TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Decadance Pharao – Aly & Fila, Sied van Riel ad. – 5.3.2010

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 203)
  • Autor
    Joe
    Účastník

[quote Star_Guitar]Ten egyptský prapůvod by mě věru zajímal.[/quote]

To je přece jasné – od bohyně Issais sm15

Joe
    Účastník

Ty bláho, takže od jedné do pěti? mno to je fakt brutálně vymyšlené sm0

Sandeagle
    Člen

Já bych se klidně vsadil že zazní guetta,,, sm4

dardic
    Člen

[quote Star_Guitar]Jak spadá něco od Jacksona do popisu "hity světových DJs"? To Alíci předělali Black & White a nevím o tom, nebo co?
    Nebo se nějaký přední světový DJ jmenuje Jackson a taky mi to uniklo? sm2[/quote]

Musíš číst pozorně : [i]„odpověd zněla, že chystaj dva hity předních světových djs a jeden společnej hit od Jacksona“[/i] -> takže to znamená 2 od „světových djs“ +1 od jacksona

Ten egyptský prapůvod by mě věru zajímal.

Sq4Raa
    Člen

Světovej DJ bude pro ně asi přinejlepším Guetta. Ale třeba to nebude takovej děs. A co byste od SaSazu čekali…

Dolikus1
    Člen

poslední OT:

Zajímá mě budoucnost. Jakým společným projektem nás brzy překvapíte?
    Sámer: Připravuje se velká show na Decadance party a věřte, že tím, co máme pro vás s Martinou a Pavlou připravené, určitě všechny mile překvapíme. Také se nebojím říct, že budeme šokovat. Čekají nás dvě písně známých světových dýdžejů a jedna společná Michaela Jacksona.
    Pavla: Popsala bych to jako spojení megakostýmů, skvělé hudby, Sámera, Martiny a mě. Máte se na co těšit! Odhalíme se tak jako nikdy, teda pochopitelně co se hudby týče (smích).

Party bude v egyptském stylu, to je pro tebe, Sámere, téma jako dělané, nemyslíš? V Egyptě jsi pečený vařený…
    Sámer: Egypt miluju. Věřím, že odtamtud prapůvodem pocházím, a strašně se těším, až si to na pódiu rozjedu v tom­hle stylu. Pořádně to tam roztancuju.
    Martina: Bude to jízda.

A v ten okamžik, vážení přátelé, se vtip rozplynul jako mlžný opar nad obzorem.
    Tož kašleme na OT a jdeme zpátky k tématu, ne?

iamek
    Člen

Jojo zkus zapnout neco jineho nez radio egypt

sm15

iamek
    Člen

tak Jacksona po jeho smrti hral co druhy dj …

iamek
    Člen

tak Jacksona po jeho smrti hral co druhy dj …

Jak spadá něco od Jacksona do popisu „hity světových DJs“? To Alíci předělali Black & White a nevím o tom, nebo co?
    Nebo se nějaký přední světový DJ jmenuje Jackson a taky mi to uniklo? sm2

Dolikus1
    Člen

Dneska sem shodou náhod četl rozhovor s Issou a Balogovou v jistém bulvárním časopisu a padla otázka na jejich vytsoupení právě na Decadenci..odpověd zněla, že chystaj dva hity předních světových djs a jeden společnej hit od Jacksona…No, sem zvědavej, co se z toho nakonec vyklubesm2 Aby to nakonec nebylo Going Wrong atdsm15

Anonymní uživatel
    Host

Ty vole, tak ty dva (issa a balogova) komentujte a odsuzujte k zahube az pote, co budete moct konstatovat, ze to bylo strasny, ne ? vy jste fakt totalni odbornici pres vsechno 🙂 Je to spis usmevny uz.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 203)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.