Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Decadance Pharao – Aly & Fila, Sied van Riel ad. – 5.3.2010
- Toto téma obsahuje celkem 202 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
K1aptcha a poslední změna proběhla před 15 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
6. 3. 2010 v 20:52 #160867
Star_Guitar
ČlenJo, já se tomu mužíčkovi taky smála, neodpustila jsem si v tu chvíli poznámku bokem „co to je, osobní Filova roztleskávačka?“
Tleskal i do míst, kde se to nehodilo, myslím že Fadi by si nás určitě zvládl hecovat sám.A btw. s těma klukama – nevím, o co jde, Decadance je od začátku známá jako gay party, mě sice taky trošku polekalo, když jsem si sedla a po otočení se za sebe jsem viděla pravý klučičí francouzák, ale tak aspoň existuje pro ty lidi místo, kde se za to nemusí stydět, ne? Myslím, že tyhle vaše komentáře jsou pěkně trapné, spíš byste se měli stydět vy.
6. 3. 2010 v 20:40 #160866Vésa
ČlenNevíte někdo, jestli ta hudební aparatura je v Sasazu takhle nastálo, nebo tam bylo něco na tuhle akci přidané popř. celé postavené jen pro tuto akci..? Ptám se proto, že jsem nikdy v životě nezažil takhle dobře ozvučenou akci. Normálně si na akci vybírám místo podle zvuku, ale tady jsem byl spokojenej naprosto(!) všude, kde jsem se pohyboval. Nikde se nic netlouklo, nerezonovalo, fakt paráda.
A ještě si neodpustím jednu poznámku. Jsem jedinej, komu vadí, když půlku setu někdo stojí vedle dje a snaží se rozpumpovat dav?!
6. 3. 2010 v 19:58 #160861Binary
Členpepag: Když někdo ví, že je ta party takhle koncipovaná, tak ať si odpustí tyhle xenofobní buranský kecy. Stěžovat si, že jsou na gay party buzny je asi jako nadávat na to, že v Africe jsou černoši.
6. 3. 2010 v 19:58 #1608602Sexy
Člen[quote Anonymní uživatel][quote Binary][quote Anonymní uživatel]a ještě takovej malej postřeh,kvůli všudy přítomným teploušům sem si myslel,že sem v SASAZU GAY Clubu.[/quote]
Tak proč lezeš na gay friendly party?[/quote]
tak třeba někdo (jako já) tam lezl i přes tenhle fakt kvůli hudbě! Nešel sem na Decadance, šel jsem na Sieda a Filu, a věřim že takových tam bylo víc...[/quote]
Taky jsem tam sel jen kvuli hudbe obou vystupujicich.
Ovsem je nechutny, kdyz jdete na WC a z kabinek vychazej dvojice stejnyho pohlavi… a na parketu to bylo obcas taky na palici.6. 3. 2010 v 19:51 #160859Anonymní uživatel
Host[quote Binary][quote Anonymní uživatel]a ještě takovej malej postřeh,kvůli všudy přítomným teploušům sem si myslel,že sem v SASAZU GAY Clubu.[/quote]
Tak proč lezeš na gay friendly party?[/quote]
tak třeba někdo (jako já) tam lezl i přes tenhle fakt kvůli hudbě! Nešel sem na Decadance, šel jsem na Sieda a Filu, a věřim že takových tam bylo víc…
6. 3. 2010 v 19:06 #160856Anonymní uživatel
Neaktivníupřímně, neumim si představit víc gay koncept party, než je tohle
6. 3. 2010 v 18:57 #160854Binary
Člen[quote Anonymní uživatel]a ještě takovej malej postřeh,kvůli všudy přítomným teploušům sem si myslel,že sem v SASAZU GAY Clubu.[/quote]
Tak proč lezeš na gay friendly party?
6. 3. 2010 v 18:36 #160849Anonymní uživatel
Hostzdarec všem,tak sem byl poprvý v sasazu,jen pár postřehů. Balogová ,,to“ vyřvala,fakt škoda,protože zpívat umí a stačilo aby jenom trošičku ubrala. Sámer kupodivu překvapil,je to šoumen,ruku na srdce,vždyt to nebylo až tak špatný. Sied moooc dobrej a Fila,kvůli němu sem si kupoval lístky-bombastickej!!!!! akorát ty lidi se furt nějak nemohli rozhejbat,asi už bylo pozdě.
a ještě takovej malej postřeh,kvůli všudy přítomným teploušům sem si myslel,že sem v SASAZU GAY Clubu.6. 3. 2010 v 16:32 #160842D4ve
Člen2 sexy : tak kdyz si spokojenej s colou za 45 a redbullem za 75 tak si chod do Sasazu sm11
6. 3. 2010 v 16:31 #160841Anonymní uživatel
HostPrvně v Sasazu, prostory i zvuk klasa. Hudebně ovšem zklamání, hlavně od Sieda jsem čekal víc kreativity, komunikace slabota, set mi přišel zpíchnutej na koleně, pár zajímavejch momentů bylo, ale nestačí to na lepší jak 6/10, Egypťani ve všech parametrech o bod vpředu, takže 7/10. Sečteno podtrženo, na tuhhle klubovku si za půl roku ani nevzpomenu, průměr…
6. 3. 2010 v 16:04 #160838DjDkD@ve
ČlenTak ja to shrnu jen v kostce – report bude nekdy v tydnu
DJ Neo – na tuto akci se moc nehodil, celkem me i dost nudil
Issa + Balogova – Tak snaha se jim uprit nedala, ale furt jsem se nemohl zbavit dojmu, ze je to jen karaoke…… Ve slokach jim teda moc rozumet nebylo, no a kdyz Balogova doslova vyrvavala If you Should Go, tak jsem si musel zacpavat jiz jednou spunty ucpane usi sm15
Sied van Riel – prislo mi to o neco slabsi jak na Machaci, ale i tak celkove nadprumer 8/10
Fila – Tak to byla bomba, jeho styl mi proste sedi, jednoznacne faraon vecera 10/10K tanecnikum, mumie za zvuku Out of the blue, to me fakt bavilo!
PS: Omlouvam se vsem, ze jsem se tak narychlo bez rozlouceni vyparil, ale celkem jsem chvatal na vlak, nechtelo se mi tvrdnout v Praglu az do sedmi sm15
6. 3. 2010 v 15:55 #160836Anonymní uživatel
HostVšechno dobrý, konec dobrý 🙂 Po první návštěvě v SaSaZu musim říct, že klub fakt výbornej, zvuk aparatury luxusní, dekorace k Decadance pěkný…..SIED – je to borec, kterýho fakt můžu! Ať už jde o jeho neustálý pokuřování nebo nasávání z kelímku či jeho výbornej vyběr tracků…naprosto mě odrovnal-při jeho setu jsem tam nechal duši!! Když končil, čekal jsem že se půjde někam zkalit, ale on pak ke konci filovo setu přišel naférovku zřejmě se svojí holkou (fakt kus!:)) přímo do publika před stage…má muj obdiv za to jak se prezentuje prostě:) za mě 100% set ( i když zezačátku mi přišlo že nechával některý songy zbytečně dlouho rozjídět) ….Filovo set byl taky dost dobrej, ale není to úplně muj šálek kafe, i tak sem si to vychutnal:) Vrcholem ale prostě byl Sied:D …. Jen škoda že jistá menšina co tam byla ve většině si myslela že všichni chlapi tam jsou gayové, což mi několikrát fakt otrávilo život :X
6. 3. 2010 v 15:22 #1608312Sexy
ČlenTak po nekolika mesicich zase jednou povedena akce. SaSaZu je super klub (kam se hrabe Fabric, sorry =)) a ceny nejspis upravili smerem dolu (cola 45,-, redbull 75,-). Zvuk byl vybornej a cistej, zadny huceni v usich…
Balogova (v legínách, wtf? to jsem nezral…) se snazila, ale nic moc. Kdyz jsem slysel uvodni tony Kane – Rain Down On Me (Tiesto remix), zbystril jsem. Bohuzel Samer to totalne posral. Palec dolu.
Sied zahral vyborne, namatkou Red One od Millera, MME a dalsi pecky. Povedenej set, nenudil jsem se ani vterinu…
Fila taktez super, uz jenom zacatek s As You Fall v Kyau&Albert mixu naznacoval, ze nas ceka kvalitni set. Vetsinou to rezal, ale lidi to bavilo a to je hlavni :-).Chvalim intra, dekorace a ty vsemozny kreace tanecniku. Odchazel jsem spokojenej 🙂
6. 3. 2010 v 13:55 #160824iamek
ČlenKytara : http://www.krotitele-dluhu.cz 😀
6. 3. 2010 v 12:13 #160823Sandeagle
ČlenKytárka: tak hlavně to s váma vypadalo jako kdyby se nejlepší kamarádi viděli po dvaceti letech, především to jak jste si navzájem skočili na konci do náručí sm15 to bylo roztomilý…
Jinak taky děkuju celému trance.cz, těm co jsem znal i těm co jsem znal a měl možnost poznat; Flashovi, že jsme si nakoci dali sérii cviků horších než bench, Kytárce, že se nám tam smála při všem jak měsíček na filovi, Jurajovi, za to že vždycky když se ukázal tak nás všechny dokázal paráděn rozbít a vůbec celé bandě…
Jináč je to už pár hodin a zatim nevidim žádný označení na FB… to asi moc dlouho nevydrží co? sm15
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.