TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DefQon.1 13.6. 09 Almere

• Toto téma obsahuje celkem 72 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel SHP a poslední změna proběhla před 15 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 77)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

UK Hardtrance je momentalne very best u me.Umiram z kazdyho tracku co vyprodukuje dvojice Kidd Kaos a Alex Kidd i Louk produkuje masivni veci.Ja si stahnul jeden set od Pitcher a presne jak jsem cekal.Neda se to vubec poslouchat.Jedine kvuli novinkam to ma cenu.

ceero
    Účastník

Jo jo Alpha Twins, konecne poriadny hardstyle (teda az na ten teply Zanyho track co hrali)

mno kouknu na to zítra momentálne jedou Alpha² na který sem se taky tešil takže je nebudu vypínat ..;)

a pak musím pryč..

Sq4Raa
    Člen

Jestli by ti vyhovovalo třeba tohle:

sq4 tak tohle mi právě absolutně vyhovuje když tepačka tak pořádná..:) a to splnuje produkčně na nej teda kouknu.. dneska o nšm slyším prvně…

Sq4Raa
    Člen

houska: Já si stáhl jeho set asi před týdnem. Chvílema je to na mě až moc velká mlátička, ale jsou tam i dobrý tracky. A líbí se mi i produkčně.

? píšu ke streamu 🙂 poslouchám to celý den … co ti z toho so jsme napsal přijde Off topic ?

iamek
    Člen

omg moderator a spamuje tu jak ocas

tak jestli tedka hraje ten louk tak jako jsme objevil jednoho dobrého a mě stylove padnoucího djje..:)

Sq4Raa
    Člen

Tak jsem naladil.

jo tak Noize Suppressor tak velmi dobré.. !

pfff

ceero
    Účastník

Cely broadcast stal za hovno, tak maximalne ti Alpha Twins to este mozu zachranit

jo tak ted už je to schranz

tohle je klasické techno od luny.. jako nebejt to luna tak to i vezmu … schranz bude killswitch s resetem

já osbně si hodne slibuji ješte od Alpha²

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 77)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.