš všechno (nebo se aspoň snažíš, aby to tak na okolí působilo). Tak ti nevím, co je lepší sm3

iamek
    Člen

Star_Guitar : Je fajn, ze znas IQ od Samera ci Balogove ..

dukelak
    Člen

:D:D:D

[img]http://www.djz.cz/fotky/decadence_sasazu/full/0057.jpg[/img]

Anonymní uživatel
    Host

EPIC FAIL 😀

[img]http://www.djz.cz/fotky/decadence_sasazu/full/0122.jpg[/img]

Sandeagle
    Člen

ano, ti se popadali za něco jiného než za břicha sm15

Joe
    Účastník

Mě spíš dojalo, jak pořadatelé nadneseně mluvili o vokalistech a pak ti dva přeřvávají svůj vlastní playback… to je vážně úroveň sm8

Kytára: Sámer svými oblečky určitě udělal radost minimálně 4 % návštěvníků 🙂

Já už to tady řešila nedávno. Prostě Sámer a Balogová ať se věnují svému žánru, takovou snahu o mišmaš už z principu a víceméně nevraživosti k výše zmíněné dvojici ocenit nedokážeme. Já teda rozhodně ne.
    Sámer je hloupý nasolárkovaný šampon, který patří do R’n’B žánru, Balogová je možná méně hloupá, ale taky si myslím, že by se o takové žánrové hokusy snažit neměla, fakt ani trochu. Alíci se taky nesnaží o hiphop, ne?
    I těmto dvěma muselo být jasné, že se bude několik procent návštěvníků popadat za břicha.

Sq4Raa
    Člen

Právo na kritiku mají každopádně, i kdyby na tý párty nebyli. Pak už jen záleží na tom, jak je ta kritika oprávněná, ale to je většinou na první pohled vidět.

Hanny
    Člen

vso: asi za to může moje dnešní urejpaná nálada, ale prosím, řekni mi CO Issa dokázal? Kromě afér se slečnou Hanychovou? 😉 Protože o zpěvu – nejen po tom, co převedl na Decadance za hrůzu- řec být nemůže.

Anonymní uživatel
    Host

..to chápu….line up znali všichni..ale i kritika se dá podat slušně..v tom mi dáš snad za pravdu:-)

K1aptcha
    Člen

vso: nj ale ani návštěvníci pátry to neměli zadarmo, takže mají právo na kritiku sm2

Anonymní uživatel
    Host

…no, chvílemi mi tato diskuze připadala až vulgární. Např. na adresu Samera nebo Balogové…vždyť i oni (stejně jako všichni účinkující na této party) to všechno neměli zadarmo a kdo nepoznal svět showbyznysu, tak neví, jak je těžké se v něm otáčet. Proto fandím každému, kdo něco v tomto oboru dokázal))))))))))

2Sexy
    Člen

#vso: rekl bych, ze si tu nikdo nijak vyrazne nestezoval. Byla to rozhodne povedena party a pokud privezou priste opet atraktivni jmena, rad se zucastnim.

Anonymní uživatel
    Host

no…to jsme celí my, Češi…všechno pomluvit, všechno pošlapat, bez toho aniž bysme sami něco velkého dokázali. Obdivuji produkci této party. V této době, kdy jsou lidi rozmlsaní a kdy už nevědí, co by vlastně chtěli, je moc těžké se prosadit.

Od počátku je Decadance pod značkou Gay friendly….někteří mi tady připadají, jako kdyby gaye nikdy neviděli a právě objevili vesmír… Čechům se prostě člověk nezavděčí. Těším se na další nádhernou Decadance

Anonymní uživatel
    Host

no…to jsme celí my, Češi…všechno pomluvit, všechno pošlapat, bez toho aniž bysme sami něco velkého dokázali. Obdivuji produkci této party. V této době, kdy jsou lidi rozmlsaní a kdy už nevědí, co by vlastně chtěli, je moc těžké se prosadit.

Od počátku je Decadance pod značkou Gay friendly….někteří mi tady připadají, jako kdyby gaye nikdy neviděli a právě objevili vesmír… Čechům se prostě člověk nezavděčí. Těším se na další nádhernou Decadance

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 203)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.