TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Decadance Pharao – Aly & Fila, Sied van Riel ad. – 5.3.2010

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 203)
  • Autor
    Joe
    Účastník

Gizmo já tě celou dobu hledal, ale nenašel sm10
    Andílek je boží, prosím o zaslání v plném rozlišení sm5

Gizmo
    Člen

[quote Kesi]Přiznám se, že mi ti kluci taky nevadili. Ale kámoška, která šla se mnou (toho času osamělá dušička), tak se cítila poněkud ... nevyužitě. Nehledě na to, že ji pánové, kteří se k sobě občas tulili tak, že mi přišli decentnější heterosexuální páry, přišli chvílemi prostě až nesnesitelní.
    Taky jsem si tam připadala celkem nepatřičně, ale bylo příjemný, že oproti Transmission tady na mě třeba vůbec nikdo nesahal (krom přítele, pochopitelně 😉 ).
    Heh - byli jsme tam tentokrát v hrubé menšině :-D[/quote]

Nevyužitě ? Stačilo říct předem – já tam měl dost kamarádů většinové orientace toho času bez bab :-)))

Klapča: Děkuji 🙂

Za odměnu

[img]http://www.djz.cz/fotky/decadence_sasazu/full/0027.jpg[/img]

V popředí mistr v pozadí Simír … tedáá Sámer a za ním DJ Neo – co tihle 3 společně dokázali opravdu stálo za to. (ostatně běžel jsem přes celý parket aby mi nedejbože neuniknul vrcholný okamžik naší největší pěvecké hvězdy)

a jako bonus andílek s rohama

[img]http://www.djz.cz/fotky/decadence_sasazu/full/0172.jpg[/img]

K1aptcha
    Člen

[quote DjDkD@ve]

Ja jsem si postupem casu nemyslel radeji nic a venoval se projistotu jen hudbe sm15[/quote]

+1

DjDkD@ve
    Člen

to Kesi:

No jestli se citila nevyuzite, tak to hohlo byt zapricineno tim, ze si o ni hetero-mensina mohla myslet, ze je prozmenu lesbicka sm15

Ja jsem si postupem casu nemyslel radeji nic a venoval se projistotu jen hudbe sm15

Anonymní uživatel
    Host

Přiznám se, že mi ti kluci taky nevadili. Ale kámoška, která šla se mnou (toho času osamělá dušička), tak se cítila poněkud … nevyužitě. Nehledě na to, že ji pánové, kteří se k sobě občas tulili tak, že mi přišli decentnější heterosexuální páry, přišli chvílemi prostě až nesnesitelní.
    Taky jsem si tam připadala celkem nepatřičně, ale bylo příjemný, že oproti Transmission tady na mě třeba vůbec nikdo nesahal (krom přítele, pochopitelně 😉 ).
    Heh – byli jsme tam tentokrát v hrubé menšině 😀

kameja
    Člen

Balogova a jecela jak viktorka pod splavem? ale to tu viktorku urazis, pac balogova jecela jak podrizly………, Susane se nevyrovna a zkazila cely IF YOU SHOULD GO

Anonymní uživatel
    Host

Tak se přiznám, že Decadance byla určitým zklamáním.
    Nic proti SaSaZu areně. Ta je moc pěkná a zázemí se mi líbí. Organizačně to bylo pěkně „ošéfované“ a člověka příjemně překvapilo, že netančí na kelímcích od piva a nedopalcích z cigaret. 🙂
    Ale akce jako taková … nebyla z nejlepších. Do jedné hodiny ranní se nekonalo nic závratného, naopak. Pominu DJ Evans, která ačkoli vypadala velmi přitažlivě, hrála úděsně. DJ Neo to drobně vylepšil, ovšem stále ještě se tomu nedalo rozumně říkat trance.
    A pak – přišla Martina Balogová a Sámer Issa. Bože. To byl od pořadatelů tah na bránu jak má být. Pokud pominu fakt, že Sámer zprznil mého oblíbeného trancového mága Armina van Buurena a přítelova oblíbeného trancového guru Tiesta, tak byl ještě jakžtakž poslouchatelný. S tím, že Tiesto mu sednul nepoměrně lépe. Ovšem Martina Balogová byla zcela NEPOSLOUCHATELNÁ!!! A to myslím vážně. Ječela do mikrofonu jako Viktorka u splavu a nejen já, ale i mrtě lidí kolem, jsme si museli zacpávat uši, protože ty decibely se nedaly vydržet. Všechno špatně, opravdu.
    V jednu ráno se konečně začalo něco dít. Tou dobou už jsem nic dobrého ani nečekala. Po třech hodinách totálních hrůz byl Sied doopravdy balzámem na duši. Pokud mohl z dosavadního fiaska něco zachránit, tak dělal co mohl.
    Hvězda večera přišla ve 3 ráno. No. Co k tomu dodat. Slyšela jsem je celých 20 minut, které jsem byla ochotna tam ještě strávit. Hráli příjemným způsobem, který bych s přehledem nazvala i uspávající, protože ty tóny ladily harmonicky jako ukolébavka 🙂
    Celkový dojem? Už jsem zažila i lepší párty. Třeba Transmission na podzim.

Gizmo
    Člen

[quote Hanny]Bože, pánové, já vám to tak přeju! Aspoň konečně vidíte, jaké to máme na akcích my! :)[/quote] Taky se ti stává že ti naposilované ženy plácaj po zadku ???

Gismo: nazdárek kolego :-))) Btw tak ty to máš úplně přesně v jednom ohledu – ČD provozují soupravu s jménem … GISMO

Jinak jak mě např během cest na kolej (před lety) menšinově orientovaní asi 3x obtěžovali, tak tenhle večer mi naprosto nevadili a nikdo na mě nic nezkoušel – asi už jsem neatraktivní i pro chlapy no :-)))

Anonymní uživatel
    Host

– Sámer dobrej šoumen, jeho hlas neumím zhodnotit, stejně to vypadalo na playback.
    – Nejlepší dělovka večera byl opravdu celý Siedovo set! Nádherný trancík, který se jen tak někde neslyší. 🙂 I když je fakt, že toho moc nenavštěvuju, ale tenhle set se rovnal těm super výkonům, které jsem slyšel na Mácháči 2009 a to byla asi fakt nej akce loňského roku.
    – Aly and Fila začátek mi vůbec neoslovil a nebyl jsem sám… později asi po 40ti minutách se to změnilo, ale už jsem vyrazil na dlouhou cestu domů.
    – Ceny drsné, ale nakonec 45,- Kč za vodu, nebo džus bylo ok. Na některých letních festivalech pamatuji horší ceny.
    – Je fakt, že jsem typ co si nevšímá moc lidí okolo a jen pařím a trsám, případně fotím a poslouchám hudbu, takže jsem si nevšiml žádných gay úletů. Jen jsem se pořád divil, proč je tam tolik vyholených, namakaných, potetovaných a polonahých „borců“ 🙂 Ale je mi to fuk, šel jsem na hudbu a ta stála za to!
    – NEUVĚŘITELNÝ ZVUK! Nejvíc co jsem kdy slyšel, v O2 Aréně to je pokaždé nevyrovnaná tragédie, když jsem teď slyšel tohle… opravdu čistá kvalita. Reklama v tomto případě nelže. Nelze však srovnávat se zvukem pod širým nebem, to je zas o něčem jiném… 🙂

-Závěr… do SaSaZu asi dlouho nepůjdu, ze všech akcí co jsem kdy byl tak takhle byla totálně nejdražší, také díky mé vině.(odtáhli mi auto) 🙂
    Poměr cena/výkon je bezkonkurenční Mácháč. Už se nemůžu dočkat! 🙂

hphondra
    Člen

Tak i já přidávám pár video záznamů.. Akce byla povedená – parádní výkony jak Sieda tak Fíly.. 🙂
    U mě spokojenost – až na haldu bu*erantů to bylo fajn.. No nic – snad přístě udělají přímo specialní záchody – pánové/dámy/buz…

[url=http://www.youtube.com/user/hphondra88#p/u]Youtube.com – hphondra88[/url]

Anonymní uživatel
    Host

Ahoj. Nie si jediný…myslíš asi chlapíka vedľa Filu počas setu..mne pripadal veľmi nechutne ako sa staval do pozície loudspeakera

seven
    Účastník

[quote Hanny]Bože, pánové, já vám to tak přeju! Aspoň konečně vidíte, jaké to máme na akcích my! :)[/quote]

😀

Joe
    Účastník

Hanny: já takový věci holkám nedělám, maximálně se kochám sm4

Sandeagle
    Člen

[quote Jimmy-Gellar]Tady jsou moje videa, snad se budou líbit:

http://www.youtube.com/user/jimmySMG?feature=mhw4#g/u%5B/quote%5D

to je hooodně slušná sbírka, díky sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 203)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.