TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Digital society-13.2

• Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Autor
    Bobr
    Člen

Moc pěknej flyer 🙂

Armin
    Člen

Tak te asi konecne navstivim.
    Ted jsem utratil spoustu penez na darky, takze nemam na letenku 😀
    Ale po novym roce bych objednal letenku a priletel, kdyby se mi povedlo presvedcit polovicku aby jela semnou, najde se misto u tebe na intru? nebo mame hledat hotel?..

JInak jsem se dival vcera na letenky a z Aberdeenu to nevychazelo tak spatne, a bylo by to pohodlnejsi nez 8 hodin vlakem..

Dorazte nekdo 🙂

Armin
    Člen

Tak te asi konecne navstivim.
    Ted jsem utratil spoustu penez na darky, takze nemam na letenku 😀
    Ale po novym roce bych objednal letenku a priletel, kdyby se mi povedlo presvedcit polovicku aby jela semnou, najde se misto u tebe na intru? nebo mame hledat hotel?..

JInak jsem se dival vcera na letenky a z Aberdeenu to nevychazelo tak spatne, a bylo by to pohodlnejsi nez 8 hodin vlakem..

Dorazte nekdo 🙂

prochi
    Člen

tak kdybyste se někdo hodně rychle rozhodli,tak na skyeurope je ted akce na letenky…pokud byste měli jen příruční,nebo nejlepe žádná, zavazadla tak vás to vyjde na 48 EUR komplet se všemi poplatky…let z bratislavy do manchesteru…..lita to denně takže není problém priletet v patek a odletet v sobotu…..
    na letišti v Manchesteru je přímo vlaková stanice a docela pravidelně odtud dokonce jezdí i přímé vlaky do leedsu…zpáteční z manchester airpot leeds stojí 24 liber….
    vstup je 14.85 liber s poplatky(12 liber základ.1.20 poplatky,1.65 poštovny do evropy)
    tom klubu jsem už byl na akci s Askewem,activou,downeym a tyasem…je cca 10 minut pěšky od nádru

Klub je výborný,relativně malý,dj pult je úrovni publika,takže vidíte krásně jak mixuje…..navic není separátní přístup k dj pultu a backstage,takže na 100% se potkáte s djem ktery jde hrát….
    V klubu je naprosto parádní zvuk…já tomu nerozumím,ale pro znalce nějaky Funktion-one….
    Během akce mají promo na pivo…půl pinta(skoro jak třetinka) za libru…z vlastní zkušenosti můžu říct že,to později v průběhu noci vyprodají,ale i tak jsou tam na uk poměrně příznivé ceny…..

jinak zpátky to letí až večer,kdybyste to vydrželi,tak v UK se dá nakoupit spousta věcí velice výhodně….namátkou amazon.co.uk

suma sumárum

1236 Kč zpáteční letenka
    710 Kč jízdenka
    440 Kč vstupenka
    —————————-
    2386 Kč + útrata

Kamca_
    Člen

teda mít pár tisíc navíc, tak jedu hned!!! jména teda stojej za to! sm5

Newman
    Člen

Lineup parádní, to bez debat! Ale tak nějak jsem ještě nedospěl do stádia, kdy si jen tak odskočím na party do Anglie, to fakt ne sm0

dukelak
    Člen

Orkideu bych si dal,co jsem slyšel reference…a zbytek taky zle našláplej,takže tak v dubnu v Pardubicích,jo? ať mám hezký narozky sm2

Sq4Raa
    Člen

Nic, za čím bych jel byť jen do Prahy.

kreeki
    Člen

lineup luxusní, ale mam to z prahy lehce z ruky no sm6

prochi
    Člen

[img]http://digitalsociety.co.uk/press/feb09flyer.jpg[/img]

zdarec lidi,bydlím ted v anglii a tohle jedna klubovka kterou mám poblíž…myslím že lajna by vás mohla zaujmout tak,že si třeba uděláte malý výlet…..vstupenky začínají na 12 librách….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.