TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Distance 15.3.2007 v pražském Cafe Touster

• Toto téma obsahuje celkem 94 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 104)
  • Autor
    Tess87
    Člen

Zdarek vsem co vcera parili na Distance :´-)) Doufam ze nejste tak hotovi jako ja, vubec netusim jak to dneska preziju v praci… jinak mam z akcicky fakt veeeeelkou radost, bylo to doopravdy super 🙂 Kluci, hrali jste perfektne, stalo to za to, bylo by fajn kdyby se Distance opakoval! 😛

LIT
    Člen

takze jelikoz hraju jako prvni tak vyrazim posledni :oD to je logicky, zejo 😉 takze se uvidime tam :´-))

LIT
    Člen

😛

PULPI
    Člen

No ja sem teda jako vopravdu zvedaej co Martinez predede…sam se toho bojim…a neo se tesim?:oDuvidime…

Cooler-X
    Člen

Tak já pádím… sejdeme se v Cafe Touster.. Bye bye 😀

Cooler-X
    Člen

Lidi kdybyste náhodou měli nabíječku na nokii kterou nebudete tak v hodinky potřebovat? Podarilo se mi zapomenout doma nabijecku. mohli byste jí kdyžtak někdo vzít do Cafe Tousteru? Diky moc 😀

LIT
    Člen

btw zadny drogy tam nebudou kdyby to tak nekomu pripadalo :oD

Cooler-X
    Člen

Jo akdyby se vám někomu chtělo, můžete mi přijít píchnout na Florenc s taháním těch nesmyslů na hraní, pže toho vezu fakt dost :oD

Cooler-X
    Člen

Lidičky tak už balím a za chvíli valím 🙂 Pěkně se to rýmuje, co?? :oD:oD:oD

Tess87
    Člen

Jj, zvlast jsem zvedava na toho Martineze :oD To ale ty asi taky, Pulpi, vid? :oD

PULPI
    Člen

nechme se prekvapit cim nas djs prekvapi:_)

Tess87
    Člen

Fakt jsem na to hooodne natesena 🙂 Doufam ze se to vydariiiii 😉 I kdyz je ctvrtek, mohlo by tam byt hodne pohodovejch lidi 🙂

LIT
    Člen

no to je individualni, zalezi na citu, napriklad nema cenu oplacavat stromy uprostred cernych lesu :oD

MarkAirman
    Člen

a kde že se vyskytuje tento strom?:-)

LIT
    Člen

tzv. reklamni strom :oD vyhodu je, ze je to obnovitelny zdroj, tudiz starej plakat se da strhnout a pridelat novej :oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 104)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.