TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Decadance Pharao – Aly & Fila, Sied van Riel ad. – 5.3.2010

• Toto téma obsahuje celkem 202 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel K1aptcha a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 203)
  • Autor

Takže dojmy 🙂 Ty moje.

A) výborný warm-up v hospodě, dvě hodiny utekly jako voda
    B) Sasazu je pěkný klubík, žel z holek mám mindrák ještě teď, to je pro horních deset tisíc?
    C) osazenstvo trance.cz v hojném počtu, plus návštěva zo Slovenska, zdravím a doufám že jste dobře dojeli, pusiny!
    D) housík nebrat, Sámera nebrat, Balogová If You Should Go odječela a to se mně nelíbí a není to žádná řetězová reakce, ty jeden přechytračelý Iamku… a lasery přímo do očí, strobáče a hromadu mlhy v předních řadách – taky nebrat 🙂
    E) projekce paráda, tanečníci se kroutili, jak jim asi ty svaly a šlachy dovolily, no, dobré bylo málem baletní vystoupení před příchodem Fily

[b]F jako FILÁÁÁÁÁÁÁ.[/b].. ty vole, opět a zase jak puberťačka jsem se culila jak měsíček na hnůj po celou dobu jeho setu, protancovala jsem střevíce a oddělala hlasivky… a není to jen o té hudbě, to je prostě i o lidech… když si vás všimne v davu a ze skoro zamračeného pohledu rázem vykouzlí úsměv přes celou tlamičku, když vám přijde podat ruku a gestem poděkovat, že jste dojeli, a když pak zahraje Velvet Sun, usměje se, udělá gesto „tak tohle hraju tobě“ a pak při následném focení/pokecu potvrdí, že mi koukal do profilovek a viděl tam fotky s vinylem…

To pak nejde, nemít Filu rád sm3

iamek
    Člen

Klaptcha : Splnil se ti sen … Sammer + Going Wrong = Extaze ?

Ja psal, ze Balogova ma pekny hlas a Issa taky nema spatny … Jenze na trance.cz je moderni na tohle prskat tak se tady spustila retezova reakce no 🙂 … Dementi …

kameja
    Člen
    K1aptcha
    Člen

[b]Evson[/b] – vocal housíky
    [b]Neo[/b] – vocal housíky, pár „hip-housů“, později i malá pasáž tribal housu
    [b]Issa, Balogová[/b] – v poho trancy diskoška (jakože když to člověk bral jako srandu), ale jako část Neova setu se to moc nehodilo
    intro před Siedem – Out Of The Blue (né, už to neslyšim po milionté sm15)
    [b]Sied[/b] – pařebný uřvaný synťáky vs. nuda a zpomalení v poslední půlhodince
    intro před Filou – Khepera
    [b]Fila[/b] – pomalej rozjezd, pak přeepicováno, přebreakdownováno a lehce přepattesonováno, a docházely síly, ale tak zas dalo se, do kopáku se dá vždycky pařit sm0
    [b]Pete Walk[/b] – vocal trance a odchod při třetím tracku

hlas uvádějící DJs – byl českej a znělo to prostě divně, mluvil moc hovorově a měl strašný kecy sm15
    zvuk OK
    projekce špatná, nedetailní
    nebylo vedro sm3

víc v pozdějším reportu na DJz.cz (kterej asi budu muset přikrášlit sm0)

[b]tracklist[/b]ový topic: http://forum.trance.cz/read.php?7,155815

seven
    Účastník

Sied Van Riel masakrální!!! Pařbu na jeho MME řadim mezi tři nejlepší pařby vůbec, takhle jsem se naposledy cítil na Tance Energy když hráli rank 1 Airwawe, tohle bylo fakt ALE FAKT něco!!!!! Aly a Fila NÁDHERÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ale už jsem byl moc zničený ze sieda takže už jsem nešel do plnejch, jsou to opravdoví mistři, ale sied, sied je jenom jeden… Sámer a balogová? oba mají hlas a umí zpívat, balogová tedy mívá ten hlas vždy na začátku věty než rozezní hlasivky skříplej, ve sboru jsme kvůli tomu museli dělat z jazyku mističku a s ní zpívat aby jsme se tomuhle vyhli. Oba se opravdu snažili, ale když k něčemu nemáte vnitřní vztah tak to prostě nemůže být procítěné a to mi hlavně u If You Should Go vadilo protože tenhle track mám rád, měli jste si vybrat něco vás bere za srdce. Tady je originál

Sandeagle
    Člen

Tak Sied – dobré to bylo až na rozjezd a konec ale co už sm15
    Balogová – Moc nahlas If you Should Go v JOC mixu.
    Issa – (Já to říkalsm15) Going wrong s půlkou vymyšlenýho textu.
    No alící pecka velká, sice škoda rozjezdu ale konec byl zase epic…

víc napíšu až se vyspim sm15

Joe
    Účastník

Sied zahral naprosto luxusne! Necekal jsem to, bavilo me to krome asi tak poslednich 15 minut. Nevite co bylo jeho #4 (po Arnejovi a nejakym „Happiness“)?

Alici hodne slaby rozjezd, ted uz to vypada lip 🙂

Vyborna byla ta egyptska mezihra na OOTB. No a Samer s Balogovou, co je tohle za klauni? Vzdyt jim neslo zpivat ani na playback! No nasmali jsme se 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Jo etě by fila mohl pustit jejich remix Shimamota, když jž by měl každou chvíli vyjít…

Anonymní uživatel
    Host

Já už pomalu vyrážim:D přeci jen to mam trošku dál:D Sied to musí napálit jak to umí a Fila at mi prosim zahraje You never know !:D a pak budu happy

Anonymní uživatel
    Host

Musím teda připustit, že ačkoliv je Armin můj NEJ!!! tak začíná poslední dobou taky mixovat i komerční hity. Ale nejde ani o to, jaký vydá album, ale o to, co předvede za mixem během 2 hodin 😀 A to co předvádí Armin je vždycky naprostá bomba. Snad bude na podzim Armin Onlysm13

a tedď k věci: UŽ SE TĚŠIM JAKO BLÁZEN!!! sm16

Anonymní uživatel
    Host

[quote Anonymní uživatel]Taky čekám, že přední světový DJs jsou pro ně buď Guetta nebo Tiesto (jak to ukazují žebříčky). Ale oba dva z mého pohledu řadím mezi komerční DJs a postavení na (skoro) vrcholu žebříčku si podle mého názoru zasloužili remixováním diskotékových a jiných komerčních sraček, které do nás hustí každý den z rádia a MTV. Pro mě jsou světový trance/progressive DJs Armin van Buuren nebo Marcus Schulz, kteří mají ke komerci hodně daleko a vážně pochybuju, že dají nějakou pecku od nich 😀

...a co se týká Jacksona.. buďiž mu země lehká... nemá tam co dělat!!!

Nezbývá než doufat, že ty dva šaškové vážně překvapísm15[/quote]

Hmmm, vzhledem k tomu že si řešil jejich vlastní tvorbu, tak docela silný slova:D Obzvláště u Armina, vzhledem k tomu že jeho poslední album (vlastně poslední dvě) jsou takový pop-trancovky:D —jen sem chtěl uvest věci na vlastní míru…btw: já osobně některou komerci můžu….a Tijsovi remixi většinou sežeru i s návnadou :P:D 😀 sm12

Sandeagle
    Člen

I když In And Out of love, this world… nebo shivers bych bral, jen nevim jestli to děvče dokáže sm15

Anonymní uživatel
    Host

Taky čekám, že přední světový DJs jsou pro ně buď Guetta nebo Tiesto (jak to ukazují žebříčky). Ale oba dva z mého pohledu řadím mezi komerční DJs a postavení na (skoro) vrcholu žebříčku si podle mého názoru zasloužili remixováním diskotékových a jiných komerčních sraček, které do nás hustí každý den z rádia a MTV. Pro mě jsou světový trance/progressive DJs Armin van Buuren nebo Marcus Schulz, kteří mají ke komerci hodně daleko a vážně pochybuju, že dají nějakou pecku od nich 😀

…a co se týká Jacksona.. buďiž mu země lehká… nemá tam co dělat!!!

Nezbývá než doufat, že ty dva šaškové vážně překvapísm15

seven
    Účastník

Jako jestli ty dva tam budou zpívat věci jako je třeba tohle tak ať si píšou že budu mít kur*a přísný oko, nic jinýho než famózní výkon nepřijímam!

Anonymní uživatel
    Host

No časově to celkem chapu tu lajnu, vzhledem k tomu, že lidi v Praze choděj na akce nejdřív po půlnoci a do půlnoci je všude poloprázdno. No uvidíme, jak kluci zahrajou.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 203)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.