TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Decibel Outdoor 2009

• Toto téma obsahuje celkem 39 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel SHP a poslední změna proběhla před 15 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 41)
  • Autor
    SHP
    Člen

Pokud to bylo na mě, tak já praktikuju obojí. Na Decibel letím.

pokoko
    Člen

No to já bych když už tak letěl ale nespal tam bych jel po klabě domů to není problém pro mě……Lukin co ty nevyrazil by jsi?sm3….jo a jeste něco ty tam na ty kalby lítáš nebo jedeš autem nebo jak?…..

SHP
    Člen

Pokoko: Záleží jak chceš jet a co dělat. Letenky při časném nákupu vyjdou na 1500 – 2500.
    Pokud by si jel autem se známejma, tak třeba 1000 – 1500 cesta. Hotely vyjdou tak na 1500 – 2000,
    jak kde. Hlavní je myslet na vlaky, pokud letíš. Za ty dycky nechám tak litr. sm6

No a lístek je okolo 1500 Kč.

Potom už jenom co utratíš za jídlo, pití, chlast, drogy, záchranku apod.

pokoko
    Člen

A na kolik taková sranda vyjde jako celkově? Protože bych už nekam vyrazl za hranice pořadne zakalit

inferno
    Člen

I am still hardcore to the bone!

Pokud ještě někdo jede, tak se můžeme srazit a zapařit (to samé platí i o Dominatoru).
    Já to vidím hlavně na Hardcore4life, Back2school a Main…

Sq4Raa
    Člen

Škvára je.

Anonymní uživatel
    Host

to je famozni line-up presne mych snu.Kdyby byla skvara jako ze nikdy nebude,tak bych jel jako nikdy.sm0

SHP
    Člen

pupi: Já bych řekl, že poslouchá hardcore, terror a hrozně pózuje. Občas někam jede.
    Mu řeknu, ať ti sem napíše.

pupi
    Člen

Hm, ten Isaac už mě fakt nebaví.. dřív šel, ale teď mi nesedí.. a ty Overminds taky žádný zázrak. Ale ještě se to dá no..
    ale je to pořád stejný vzorec tuc tuc – proslov – melodie – nářez – dotucání. Málo který hardstyle mě teď dostane… Ale pořád lepší než ty blbosti jako předělávky tý K. Perry nebo Tokio Hotel..

Jinak tenhle fesťák vypadá super, stejně jako každý rok a stejně jako všechny ostatní podobné. Jen prostě blbý peníze.. bych zaplatil tohle a už bych nemohl přes léto jinam.

A tady bych se pohyboval jen na Hardcore4life a Remeber stages. Páč ostatní celkem nic moc..

A hele, SHP? Jezdí pořád inerfno na tohle nebo už chodí jen na nějaký darkhardspeedterrorcore srandy? :o)

SHP
    Člen

Ten Isaac je docela sračka, ty Overminds jsou lepší, ale necákám z toho.
    Každopádně další podobný věci piš do hardstyle topicu nebo mě do PM.

pokoko
    Člen

Jj to je jasne ale když na takove styly tak jsem pochopil že asi jenom NL…..Protože u nás to je mrtvé si myslím nevím jak v ostatních mestech ale u nás určitě……jinak třeba ted se mi libí třeba tohle
    02-dj_isaac_-_the_afterworld_(dub_mix)……co ty na to SHP znalče je to břid nebo ok?sm14 nebo jeste toto podle me trochu z jiného soundku zase 02_the_overminds_-_overdrive-est

SHP
    Člen

Pokoko: Nejlepší je jít na party, kde je hodně stylů a projít se poznat atd.
    Já jsem taky třeba před 7 rokama znal z hardstylu tak Technoboye, Zanyho
    a k tomu jsem si ještě myslel, že je to hardtrance. sm2

pokoko
    Člen

Ja jsem se nejak do toho hardstyle a hardcoru zažral a stahuju ho už nejakou dobu takže nektere jmena už vím co jsou zač ale stále se v tom nějak moc nevyzanám mám v tom bordel ale časem to bude lepší

SHP
    Člen

The Horrorist LIVE byl masakrrrrrrrrrrrr. Zupa early hardcorek. sm5
    A dostal jsem od něj samolepku, heč! sm0

2 Lukin: Kdyby si po něm moc toužil, tak bude
    i [url=http://www.dominatorfestival.nl/]tady[/url]
    a tam jedu taky. sm0

Lukin_
    Člen

dave : Třeba kamui, louk, diviny, wilson, The Horrorist (Live), Surgeon, Amok

třeba kvůli nim bych jel na D 1. a oni nehrajou na DO. To že neposlouchám hardcore, speedcore nebo co všechno se zde hraje už jenom samo o sobě mluví že neznám většinu jmen.
    Ještě něco?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 41)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.